ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2016 19:26

Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Teo написа:Да пукнат всички замесени в това, което превърнаха любовта на живота ми.

Teo, не така, че всеки от нас цесекарите има своя принос за това. :)

Я подай ми, мила мамо, оранжево елече,
че ме вика, че ме мами, този Ловеч, тъй далечен!
Тамо, дето Осъмът се вие, и
припознавачи, на корем, сливова си пият.
Люляк над главата, нежно им трепти,
а вятърът нашепва: Цесекар си ти!

Ставаш за някое евтино кръчме, да забавляваш пияниците :)

Аз претенции нямам, за разлика от вас, припознавачите :mrgreen:

Къде видя претенции. Утре 23.07 освен представянето на Дунав, има още едно събитие на Армията. Нали не си забравил? :)

Еми ето ги претенциите:
Аз не претендирам да съм Бодлер или Дамянов, но ти претендираш да си цесекар, само защото "Литекс" се преименувал на ЦСКА.

ПП- Утре съм на работа, по заповед на щуката, и пропускам всякакви представителни събития по света и у нас :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 юли 2016 19:30

Кашчей написа:Еми ето ги претенциите:
Аз не претендирам да съм Бодлер или Дамянов, но ти претендираш да си цесекар, само защото "Литекс" се преименувал на ЦСКА.

ПП- Утре съм на работа, по заповед на щуката, и пропускам всякакви представителни събития по света и у нас :(

Ами не си разбрал баш. Аз съм цесекар, защото просто съм такъв и не претендирам за нищо.

ПП - За щуката - да не си диктор на стадиона в Русе? :) Ако няма да си на стадиона в Русе - съжалявам. Кофти е човек да пропусне представянето на любимия си отбор.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2016 19:32

Ozzimozzi написа:

Ами не си разбрал баш. Аз съм цесекар, защото просто съм такъв и не претендирам за нищо.

ПП - За щуката - да не си диктор на стадиона в Русе? :) Ако няма да си на стадиона в Русе - съжалявам. Кофти е човек да пропусне представянето на любимия си отбор.

Не съм диктор, но това е друга бира. Не разбрах, ти как ще пропуснеш представянето на ПФК ЦСКА АД, или той вече не ти е любим отбор :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 юли 2016 19:34

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:

Не съм диктор, но това е друга бира. Не разбрах, ти как ще пропуснеш представянето на ПФК ЦСКА АД, или той вече не ти е любим отбор :roll:

Не си чел внимателно. Не съм писал за никакви ПФК-та или АД-та. Армията, Борисовата градина - там е истината! Ще викам и заради теб спокойно. Ти толкова време ни отдели в нашия форум, че определено заслужаваш да те уважа :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 22 юли 2016 19:44

Коцеф, ти като най-големия "изтребител" :mrgreen:, мое да пратиш на янките едно запитване за побратимяване !

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 юли 2016 19:44

Бъгавият явно иска да кльопа кебапчета на аванта , все пак нали е с ипотека към банка , явно му е тежко на момчето .....

Бъгав , ела че те раним и че те поим фри оф чардж на Летището , бе момче ....нема да те караме нищо да правиш :)

Спонсори са ни Sky Chiefs :)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 юли 2016 19:45

ugly bug написа:Коцеф, ти като най-големия "изтребител" :mrgreen:, мое да пратиш на янките едно запитване за побратимяване !

Изображение

Чакай, че нещо им правят сечено. Пак репресии....

Красимир Иванов

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 юли 2016 19:47

ugly bug написа:Коцеф, ти като най-големия "изтребител" :mrgreen:, мое да пратиш на янките едно запитване за побратимяване !

Изображение

Няма побратимяване , брате .....ние сме Кораба - майка , имаме само сателити .....като Изтребител Ново Делчево

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 22 юли 2016 19:52

Beladona написа:

Изображение

Няма побратимяване , брате .....ние сме Кораба - майка , имаме само сателити .....като Изтребител Ново Делчево

Аааа, ти отдавна си доказал, че си директор "Междупланетарни връзки" на твоя кораб! :mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 22 юли 2016 19:53

Аз имам друго име за "зоеленителите" ФК Лъжа и Провокация АД !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Архив”