Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 16 мар 2015 21:48

vaskonti написа:
Кировец написа:
Нямам никакво желание да говоря против г-н Александър Томов, защото заради него клубът съществува. Аз му пожелавам да намери съмишленици и да продължи да ръководи ЦСКА. Моето мнение е, че той трябва да направи остър завой по отношение на ръководене на клуба."

С две думи - не ми се дават пари за големи заплати на свободни агенти.
Аз не прочетих абсолютно нищо сензационно. Прав е да се оттегли при приятелите си от Завинаги. Те си казаха, че нямат пари за първия отбор, очевидно той мисли като тях.
Да ги оставим на мира. Просто е.
Искат да имат, но да дават малко. Е, това е ЦСКА, а не Миньор Раднево. Тука се пресичат точките ни.

Така е, няма нищо сензационно в интервюто.
Но не забравяй, че самият Томов не е милионер, той няма достатъчно пари да издържа ЦСКА. Не просто да го издържа на ниво "кретане", а да го развива. ЦСКА е спасен, поне до колкото знаем, но това не е достатъчно. Вече втора година ние сме на косъм, глупостите не спират, дълговете продължават да изскачат, макар и много да са погасявани. Клубът тъпче на едно място, за някои може това да е добре защото не затъваме, поне до колкото знаем, но важното е да се развиваме, а точно това не правим. Колко време още ще продължава така, колко време още ще погасяваме дългове от "предишното управление", кога най-после нещата ще започнат да се случват, да се развиваме по някакъв начин? Как ще стане това развиване ако солидни акционери напускат по една или друга причина?
Манджуков е прав за едно - парите на играчите и треньорите трябва да бъдат обвързани с резултатите. Достигането до 2-3 място не е резултат ако преди това си отпаднал за купата от втородивизионен отбор и ако след това си отпаднал от някакви ентусиасти в ЕКТ. Абсолютно несериозно и аматьорско е години наред непрекъснато да се оправдаваш с терени, съдии, конспирации и гелове.

Това правило не важи никъде в Европа, ама за ЦСКА е правилно. Няма такова нещо. ЦСКА е 31 кратен шампион с амбиции, чиито фенове искат резултати и победи в Европа. А един милионер не иска да дава пари? Извинявай, ама тоя в кой век живее? Въобще как си представяте ЦСКА в Европа без 10-15 млн евро, от които половината закупени играчи? Тия рпиказки дъртия комунист да ги разправя на отборчето на Трейс - Верея ли как там беше. Не и в ЦСКА.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 мар 2015 21:51

vaskonti написа:Така е, няма нищо сензационно в интервюто.
Но не забравяй, че самият Томов не е милионер, той няма достатъчно пари да издържа ЦСКА. Не просто да го издържа на ниво "кретане", а да го развива. ЦСКА е спасен, поне до колкото знаем, но това не е достатъчно. Вече втора година ние сме на косъм, глупостите не спират, дълговете продължават да изскачат, макар и много да са погасявани. Клубът тъпче на едно място, за някои може това да е добре защото не затъваме, поне до колкото знаем, но важното е да се развиваме, а точно това не правим. Колко време още ще продължава така, колко време още ще погасяваме дългове от "предишното управление", кога най-после нещата ще започнат да се случват, да се развиваме по някакъв начин? Как ще стане това развиване ако солидни акционери напускат по една или друга причина?
Манджуков е прав за едно - парите на играчите и треньорите трябва да бъдат обвързани с резултатите. Достигането до 2-3 място не е резултат ако преди това си отпаднал за купата от втородивизионен отбор и ако след това си отпаднал от някакви ентусиасти в ЕКТ. Абсолютно несериозно и аматьорско е години наред непрекъснато да се оправдаваш с терени, съдии, конспирации и гелове.

Сякаш забравяш от къде тръгна ЦСКА този сезон.Нима някой е очаквал ЦСКА да се бори за титлата в началото на сезона?Сега е лесно да се плюе по Младенов,но няма как с трици маймуни да ловиш.Макар ,че Младенов може и да хване при този треньорски дефицит в Лудогорец.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 мар 2015 21:55

GOLEADOR написа:
cska-632 написа:Стойчо иска да си ходи, защото няма да може да привлича футболисти от лятото.

Е,нали уж източва клуба с голямата си заплата.Като си тръгне остава без нея.Последно,Младенов предател ли е ,че подава оставка или това е израз на мъжка постъпка?

Трудно мислиш. Стойчо източва клуба с измислените си футболисти, които привлича. Стойчо без летни трансфери е нищо. Отборът винаги играе добре през есента с него и зимата, когато не привлича нови 6-7 футболисти започва да пада. Без трансфери комисионните секват.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 мар 2015 21:57

Кировец,какви сини те гонят,тук става дума ЦСКА.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 мар 2015 21:57

petko.h.markov написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:
Нямам никакво желание да говоря против г-н Александър Томов, защото заради него клубът съществува. Аз му пожелавам да намери съмишленици и да продължи да ръководи ЦСКА. Моето мнение е, че той трябва да направи остър завой по отношение на ръководене на клуба."

Аз не прочетих абсолютно нищо сензационно. Прав е да се оттегли при приятелите си от Завинаги. Те си казаха, че нямат пари за първия отбор, очевидно той мисли като тях.
Искат да имат, но да дават малко. Е, това е ЦСКА, а не Миньор Раднево. Тука се пресичат точките ни.

Преди време,ако помниш,ти казах че очаквам конфликти.Сега за да получим лиценз ни трябват 2.5 млн.лв до 31.03.

Не съм убеден, че тези пари трябва неизбежно да бъдат платени до 10 дни. Лицензионната комисия признава и разсрочване на всяко задължение. А и подозирам, че това не ти е абсолютно сигурна вътрешна информация по въпроса, така че нека не изпадаме от крайност в крайност. Манджуков колкото и да се ежи, няма да позволи да увеличи шанса да загуби тия 1.8 милиона, така че той, чрез сина си и Трейс вероятно ще се погрижат за нещата. А това, че тези пари са оформени като дълг изобщо не е притеснително защото най-лесното е Томов да им го върне като акции. Тия приказки за фалита според мен са за пред феновете, за да оправдае на "фенски" език напускането си. Доказателство за това е факта, че Манджуков бил изненадан когато видял ГФО на ЦСКА - а през цялата година не е ли следил какво се случва, та сега пита къде са тия пари? Та той беше член на, забележи - Надзорния съвет, с достъп до всички документи! Надзорния съвет би трябвало да следи всяко едно действие на който и да е друг служител на клуба, барабар със собственика! Как така изведнъж сега бил изненадан??
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2015 21:57

Ще си кажа каквото имам да казвам за тоя дъртофелник.
Тоя е чист троянец. В година важна за ЦСКА, който е близо да титла, щото и Лудогорец играе ганкиното, та тоя да реши да се скатае по търлъци и да търси виновни сред мишките - Сашовците, това не е мъж, това не е цесекар. И тоя имал възможности, имал много пари, ми направи ЦСКА шампион бе малоумник!

Каква е логиката, приятели - логиката е, че сме заобиколени от ПРЕДАТЕЛИ. И не е виновен Сашо Томов, че спаси ЦСКА.

Същия говори за Лудогорец и как там вървяло. Ми добре де - същия Домусчиев бе в ЦСКА - пълен анонимник, аз даже не разбрах, че човек с такава власт е в ЦСКА - говореше се само за пияниците от Перник.

Сега дъртия милионер е в ЦСКА, ама вместо да помага той реши да си бие камшика и се оправда с някакви пари, дето се очакваше той да ги дава от сърце, нали ФАМИЛИЯТА ми била цесекари в червата. Е, какво се оказа?

Оказа се, че това са един дол дренки! УМни момчета сте. Не им припявайте.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 мар 2015 22:00

Кировец написа:Ще си кажа каквото имам да казвам за тоя дъртофелник.
Тоя е чист троянец. В година важна за ЦСКА, който е близо да титла, щото и Лудогорец играе ганкиното, та тоя да реши да се скатае по търлъци и да търси виновни сред мишките - Сашовците, това не е мъж, това не е цесекар. И тоя имал възможности, имал много пари, ми направи ЦСКА шампион бе малоумник!

Каква е логиката, приятели - логиката е, че сме заобиколени от ПРЕДАТЕЛИ. И не е виновен Сашо Томов, че спаси ЦСКА.

Същия говори за Лудогорец и как там вървяло. Ми добре де - същия Домусчиев бе в ЦСКА - пълен анонимник, аз даже не разбрах, че човек с такава власт е в ЦСКА - говореше се само за пияниците от Перник.

Сега дъртия милионер е в ЦСКА, ама вместо да помага той реши да си бие камшика и се оправда с някакви пари, дето се очакваше той да ги дава от сърце, нали ФАМИЛИЯТА ми била цесекари в червата. Е, какво се оказа?

Оказа се, че това са един дол дренки! УМни момчета сте. Не им припявайте.

Абе нищо не е черно и бяло при нас.Имай си го предвид.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 мар 2015 22:01

Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:

Това правило не важи никъде в Европа, ама за ЦСКА е правилно. Няма такова нещо. ЦСКА е 31 кратен шампион с амбиции, чиито фенове искат резултати и победи в Европа. А един милионер не иска да дава пари? Извинявай, ама тоя в кой век живее? Въобще как си представяте ЦСКА в Европа без 10-15 млн евро, от които половината закупени играчи? Тия рпиказки дъртия комунист да ги разправя на отборчето на Трейс - Верея ли как там беше. Не и в ЦСКА.

Как да няма такова правило? Най-малкото, виж продажбата на Буш - парите, които ще вземе ЦСКА зависят от представянето му - не само колко мача ще изиграе, а и колко гола ще вкара. В Европа масово се полагат повече пари при добро представяне.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2015 22:05

Шефилд Уензди няма абсолутно никакви амбиции. Там сигурно имат 40 футболиста на щат, резерви, резерви на резервите, юноши, деца.
ЦСКА, Лудогорец, Левски - имат по едни 26-30 в първия отбор и чакат на тях финали в Европа. :lol:
И накрая - питай Буш дали няма си вземе седмичните 4-5 хиляди паунда дори без да рита 5 минути, а да си подпръцква в леглото. :lol:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 мар 2015 22:06

По-рано го написах. Властта е заплашила Манджуков и е решил да се оттегли, за да не му отнемат бизнеса. Той е дал 1 млн и 800 хил. лв. и забележете под формата на заем и е закупил 200 хил. акции. Стойчо го вижте какъв е спокоен вече трети мач. Не подскача, не вика. Това оставане в чужбина след завръщането на ЦСКА в България някак му се е отразило. Какво ли е правил и с кого е важният въпрос?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Архив”