baraba написа:vaskonti написа:baraba написа:Васко , нали се сещаш , че това което пишеш се отнася със същата сила и за Хр.Янев и треньорите , за играчите на ЦСКА от отбора спечелил купата , ами да и те са преподписали според твоята логика щом ще се хващаш за счупени сламки
ПССамо забрави да отбележи,че дома им е Армията„Аз съм треньорът на ЦСКА, тренирам футболистите на ЦСКА, зад нас са феновете на ЦСКА и нищо друго не ме интересува в този момент. Това е !“, добави Хр. Янев
Не, те не са ПРЕподписали, те са подписали с друг клуб. Преподписал е Йонсен, както и останалите 16 играчи на Литекс. Кажи ми кога Йонсен е подписал или ако повече ти харесва - преподписал с ЦСКА? Не ми пробутвай нелепите общи приказки за счупени сламки. Кажи ми нещо конкретно, не ми обяснявай какво е казал Янев. Разбирам, че вас документи и закони не ви интересуват, но рано или късно ще ви застигнат и ще се наложи да ви заинтересуват. Та, колко мача има Йонсен за ЦСКА?
Добре , Васко щом ще се хващаш , като удавник , за счупени сламки , НЕ , не са преподписали , ВСИЧКИ са ПОДПИСАЛИ догвор с ПФК ЦСКА София ЕАД , както си е по закон , явно включително и Йонсен , това колко мача има е без значение и ти много добре го знаешА да видим сега , какво още ще ви е накриво , БФС , УЕФА , ФИФА .... да чакаме потвърждение и от Светия Синод ли
Йонсен кога е трансфериран от Литекс в ЦСКА-София, та да подписва, а не да преподписва?!