Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: ТИТАН се оттегля във Вторник, Стоичков 100% собственик

Мнениеот Red_Girl » 26 юни 2013 16:38

levskii написа:
валидол за теб написа:
levskii написа:цирка на кочината продължава с пълна сила :mrgreen:

недей приказва, че в кочина си правен, малко, розово пиче.

стига си се друсал с валидол верно че ти треа да не получиш удар кат ви земат тенекиите и купите подарени от комунистите ама недей зимай толко че имаш мозъчни отклонения :mrgreen: Дерзай и умирай от яд че пробитото ти отборче се закрива :P псуваи реви са ти е паднало :) :) :) :)

Поне има какво да ни вземат, докато при вас са само калъфки и картонени титли и купи, щампиони. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот 1982 » 26 юни 2013 16:39

veselinsk написа:Гаврата с ЦСКА не бива да спира, още много вересии има да връщат. Б окръжна за комунистическия изрод. След време като винаги вечно втори ще дойде времето и на ФК Доносник 1914

Да се задавите с парите на ДПС, еничари долни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 26 юни 2013 16:40

veselinsk написа:Гаврата с ЦСКА не бива да спира, още много вересии има да връщат. Б окръжна за комунистическия изрод. След време като винаги вечно втори ще дойде времето и на ФК Доносник 1914

Каза феня на ФК БоталикЪ

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 26 юни 2013 16:40

Приветствам хората, които все пак ги е грижа за футбола ни. Дори феновете на Левски разбират, че без ЦСКА нашата мила А група е почти свършена. Кой иска да гледа първенство без истинско дерби. Мач, за който се говори преди и след него, като ЦСКА-Левски. Да ме извиняват пловдивчани, тяхното също е сериозен сблъсък, но си е на месна основа. Да не говорим за новото морско дерби Черноморец-Нафтекс, дето и стадиона ще им полупразен. Разберете, че ако ЦСКА го няма всички останали няма, по-кой да се равнявате. Или ще ми кажете, че мачовете с нас не са ви дразнител. Колко отбора във България могат да напълнят един стадион - малко. Разград и Ловеч не могат, дето имат горе-долу свестни отбори, а останалите? Къде е Спартак Варна, ами адаша му от Плевен, ами Етър, да не говорим за Дунав и Марек. Ето такива прекрастни шефове, като на ЦСКА им видяха сметката, а са клубове с традиции.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 юни 2013 16:40

delqnski47 написа:
Син до гроб_ написа:Визираш левскарите, аз също не съм конкретизирал! Мисълта ми е ,че всичко което сега се изсипва върху главите ви е напълно заслужено, но не очаквам и вие пък да го проумеете като гледам долното мнение на шепата хапчета.

Заслужили сме го,така е!Защото сме номер 1 и в момента мишлетата като тебе църкат църкат.....но за наше добро!Това показва,че сме силни!Защото,ако не църкахте...тогава нямаше да е добре! ;)
ЦСКА ще го има,докато живее в нашите...и във вашите сърца!
Иначе аз не съм конкретизирал никого,но ти самия си се издаде като цяло! ;)

В моето сърце... :lol: :lol: я се стегни, моля те! Тия слова си ги запази за по-зомбираната част от феновете ви! Силни сте... във фейсбук и по форумите!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 юни 2013 16:40

валидол за теб написа:
Eminem написа:Да не се спира. Гаврата с тях е голяма. Ама те го правят още по-смешно. Вчера ни заплашваха с Ганчев, днес искат във В група. Голям таш*к. :lol: :lol: :lol:

Може да се гавриш наум, мен ми е през оная работа, щото нито за миг не съм се притеснил. ЦСКА е номер 1, няма друг, няма кой!? Иначе гавра е това, дето го направи урсула-пълен ташак. А скоро и с ваш ще се гаврим, дълги години при това.

Дори вчера като го смениха се обърна към сектор А и показа мустака, след което всички избухнаха в аплодисменти.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 юни 2013 16:41

Делянски разговорите ми с теб винаги са били на доста високо интелектуално ниво и много се радвам за това ;) Пожелавам ти да видиш отбора ти там където според тебе е негово място ;)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 26 юни 2013 16:42

На никой не му трябва ЦСКА, мястото ви е на бунището на историята. Реват тука 10 човека по форумите, по 1-2 хиляди на стадиона. Кой ще ви вземе и за какво сте му ?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 16:43

Син до гроб_ написа:
delqnski47 написа:
Син до гроб_ написа:Визираш левскарите, аз също не съм конкретизирал! Мисълта ми е ,че всичко което сега се изсипва върху главите ви е напълно заслужено, но не очаквам и вие пък да го проумеете като гледам долното мнение на шепата хапчета.

Заслужили сме го,така е!Защото сме номер 1 и в момента мишлетата като тебе църкат църкат.....но за наше добро!Това показва,че сме силни!Защото,ако не църкахте...тогава нямаше да е добре! ;)
ЦСКА ще го има,докато живее в нашите...и във вашите сърца!
Иначе аз не съм конкретизирал никого,но ти самия си се издаде като цяло! ;)

В моето сърце... :lol: :lol: я се стегни, моля те! Тия слова си ги запази за по-зомбираната част от феновете ви! Силни сте... във фейсбук и по форумите!

Живее,живее...щом го споменаваш,значи е там!И там ще бъде докато си заминеш от тоя свят! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: ТИТАН се оттегля във Вторник, Стоичков 100% собственик

Мнениеот kireto2 » 26 юни 2013 16:43

В ЦСКА, нещо ,което не се е случило ,няма как да е 100% сигурно! "...... оттегляме се другата седмица"!! Това ми звучи като: "Тате ще ти купи колело ,ама друг път"!

Върни се в “Архив”