Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Кировец написа:Хаха, е за това си заслужаваше да паднем в Пловдив! 100 годишнината не спира да ни радва.
Този петък - мега сблъсък 7 посреща Хасково - 100йчо 100ев е гладен за голове и спортно шоу пред изпълнените трибуни.
80:0
Леевски, оле
Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
Old_death написа:W84me написа:Old_death написа:W84me написа:Има ли някой дето вярва на тия циркове, които стават в отбора? Ако Младенов искаше да си тръгне, щеше да го направи. Само замазват очите за надупването в Пловдив, за което вие даже не отричате.
Аз бих ти казал нещо за надупването в Пловдив , но не искам да давам повод на модераторите да ме нахранят с банани .
Какво да ми кажеш, даже организираните ви фенове не го отричат. А тези циркове само потвърждават, че сте легнали, даже Ники Александров признава...
Я ми дай признанието на Ники Александров , иначе такава майна ще ти тегля , че ще отидеш там , от където си излязъл . Писна ми от такива **********и лъжливи сини комплексари , като тебе . Дай ми линк с признанието на Александров ! Много добре слушах вчера как Гаргамел и компания си рязаха вените по Гонг , но всичко останало са твои измислици . Потретвам . Прати изказването на Ники , в което признава за някакво наше лягане в Пловдив . Организираните фенове не само не го потвърдиха , но и написаха декларация по въпроса за да затворят вашите сини гнусни муцуни . Колкото и да ви били , мястото ви е във втората шестица , като път към А окръжна !
Още чакам материала с признанието на Ники Александров , че сме легнали в Пловдив .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Още чакам материала с признанието на Ники Александров , че сме легнали в Пловдив .
Веднага ще го получиш, като си прегледам записите от мяукането на същия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
CSKA Sofia 1948
- Контакти:
Семейство Инджови ще станат силните хора в ЦСКА от 31 март 2015 година, научи БЛИЦ. До тази дата ще се осъществи преразпределение на акциите в „червения” клуб. Както е известно, в момента с най-много акции е Александър Томов. С по-малък дял са семейство Манджукови – Петър и Ивайло, както и другите баща и син – Юлиян и Иво Инджови.
От няколко дни обаче вървят усилени преговори, които ще бъдат финализирани в края на месеца. Достоверни източници разкриха, че съвсем скоро Инджови ще придобият около 40% от ЦСКА, което ще ги направи основни акционери в клуба от Борисовата градина. Юлиян Инджов е един от водещите строителни предприемачи в България в последните години. Той бе един от първите, които подадоха ръка на ЦСКА през миналата година, купувайки солиден пакет акции.
При предстоящото преразпределение на „червената баница” втори по акции ще бъде Ивайло Манджуков с приблизително 35%, а Александър Томов ще остане на третата позиция с дял около 25%.
Манджуков-старши вече обяви официално, че се оттегля от мястото в Надзорния съвет на ЦСКА. Най-вероятно той ще прехвърли акциите си на сина си Ивайло.
Очаква се тези дни двете семейства – Манджукови и Инджови, да дадат пресконференция в една от залите на Националния стадион, на която ще разкрият повече подробности.
Интересното е, че единствено БЛИЦ и Емил Коцев са го писали това. Което ме кара да си мисля, че е истина.
Мда, както си и мислех...По БНТ на въпрос за тази информация, Томов не отрече, че е истина, даже напротив...
- Logical person
- Контакти:
CSKA Sofia 1948 написа:Семейство Инджови ще станат силните хора в ЦСКА от 31 март 2015 година, научи БЛИЦ. До тази дата ще се осъществи преразпределение на акциите в „червения” клуб. Както е известно, в момента с най-много акции е Александър Томов. С по-малък дял са семейство Манджукови – Петър и Ивайло, както и другите баща и син – Юлиян и Иво Инджови.
От няколко дни обаче вървят усилени преговори, които ще бъдат финализирани в края на месеца. Достоверни източници разкриха, че съвсем скоро Инджови ще придобият около 40% от ЦСКА, което ще ги направи основни акционери в клуба от Борисовата градина. Юлиян Инджов е един от водещите строителни предприемачи в България в последните години. Той бе един от първите, които подадоха ръка на ЦСКА през миналата година, купувайки солиден пакет акции.
При предстоящото преразпределение на „червената баница” втори по акции ще бъде Ивайло Манджуков с приблизително 35%, а Александър Томов ще остане на третата позиция с дял около 25%.
Манджуков-старши вече обяви официално, че се оттегля от мястото в Надзорния съвет на ЦСКА. Най-вероятно той ще прехвърли акциите си на сина си Ивайло.
Очаква се тези дни двете семейства – Манджукови и Инджови, да дадат пресконференция в една от залите на Националния стадион, на която ще разкрият повече подробности.
Интересното е, че единствено БЛИЦ и Емил Коцев са го писали това. Което ме кара да си мисля, че е истина.
Мда, както си и мислех...По БНТ на въпрос за тази информация, Томов не отрече, че е истина, даже напротив...
Томов сега говори по Канал 1, и също намекна за това. Без да коментирал дали ще има мажоритарен собственик, предстои разпределение на акциите.
Ако това се случи, значи Томов ще си изпълни обещанието да осигури няколко крупни акционери и никой да няма мажоритарен дял. Разбира се Томов остава с добър дял, дано да остане и президент.
Интересна новина,но как се вписва в нея атаката на Манджуков към Томов?Може би е очаквал той да вземе цялата власт в ЦСКА?

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Logical person
- Контакти:
Утре ще има пресконференция на Манджукови и Инджови и ще разберем повече. Но екшъните бяха от страна на ПМ, сина му остава. Инджови ако дадат пари за плащания за лиценза, сигурно ще получат срещу това повече акции и т.н. А от думите на Томов, усетих намек и за нов акционер, дано да има.
"Интересно" интервю е дал днеска Домусчиев.В него нарича проф.Томов с обиден прякор.Отделно и журналистите на Гонг се изразяват така за професора.Но от селски тарикати като Домусчиев и журналистите в Гонг какво ли друго ниво мога да очаквам?
Ето линк към статията "На Домусчиев му е жал за Левски, отговори на Лупи" http://gong.bg/bg-football/a-grupa/na-domuschiev-mu-e-zhal-za-levski-otgovori-na-lupi-320868
И цитат на селския тарикат от същата статия:
„Аз не знам дали държавата би дала пари на Лупи. Стадионът е на община Разград, а всички подобрения сме ги направили ние. Нашата договорка с общината бе да покрие 25% от сумата по изграждането на трибуната. Нашият ангажимент е, че ние осигурихме проекта и качеството да е перфектно“
Ето линк към статията "На Домусчиев му е жал за Левски, отговори на Лупи" http://gong.bg/bg-football/a-grupa/na-domuschiev-mu-e-zhal-za-levski-otgovori-na-lupi-320868
И цитат на селския тарикат от същата статия:
„Аз не знам дали държавата би дала пари на Лупи. Стадионът е на община Разград, а всички подобрения сме ги направили ние. Нашата договорка с общината бе да покрие 25% от сумата по изграждането на трибуната. Нашият ангажимент е, че ние осигурихме проекта и качеството да е перфектно“
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]