ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2016 15:25

baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:Васко , нали се сещаш , че това което пишеш се отнася със същата сила и за Хр.Янев и треньорите , за играчите на ЦСКА от отбора спечелил купата , ами да и те са преподписали според твоята логика щом ще се хващаш за счупени сламки ;)
ПС
„Аз съм треньорът на ЦСКА, тренирам футболистите на ЦСКА, зад нас са феновете на ЦСКА и нищо друго не ме интересува в този момент. Това е !“, добави Хр. Янев
Само забрави да отбележи,че дома им е Армията ;)

Не, те не са ПРЕподписали, те са подписали с друг клуб. Преподписал е Йонсен, както и останалите 16 играчи на Литекс. Кажи ми кога Йонсен е подписал или ако повече ти харесва - преподписал с ЦСКА? Не ми пробутвай нелепите общи приказки за счупени сламки. Кажи ми нещо конкретно, не ми обяснявай какво е казал Янев. Разбирам, че вас документи и закони не ви интересуват, но рано или късно ще ви застигнат и ще се наложи да ви заинтересуват. Та, колко мача има Йонсен за ЦСКА?

Добре , Васко щом ще се хващаш , като удавник , за счупени сламки , НЕ , не са преподписали , ВСИЧКИ са ПОДПИСАЛИ догвор с ПФК ЦСКА София ЕАД , както си е по закон , явно включително и Йонсен , това колко мача има е без значение и ти много добре го знаеш ;) А да видим сега , какво още ще ви е накриво , БФС , УЕФА , ФИФА .... да чакаме потвърждение и от Светия Синод ли :roll:

Йонсен кога е трансфериран от Литекс в ЦСКА-София, та да подписва, а не да преподписва?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 юли 2016 15:27

Изчерпахте се от тези значи. Явно всичко свърши наистина. Супер. Най-накрая спокойствие.
Честно казано, мисля вече да не обръщам много внимание на тези 5-6 човека, които пишат вече едни и същи глупости и се опитват да сеят интриги, озлобление и разединение. Имам съмнения какви са им истинските цели.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2016 15:33

ivo55 написа:Ами не знам със сигурност, но чета че бил Емил Коцев, доскорошен спортен журналист в един от най-озлобените към ЦСКА спортни сайтове.

Той преди година първо беше Градев, след това Рудко, а сега е Коцев-3 в 1-неочаквано добра комбинация.
Тъпото е, че никой от вас няма вярно предположение, но това е характерно за припознавачите :mrgreen: :twisted:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 23 юли 2016 15:37

ivo55 написа:...

Ти пък от първият ден си беше прегърнал Ганчев.. Защо се правише на улав, че се двоумиш и ала бала, като през цялото време се виждаше от мненията ти, твоята лична цел! Е тва ме дразни много в припознавачите, това лавиране, това извъртане на позиции и мнения. Заявяваш си открито, така и така, аз съм за това и толкова.. Ама май не е изгодно при положение, че сменяте опорни точки и мнения, според каквото ви изнася. Сега пък Йонсен преподписал, на черното бяло за пореден път се казва. Голям проблем ще стане, ако признаете както си е, голяма работа, все едно никой не ви вижда глупостите колко са прозрачни..
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2016 15:47

Странични наблюдения върху действията на Ганчев, Боко, Боби и Кралев, както и на кохортата припознавачи:

Простотията може да бъде преборена само с... по-голема простотия. И тогава побеждава... големата простотията. А да пребориш големата простотия, ти требва супер простотия. И тогава простотията става... непобедима. А непобедимата простотия, останала сама със себе си, понеже нема с кой да се заида, почва да се еде изотвътре самичка. И тава го прай от простотия. И все пак, тава си е чиста утопия. Мигар има ча па толко простотия, та да може да се самоизеде? Все още - не! Ама знаа ли се?
Еба си простотиите къде наръсих. Ама ако сакаме победа, нема друг начин...
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 юли 2016 16:11

Calrizian написа:
ivo55 написа:...

Ти пък от първият ден си беше прегърнал Ганчев.. Защо се правише на улав, че се двоумиш и ала бала, като през цялото време се виждаше от мненията ти, твоята лична цел! Е тва ме дразни много в припознавачите, това лавиране, това извъртане на позиции и мнения. Заявяваш си открито, така и така, аз съм за това и толкова.. Ама май не е изгодно при положение, че сменяте опорни точки и мнения, според каквото ви изнася. Сега пък Йонсен преподписал, на черното бяло за пореден път се казва. Голям проблем ще стане, ако признаете както си е, голяма работа, все едно никой не ви вижда глупостите колко са прозрачни..

С мен не се занимавай, няма смисъл. Нямам претенции да съм фактор.
Аз съм казал и държа на казаното - за мен е важно публиката на ЦСКА да излезе единна от създалата се с фалита на старото АД ситуация. Който не разбира колко е важно това, който се държа като инфантил, който обижда брутално феновете на клуба, който демонстрира простащина, няма как да разчита на моята подкрепа. Нито е достойно, нито е цесекарско, нито е умно.

А публиката на ЦСКА ще остане единна, така че съм спокоен. Няколко десетки човека, които се насраха в преносен смисъл, просто ще останат напълно изолирани, ще простеят, ще се излагат и след това ще бъдат забравени. Ще могат да ходят да гледат мачове на селските стадиони около София. Дали на Герена или другаде, няма значение ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2016 16:26

Пичове,нема се плашите,ето ви един мастърмайнд хубав сценарий:

Бат ви Гришо го играе умрела лисица,като целта му не е да фалира,а да обезцени ПФК ЦСКА АД и през цялото време говори за фалити.Как го обезценява?Създава фиктивен ЦСКА,прилапва част от феновете и взима базите на ПФК ЦСКА АД чрез договорки с държавата.По този начин обезценява и убива конкуренцията в лицето на Божков и остава тенгарините да свалят цената от 15 милиона дългове на 15 хиляди и ги притисква до стената,защото от ПФК ЦСКА АД не остава нищо.Ни база,ни играчи,ни фенове,които вече се ориентираха към новото създадено ЦСКА.Или 15 хилки,или 0 лева.Дъ чойс из йорс,тенгариньо.
Бат ви Гришо създаде изкуствен монопол,което може да изиграе и лоша шега,защото може да реши да зареже оздравителния си план.Казвам ''лош'',защото по този начин ще загуби част от феновете на ЦСКА.Другото е тенгаринята да не се съгласи на 15 хилки,макар че аз лично ако бях от тенгарините не бих отказал 15 хилки ми паднат от небето.Та в този случай имаме оздравяване,обединение на ПФК с това сегашното и всичко тип топ.Хепи енд. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 16:27

Публиката на ЦСКА вече никога няма да бъде същата !!! Очистихме се от предателите !!!

Вие ще припознавате до края на света !!!!

Вече няма ЦСКА , да сте наясно там ...в кебапчийница Дървеното !!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 юли 2016 16:36

delqnski47 написа:Пичове,нема се плашите,ето ви един мастърмайнд хубав сценарий:

Бат ви Гришо го играе умрела лисица,като целта му не е да фалира,а да обезцени ПФК ЦСКА АД и през цялото време говори за фалити.Как го обезценява?Създава фиктивен ЦСКА,прилапва част от феновете и взима базите на ПФК ЦСКА АД чрез договорки с държавата.По този начин обезценява и убива конкуренцията в лицето на Божков и остава тенгарините да свалят цената от 15 милиона дългове на 15 хиляди и ги притисква до стената,защото от ПФК ЦСКА АД не остава нищо.Ни база,ни играчи,ни фенове,които вече се ориентираха към новото създадено ЦСКА.Или 15 хилки,или 0 лева.Дъ чойс из йорс,тенгариньо.
Бат ви Гришо създаде изкуствен монопол,което може да изиграе и лоша шега,защото може да реши да зареже оздравителния си план.Казвам ''лош'',защото по този начин ще загуби част от феновете на ЦСКА.Другото е тенгаринята да не се съгласи на 15 хилки,макар че аз лично ако бях от тенгарините не бих отказал 15 хилки ми паднат от небето.Та в този случай имаме оздравяване,обединение на ПФК с това сегашното и всичко тип топ.Хепи енд. :mrgreen:

Амин! Само с Божков в сценария не съм съгласен ;) Нека бъде част от схемата на Гришата и да бъдат заедно с манджука и и инджов в кюпа.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2016 16:39

шивача написа:
delqnski47 написа:Пичове,нема се плашите,ето ви един мастърмайнд хубав сценарий:

Амин! Само с Божков в сценария не съм съгласен ;) Нека бъде част от схемата на Гришата и да бъдат заедно с манджука и и инджов в кюпа.

Тва вече ще е идеалния конспиративен план. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”