Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Ще вадим ли отбора?
Не знам....,тоя селтак напълно е загубил представа за дествителноста.Наистина трябва много добре да се обмисли ситуацията,но на мен не ми се гледа повече агонияИскам си нашия БОТЕВ ПЛОВДИВ, ТВА Е!
Re: ще стане инцидент и ще се случи нещо неприятно с някой!!!!!
емо73канар написа:Удавник,прегледъх набързо темите на ЧМ итам видях ,че си конфликтна личност,маи само се чудиш с кои да се дърлеш а.И както казъх бегаи от тук.![]()
![]()
Обръщението "удавник" го отпарвяй към някой друг.аз пък прегледах набързо твоите мнения"майничка" пък и тези тук и установих,че си бил много остроумен бе!!Не се превъзбуждай и мисли за по-велик отколкото си...Живеем в демократична държава-не си ми началник и нямаш никакво право да ми казваш какво да правя!!!!
Така,че,аз мнението ще си изказвам винаги-щеш или не!!!!
Конфликтна личност не съм,а си отстоявам позициите и мнението,ако ти си такава личност,която не зачита друго мнение-много зле за теб като човек!!!
Казах ви,защо на хората вече почнахте да им писвате според мен- и ти веднага се направи на интересен!!!! После кой бил конфликтната личност...
Все едно аз да се направя на интересен и да кажа на канарите,които пишат във форума на морето да се пръждосват-е да,ама не!!!!
Аз вече си мисля, че Митьо това иска. А именно, феновете да му свършат черната работа, т.е. да вкарат отбора в по-добла дивизия. Така хем няма да е той виновния, хем няма да се иска от него да покрива разходи за лиценза, хем няма да плаща на играчите. Ако ще вкарва отбора някой във В група е по-добре да е самият той! Защото Селския го води нататък - от А направо във В. Така мисля аз.
-
- Контакти:
1912BOTEV написа:Аз вече си мисля, че Митьо това иска. А именно, феновете да му свършат черната работа, т.е. да вкарат отбора в по-добла дивизия. Така хем няма да е той виновния, хем няма да се иска от него да покрива разходи за лиценза, хем няма да плаща на играчите. Ако ще вкарва отбора някой във В група е по-добре да е самият той! Защото Селския го води нататък - от А направо във В. Така мисля аз.
Ако искаха да ни вадят досега да са го направили. Спомнете си колко малко им трябваше да изхвърлят нормалния Пирин.
Митето си го обичат - все отсрочки, компромиси ...
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
- gonzofenka
- Контакти:
Аз съм си от Левски,но няма как да не ми е мъчно,за това,което прави тоя с отбора на Ботев.НО изваждането на отбора само ще му навреди.Трябва да се борите докрай и да се надявате да се махне....Ще е страшно жалко България да няма другото си вечно дерби.... 

Да свършва ве4е тази агония, аз не издържам 

Аз вече съм тотално отчаян и обезверен.....Просто незнам какво трябва да се направи за да се махне селския....., НО в едно съм сигурен , ваденето на отбора във В група няма да помогне , а само ще ни закопае повече.
1. Селския си минимализира разходите .
2.Както каза момчето преди мен няма да покрива изискванията за лиценз.
3.Много по-малка посещаемост и много по-малък медиен интерес.
4.Никой освен фондацията няма да ни земе в В група ,а всички знаем , че селския няма да продаде на фондацията.
И още много други причини , поради които трябва на ВСЯКА ЦЕНА да останев в А група.Сигурен съм , че ако искаме нещо евентуално да се промени ТРЯБВА да сме в А група.
Разбирам ви всички , че само берем срам, и аз искам да виждам силен Ботев, но ваденето на отбора НЯМА да помогне по никъкъв начин.
Отделно срамът ще е не по-малък от едно отиване в В група , та дори и административно извадени !
И последно.... След едно евентуално вадене на отбора в В група , единственото , което ще постигнем е , че ще осигурим на селския още 2-3 години спокойно живуркане.
В заключение - В група не е спасение ! Осъзнайте се ! И аз не искам да виждам Ботев толкова немощен и под опеката на Христолов ама В група няма да помогне да се отървен от него...
1. Селския си минимализира разходите .
2.Както каза момчето преди мен няма да покрива изискванията за лиценз.
3.Много по-малка посещаемост и много по-малък медиен интерес.
4.Никой освен фондацията няма да ни земе в В група ,а всички знаем , че селския няма да продаде на фондацията.
И още много други причини , поради които трябва на ВСЯКА ЦЕНА да останев в А група.Сигурен съм , че ако искаме нещо евентуално да се промени ТРЯБВА да сме в А група.
Разбирам ви всички , че само берем срам, и аз искам да виждам силен Ботев, но ваденето на отбора НЯМА да помогне по никъкъв начин.
Отделно срамът ще е не по-малък от едно отиване в В група , та дори и административно извадени !
И последно.... След едно евентуално вадене на отбора в В група , единственото , което ще постигнем е , че ще осигурим на селския още 2-3 години спокойно живуркане.
В заключение - В група не е спасение ! Осъзнайте се ! И аз не искам да виждам Ботев толкова немощен и под опеката на Христолов ама В група няма да помогне да се отървен от него...
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
на Селяндура му трябва "профи" отбор в А или Б група, за аматьорските групи няма облекчения от държавата, няма приходи от ТВ права, няма трасфери, има само РАЗХОДИ!
Не е така бре човек !!!!!!!! Верно е , че той няма да има приходите , които ще има има в А група , НО няма да има и разходите , които има в А група . Отделно ТОЙ ЩЕ ПРОДАДЕ ВСИЧКИ ИГРАЧИ В МОМЕНТА и ще си осигури издръжката на отбора в В и Б група за ГОДИНИ НАПРЕД! !!!! ТОЙ НЯМА ДА СЕ МАХМЕ ОТ БОТЕВ АКО ИЗПАДНЕМ В " В " група .
Ако се случи така да се изкара отбора от А група един ден ще видите , че съм бил прав !!!
Ако се случи така да се изкара отбора от А група един ден ще видите , че съм бил прав !!!
Katochimoto!
-
- Контакти:
STENLI написа:на Селяндура му трябва "профи" отбор в А или Б група, за аматьорските групи няма облекчения от държавата, няма приходи от ТВ права, няма трасфери, има само РАЗХОДИ!
Абсолютно съм на твоето мнение. Затова ти казвам, че най лошото е да си изпаднем в Б, но ще стане точно това.
Аз съм за всеобщо нахлуване, без бомби.
We all live in a Yellow Submarine