Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Има ли някой дето вярва на тия циркове, които стават в отбора? Ако Младенов искаше да си тръгне, щеше да го направи. Само замазват очите за надупването в Пловдив, за което вие даже не отричате.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Има ли някой дето вярва на тия циркове, които стават в отбора? Ако Младенов искаше да си тръгне, щеше да го направи. Само замазват очите за надупването в Пловдив, за което вие даже не отричате.
Аз бих ти казал нещо за надупването в Пловдив , но не искам да давам повод на модераторите да ме нахранят с банани .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:W84me написа:Има ли някой дето вярва на тия циркове, които стават в отбора? Ако Младенов искаше да си тръгне, щеше да го направи. Само замазват очите за надупването в Пловдив, за което вие даже не отричате.
Аз бих ти казал нещо за надупването в Пловдив , но не искам да давам повод на модераторите да ме нахранят с банани .
Какво да ми кажеш, даже организираните ви фенове не го отричат. А тези циркове само потвърждават, че сте легнали, даже Ники Александров признава...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Привържениците на седмите в България не могат да простят униженията които Стойчо им нанесе и са готови на всичко да докажат,че ЦСКА бил легнал на Ботев заради тях.Даже гледам прибягват до странно тълкуване на думите на Ники Александров (цитирам Н.А.) "Фокусът изцяло бе насочен към ЦСКА – дали е имало полягане или не на Ботев. Вече говорихме на тази тема, за два-три дни най-сериозния довод, който чух в подкрепа на тезата за полягане, бе една снимка запечатала кадър от тв-ефира от последните минути на двубоя в Коматево. Спортно-технически никой не можа да ме убеди, че ЦСКА е играл по-различно от мача си срещу Локо Сф на Надежда преди две седмици" като признание за полягване.Сега много от вас ще кажат,че W84me е обикновен хейтър и не трябва да му се обръща внимание,но е хубаво от време на време някой да го поставя на мястото му,ей така,да знае човечеца,че е изкочил от дупката си във втората седмица и след малко пак ще се прибере там. 
Линк:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comment/7-cata-na-niki-aleksandrov-5-320725
Линк:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comment/7-cata-na-niki-aleksandrov-5-320725
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
W84me написа:Old_death написа:W84me написа:Има ли някой дето вярва на тия циркове, които стават в отбора? Ако Младенов искаше да си тръгне, щеше да го направи. Само замазват очите за надупването в Пловдив, за което вие даже не отричате.
Какво да ми кажеш, даже организираните ви фенове не го отричат. А тези циркове само потвърждават, че сте легнали, даже Ники Александров признава...
Я ми дай признанието на Ники Александров , иначе такава майна ще ти тегля , че ще отидеш там , от където си излязъл . Писна ми от такива недоклатени лъжливи сини комплексари , като тебе . Дай ми линк с признанието на Александров ! Много добре слушах вчера как Гаргамел и компания си рязаха вените по Гонг , но всичко останало са твои измислици . Потретвам . Прати изказването на Ники , в което признава за някакво наше лягане в Пловдив . Организираните фенове не само не го потвърдиха , но и написаха декларация по въпроса за да затворят вашите сини гнусни муцуни . Колкото и да ви били , мястото ви е във втората шестица , като път към А окръжна !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
гражданин от село
W84me написа:Old_death написа:W84me написа:Има ли някой дето вярва на тия циркове, които стават в отбора? Ако Младенов искаше да си тръгне, щеше да го направи. Само замазват очите за надупването в Пловдив, за което вие даже не отричате.
Стига рева!Ако имаш някакви претенции се обърни към вашия отбор и треньорското му ръководство.Що не ревеш,че сте ни пуснали 6т. през полусезона?
W84me написа:Има ли някой дето вярва на тия циркове, които стават в отбора? Ако Младенов искаше да си тръгне, щеше да го направи. Само замазват очите за надупването в Пловдив, за което вие даже не отричате.
Нагли типчета сте вие от Подуяне.
Ние сме ви виновни, че имате 8 загуби. Що не бихте Лудогорец, нас що не ни бихте, тогава щяхте да сте си в шестицата? Нагли и тъпи...
Много точно казано. Мисля че вече е редно да си замълчите.
Хаха, е за това си заслужаваше да паднем в Пловдив! 100 годишнината не спира да ни радва. 
Този петък - мега сблъсък 7 посреща Хасково - 100йчо 100ев е гладен за голове и спортно шоу пред изпълнените трибуни.
Този петък - мега сблъсък 7 посреща Хасково - 100йчо 100ев е гладен за голове и спортно шоу пред изпълнените трибуни.
- trokadero_
- Контакти:
Стандарт: Треньор на Интер сменя Екзекутора
Беноа Кое може да се окаже новият треньор на ЦСКА, научи "Стандарт". Бившият халф на "червените" е потърсен от представител на Сашо Томов след очертаващия се провал на преговорите със Стойчо Младенов. Вчера на треньора беше предложен вариант да стане директор, а помощникът му Анатоли Нанков да поеме отбора. Екзекутора трябва да помисли до днес, но по-вероятно е да откаже. Така Толята ще води тима поне за един мач. На Кое е пратено просто запитване без конкретни условия. В момента французинът води юношески отбор на Интер. Той тепърва трябва да отговори дали се интересува от ново приключение на "Армията", после ще се мисли за условия.