Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот damageplan » 13 май 2013 14:11

dreben23 написа:Ей затова не ходя да се занимавам с гласуване- печели една партия, а други ще съставят кабинет. :mrgreen:

Не ви ли се струва тъпо? :lol:

Вчера си направих труда да гледам пресконференциите до 3 часа сабален и ми направи впечатление, че само Волен Сидеров говори право куме в очи- това, това и това трябва да се направи. Другите ще го карат на диалози и монолози. :lol:

Той Волен много хубави работи наговори , включително и че минималната работна заплата ще стане 1 000 лева , пропусна само да отбележи ,че при минимална работна заплата от 1000 лева при неговото управление , една баничка вероятно ще струва 100 лева .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 13 май 2013 14:47

damageplan, подписът ти охарактеризира цялостната ситуация в България, след изборите: "Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е."
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 май 2013 14:51

Хе сега да направят Мая Манолова шеф на Парламента да почне да звъни с камбаната, да видите има ли в гърнето боб! Заваллиите от ГЕРБ няма да им се чуе гласчето, терорът ще е ужасяващ! :) :) :) Майко мила, чак жал ми става за тия... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 13 май 2013 15:04

sin4ec написа:Хе сега да направят Мая Манолова шеф на Парламента да почне да звъни с камбаната, да видите има ли в гърнето боб! Заваллиите от ГЕРБ няма да им се чуе гласчето, терорът ще е ужасяващ! :) :) :) Майко мила, чак жал ми става за тия... :)

Както се очертава , министър да е човекът на Васил Божков - Черепа , интересно какво ще стане със строежа на сектор А на стадион Герена и какви ще почне да ги говори железничарчето Тонев .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 май 2013 15:09

Aве тоя Желязков какви ги плещи не я интересувало държавата кой какво печата е как може такова безхаберие,това да не е да печаташ плакати и тетрадки,това са бюлетини с които се решава съдбата на управлението в държавата,какви са тия малоумни коментари от висш служител в държавата.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 13 май 2013 15:23

sin4ec написа:Хе сега да направят Мая Манолова шеф на Парламента да почне да звъни с камбаната, да видите има ли в гърнето боб! Заваллиите от ГЕРБ няма да им се чуе гласчето, терорът ще е ужасяващ! :) :) :) Майко мила, чак жал ми става за тия... :)

На колко години си? Не повече от 20-21 нали.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 май 2013 16:09

Пфф...тук, а едно мнение да е против герб, а милиционера първаноф е с наказателна акция от 3 страници :mrgreen: Милиционер, преди 6 часа ти дадох един съвет, гледам пренебрегнал си го и си станал за резил. Твоя работа, ще се изтъркулят ей така няколко години и като се обърнеш назад, ще се червиш на себе си от загубата на време и заблуди в които си тънел 8-) Успех! ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2013 16:16

Това ти се получи.
Само като си го представя и почвам да се хиля. :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 16:22

BLUE CHAMPIONS написа:Пфф...тук, а едно мнение да е против герб, а милиционера първаноф е с наказателна акция от 3 страници :mrgreen: Милиционер, преди 6 часа ти дадох един съвет, гледам пренебрегнал си го и си станал за резил. Твоя работа, ще се изтъркулят ей така няколко години и като се обърнеш назад, ще се червиш на себе си от загубата на време и заблуди в които си тънел 8-) Успех! ;)

Струва ми се, че се мислиш за някаква врачка и сигурно си хвърлял бобец, за да разбереш какъв съм. Но се оказва, че и за врачка не ставаш, а лъжеш като дърт циганин по форумите. Както ти казах-очевидно няма с какво друго да се занимаваш, защото животът ти е празен. Освен това не разполагаш и с нужния умствен потенциал, за да можеш да си застанеш зад думите и естествено, че ще започнеш да обиждаш. Зададох ти 2 въпроса, на които и първокласник би отговорил, но ти нямаш тези способности се видя. И преди съм ти задавал със същият успех, така че не е изолиран случай..- Не можа да отговориш и започна да обиждаш... Мижава постъпка, но честта и достойнстовот не са качества, които могат да се налагат... Или ги имаш, или не... ;)
Успех и на теб! ;)
П.П. Много насериозно си се взел ми се струва. Какъв си ти, че си позволяваш да даваш съвети на някого, при това без да ти ги е искал?... ;)
Последна промяна от parvanoff на 13 май 2013 16:32, променено общо 2 пъти.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 13 май 2013 16:25

grasiani написа:Aве тоя Желязков какви ги плещи не я интересувало държавата кой какво печата е как може такова безхаберие,това да не е да печаташ плакати и тетрадки,това са бюлетини с които се решава съдбата на управлението в държавата,какви са тия малоумни коментари от висш служител в държавата.

Малоумните коментари станаха запазена марка на ГЕРБ, не разбирам защо се учудваш толкова от поредната им наглост. Мен друго ме учудва и това е защо БАЩИЦАТА им потъна вдън земя и никой не обелва и дума по темата!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Архив”