ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 11:31

GOLEADOR написа:ЦСКА е още жив ,а припознавачи като Беладона вече го погребаха и създадоха нов клуб.То от урод друго не може и да очакваш.Ще се изкефя ако съда приеме оздравителния план на ГГ и за купата се паднем с ЦСКА на Беладона (или както той се чувства и иска да му викаме - новия Боркиш).Както казах тогава всички пак ще бъдем на "Армията" и всеки ще седи там където винаги е бил,аз в сектор Г,Беладона (новия Боркиш) в сектор Б!

Ти не беше ли за ЦСКА на феновете ???? На какво се надяваш сега ??? Хипофизата погреба ЦСКА преди година , тоя се нада на глупости ..... Извърте ли се бе ???? Нали искаше ЦСКА на феновете , е , вземи го сега !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 11:32

Red_Neck написа:
Beladona написа:
Haralampy написа:
Beladona написа:И преди и сега литекс не е ЦСКА се скандираше от 400 души ....

:lol:

10 реда с по 10 стола...
Вземи един калкулатор и смятай...

:lol: :lol: :lol:

Всичко е броено бе ..... И преди и сега Литекс не е ЦСКА от 400 човека .....утре от 4000 , догодина от 40 000

.... по 20 кинта на калпак ( и 50 от татИ) ....... еееех гуууууууушаааааааа ....
калкулаторо не лови цифрата даже ;)

Гризкай довечера хипофизното кебапче и трай !!! :)

Ти от село ли си ? Има ли фри Чавдарка ????

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 юли 2016 11:36

Beladona написа:

Мен тати с мерджана ше ме кара и ше ми даде 20 кинта джобни - за бира и кебапчета!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
GOLEADOR

До НОВИЯ БОРКИШ

Мнениеот GOLEADOR » 23 юли 2016 11:41

Beladona написа:
GOLEADOR написа:ЦСКА е още жив ,а припознавачи като Беладона вече го погребаха и създадоха нов клуб.То от урод друго не може и да очакваш.Ще се изкефя ако съда приеме оздравителния план на ГГ и за купата се паднем с ЦСКА на Беладона (или както той се чувства и иска да му викаме - новия Боркиш).Както казах тогава всички пак ще бъдем на "Армията" и всеки ще седи там където винаги е бил,аз в сектор Г,Беладона (новия Боркиш) в сектор Б!

Ти не беше ли за ЦСКА на феновете ???? На какво се надяваш сега ??? Хипофизата погреба ЦСКА преди година , тоя се нада на глупости ..... Извърте ли се бе ???? Нали искаше ЦСКА на феновете , е , вземи го сега !!!!

Ти се извърташ!Аз съм за възраждането на ЦСКА!Ти обаче се извъртя и припозна друг клуб!ПРИПОЗНАВАЧ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 11:45

Ozzimozzi написа:
Beladona написа:

Мен тати с мерджана ше ме кара и ше ми даде 20 кинта джобни - за бира и кебапчета!

Добре бе , довечера много ли селяк да очакваме ???? Нещо като митинг на ДПС в София ли ????

Егати гаврата със славния някога ЦСКА ...... жал ми е за вас ...!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 юли 2016 11:47

Beladona написа:
Red_Neck написа:
Beladona написа:
Haralampy написа:
Beladona написа:И преди и сега литекс не е ЦСКА се скандираше от 400 души ....

:lol:

10 реда с по 10 стола...
Вземи един калкулатор и смятай...

:lol: :lol: :lol:

Всичко е броено бе ..... И преди и сега Литекс не е ЦСКА от 400 човека .....утре от 4000 , догодина от 40 000

.... по 20 кинта на калпак ( и 50 от татИ) ....... еееех гуууууууушаааааааа ....
калкулаторо не лови цифрата даже ;)

Кога ще купиш бирата на човека ? За един приятел питам .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Beladona

Re: До НОВИЯ БОРКИШ

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 11:49

GOLEADOR написа:
Beladona написа:

Ти се извърташ!Аз съм за възраждането на ЦСКА!Ти обаче се извъртя и припозна друг клуб!ПРИПОЗНАВАЧ!

За мен ЦСКА умря !!!! Това на феновете и генералите не е ЦСКА .....това на Хипофизите е Литекс ..... Чат ли си ????

Ти ще ходиш ли довечера на Армията , Възродителю ????

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 юли 2016 11:54

Old_death написа:
baraba написа:
eMs1 написа:
vaskonti написа:
Old_death написа:Някой се интересуваше за Йонсен :

Чудесата в Борисовата градина продължават! За първи път не играч ще съди клуба, а точно обратното. „Червените“ завеждат дело във ФИФА срещу Бьорн Йонсен. Той си е получил всичко и има договор с клуба, но на своя глава избяга от лагера, за да подпише с шотландския Хартс.
Ето какво информира спортният топ-юрист у нас Радостин Василев във Фейсбук:
В понеделник „ПФК ЦСКА-СОФИЯ“ ЕАД ще уведоми футболен клуб „Хартс“ Шотландия относно факта, че футболистът Бьорн Йонсен има действащ договор с „ПФК ЦСКА-СОФИЯ“ ЕАД и ако е подписал договор с футболен клуб „Хартс“ Шотландия, това е абсолютно нарушение на правилата на ФИФА. Футболистът напусна самоволно лагера на ЦСКА преди месец и от тогава ръководството на клуба няма информация за неговото местонахождение. Футболистът е официално уведомен, че нарушава действащия си договор, уведомена е и норвежката федерация и FIFA. „ПФК ЦСКА- СОФИЯ“ ЕАД настоява Бьорн Йонсен незабавно да се присъедини към клуба и инфорнира футболен клуб „Хартс“ Шотландия за статута на футболиста.
„ПФК ЦСКА-СОФИЯ“ ЕАД има готовност да сезира FIFA DRC с иск както срещу Бьорн Йонсен, така и срещу футболен клуб „Хартс“ -Шотландия ако бъдат нарушени интересите на ЦСКА!

Ще ни припомниш ли кога точно Йонсен подписа с ЦСКА, та чак се коментира някакво чудо, че клубът бил съдил играч, а не обратното? Колко мача има той за червените? Има ли снимка от представянето му като играч на ЦСКА? Въобще, имаш ли доказателство, че изобщо някога е бил играч на ЦСКА и ако да, някаква статистика за представянето му има ли?

Защо задаваш въпроси въобще, те сами си пускат информация, която крещи "Ние сме Литекс", особено подчертаното, ти очакваш някакъв смилен отговр? :lol:

Всъщност най-вероятно има договор с АД-то на Литекс, но нали ЦСКА го "взели" и за това е станало така :mrgreen: :mrgreen:

Тцъ , поредна греда , аз също мислех , че Йонсен има договор с Литекс и е използвал подписването на новите договори с ЦСКА да си бие шута , ама май се оказва , че е подписал с ЦСКА ;) Доколкото си спомням той бЕга от първия лагер в Тетевен , а тогава преподписването на всички играчи и треньори с ЦСКА вървеше с пълна сила без да се афишира ;)

Губиш си времето . На тия само им пускаш новината и ги остави да се проявят .

Та, кога Йонсен е бил играч на ЦСКА? Има ли снимка, на която позира с червената фанелка? А знаеш ли значението на думата "преподписа" ? Тази дума предполага, че играчът подписва с досегашния си клуб, не с нов. Кой е досегашният клуб на Йонсен?
В състояние лш си да дадеш конкретен отговор, без общи приказки колко сме заблудени?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: До НОВИЯ БОРКИШ

Мнениеот GOLEADOR » 23 юли 2016 11:54

Beladona написа:
За мен ЦСКА умря !!!! Това на феновете и генералите не е ЦСКА .....това на Хипофизите е Литекс ..... Чат ли си ????

Ти ще ходиш ли довечера на Армията , Възродителю ????

Пак се извърташ,нали като създаде ЦСКА на генералите се почувства като новия Боркиш.Аз си чакам решението на съда се надявам на добра развръзка.Тогава ще те питам кой е умрял Боркиш нещастен!
П.П.
Никъде няма да ходя довечера!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 23 юли 2016 12:00

Вход свободен, безплатна екскурзия, след това кeбапчета и пари на ръка, срамота за всичко правено до тук. Ей така ще се пълни стадиона. Удинезе, Интер, на кой му пука..ако искате Реал Мадрид докарайте на пълен пансион пак си оставате ЛИТЕКС..

Върни се в “Архив”