Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: "Смъртни присъди"

Мнениеот L_Messi » 13 апр 2009 13:21

shammi написа:И? Какво? Питам г-н Батков с какво е виновен?
И питам кой би бил следващия президент на Левски? Абсолютно не мога да се съглася че в случая президента на клуба е виновен за некадърното представяне на отбора. Човека дава пари, осигурява на ония "кукли" заплатки, база и т.н.т. Факт е че не разбира от футбол, но за мене големите виновници са Боримиров И спортното ръководство. По бездарен треньор от Велев не се е явявал на Герена, но пак не отричам качествата му на помощник.

Е дайте конкретни имена кой да е президент и треньор? Или само ще плюете на ляво на дясно без изобщо да сте наясно със ситуацията и горе долу каква е отговорността и издръжката на един футболен клуб.

Съгласен съм напълно с това, което си написал.

blue_zara
Контакти:

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот blue_zara » 13 апр 2009 13:24

Нов треньор - задължително. Задължително да е млад, задължително да е левскар. Да дойде веднага след края на сезона, да си направи селекция, подготовка. Но трябва и да му се даде време и спокойствие. Дали ще е Я.Петров, Н.Тодоров, според мен не трябва да се изключва и Илиян Илиев от списъка...., най-вече трябва и силен директор. А за такъв се сещам само за едно име - Наско Сираков!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот L_Messi » 13 апр 2009 13:28

защо написа:
Gateca написа:някой чужденец сърбин, холандец какъвто и да е.

Не мога да разбера защо толкова хора си мислят, че когато някой чужденец мине границата му пониква втора глава, или че ние сме такива идиоти във футбола, че всеки идиот от вън е гений в сравнение с нас. И непрекъснато говорят за Рехагел. Ама той не е какъвто и да е, а Рехагел! А такива като Абрамчик, Федотов, Катуци, Симони и пр. постигнаха в България същото, каквото и у тях. Както и Рехагел.

Просто чужденците са по-грамотни тактически. Виж един Окука как ни направи за смях само с един Камбуров, двама-трима пенсионера и още няколко посредствени момчета. Обаче е ясно, че Батков няма да даде пари за такъв треньор, така че...

levskarin
Контакти:

Какво е това ново чудо в Левски?

Мнениеот levskarin » 13 апр 2009 13:31

Левски за мен беше предаден от играчите. Например Гошо Петков направо подари топката на Локото преди първия гол - имаше поне няколко варианта да я отиграе, но избра най- лошия, за мен го направи нарочно. А другите изобщо не си даваха зор!
Считам, че играчите не искат Велев и този нов ход на Батков да назначава помощник е поредното безумно управленско решение.
Чорни ли го крепи този Велев, не знам, но знам, че когато играта на отбора не върви, а тя в Левски определено не върви още от последната година при Мъри, задължително се търси промяна!
Естествено тя започва винаги с треньора.
Да не говорим, че ни трябва и спортен директор, щото Борето просто не става за тази работа!
Но господин Батков не вижда или има лоши "съветници".
При чорбата какво стана - футболистите не искаха Пенев и му скроиха шапката срещу Пирин и рузултата е известен, нали.
Просто не ми се мисли за Левски, където нещата от управленска гледна точка са сбъркани тотално.

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Какво е това ново чудо в Левски?

Мнениеот igor tomasic » 13 апр 2009 13:45

...
Последна промяна от igor tomasic на 06 май 2009 18:05, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

simeon tzanev

ИСТИНАТА ЗА ВЕЛЕВ (КОКАЛА)

Мнениеот simeon tzanev » 13 апр 2009 13:46

Мисля, че всеки един привърженик на Левски, всеки един които следи българско първенство и гледа футбол може да оцени качествата на Кокала като треньор на Левски, а именно:

КРЪГЛА НУЛА

Нека ви приппомня няколко "ключови момента" и тактически указания, както и стартов състав на Левски от момента на поемането на Кокала:

1. Левски - Бате Борисов (реванш за ШЛ)
Всички си спомняме уникалния шанс за влизане в групите, както и това че Левски игра 45 мин с човек повече, но вместо да надиграят нищожния отбор на Бате, незнайно защо 2-рото полувреме беше най-слабото от това участие в Евротурнирите.
Безидейна игра, сбъркан стартов състав (Деко) и мн други, без мотивация, без хъс, а само на 1 гол разтояние.

2. Жилина - Левски
Прилично 1-во полувреме, въпреки, че нивото на Жилина е като на Ботев (Пд) или Беласица от АФГ.
Незнайно защо при резултат 1:1 отборът беше върнат назад да брани резултатът, вместо да се търси победа и почти сигурно класиране. Пак изобилстване на тактически грешки и стартов състав.

3. Левски - Жилина (реванш УЕФА 1:1)
Един от най-слабите мачове в Европа, с изключително предпазлива и страхлива тактика, без ясна идея за вкарване на гол и създаване на голова опасност. С включването на Давид Бистрон в стартовия състав, една БЕЗУМНА ГРЕШКА.

4. Левски - Литекс
Доминация на гостите първите 30-40 мин, индивидуално проблясване на Тиберканин и Тасевкси о 1:0 за Левски.
Червен картон наклонил везните към крайния победител в срещата, т.е. никакво виждане на треньора за крайния резултат.

5. Локо Сф - Левски
Изключително слаба игра на Левски, добро 1-во полувреме и много слабо 2-ро (факт, проявен и в други двубой на Левски).

6. ЦСКА - Левски
При алтернатива само за победа и скъсяване на дистанцията с ЦСКА, неоправдано предпазливо начало срещу доста слабия отбор на ЦСКА, съживяване през 2-рото пулувреме и гол на Гонзо.

7. Левски - Славия
Средно ниво мач, измъчена победа с 1:0 срещу отбор който е от най- посредствените в БГ.

8. Левски - Пирин
Измъчена победа, за пореден път.

9. Левски-Локо сф
Всички знаем трагедията в Левски в момента. Не знайно защо започване на двубоя с мн слабия Сърмов и Веско Минев като централен, при налличиеот на Милиев на скамейката.

Грешки при схемата и стартовия състав:

1. Прекфалифицирането на Веско Минев като Централен защитник, опорен халф.
2. Да Коща - пускането му изключително назад, в ролята на дефанзивен халф, мястот му е зад нападателя.
3. Георги Сърмов - мн слаба форма. по-добре да се пуска Гаджев.
4. Лусио Вагнер - изчерпан за Левски, време е за Веско Минев и окачане на бутонките на пирона.

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 13 апр 2009 13:50

Точно това искам да кажа колега. Гошо я сгреши норочно и то много нарочно при първия гол.

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 13 апр 2009 13:52

Абе хора, аз съм цесекар, ама изключително много уважавам Герги Петков точно поради факта, че винаги гори в мача. Не мога да повчрвам, че може да е направил нещо подбно нарочно. Възможно е поради цялото напрежение от последната седмица да е бил по - разконцентриран, ама нарочно...не ми се връзва някак си.

R4nd
Контакти:

Мнениеот R4nd » 13 апр 2009 13:54

Абе Гошо, ще подари топката нарочно да ни вкарат гол, отивайте на лекар всичките.

stg333
Контакти:

Re: ИСТИНАТА ЗА ВЕЛЕВ (КОКАЛА)

Мнениеот stg333 » 13 апр 2009 13:56

може и да има нещо вярно в анализа ти, но за БАТЕ, не знам що Андерлехт, Зенит и Ювентус може даимат друго мнение за тоя отбор ти как мислиш, Левски не е от чергата на нито един от тях

Върни се в “Архив”