BLUE CHAMPIONS написа:Пфф...тук, а едно мнение да е против герб, а милиционера първаноф е с наказателна акция от 3 страници

Милиционер, преди 6 часа ти дадох един съвет, гледам пренебрегнал си го и си станал за резил. Твоя работа, ще се изтъркулят ей така няколко години и като се обърнеш назад, ще се червиш на себе си от загубата на време и заблуди в които си тънел

Успех!

Струва ми се, че се мислиш за някаква врачка и сигурно си хвърлял бобец, за да разбереш какъв съм. Но се оказва, че и за врачка не ставаш, а лъжеш като дърт циганин по форумите. Както ти казах-очевидно няма с какво друго да се занимаваш, защото животът ти е празен. Освен това не разполагаш и с нужния умствен потенциал, за да можеш да си застанеш зад думите и естествено, че ще започнеш да обиждаш. Зададох ти 2 въпроса, на които и първокласник би отговорил, но ти нямаш тези способности се видя. И преди съм ти задавал със същият успех, така че не е изолиран случай..- Не можа да отговориш и започна да обиждаш... Мижава постъпка, но честта и достойнстовот не са качества, които могат да се налагат... Или ги имаш, или не...
Успех и на теб!

П.П. Много насериозно си се взел ми се струва. Какъв си ти, че си позволяваш да даваш съвети на някого, при това без да ти ги е искал?...