Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот W84me » 15 яну 2012 22:42

vaskonti написа:И как става тоя номер да изпиеш шише водка без да разбереш? :shock: Нещо на остроумен ли се опита да се направиш? Щото не успя много.

Никой не говори за цяло шише водка,ти се правиш на ударен май,а?На мен,а сигурно и на други им се е случвало,да им сипят алкохол в питието,без да разберат.Не говоря за 1 литър концентрат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 яну 2012 22:46

TristaNNN написа:Наистина ли вярваш, че героите не са знаели какво пият :?: Остави настрана какво казва лекарят, остави настрана писаниците в медиите, даже ако искаш забрави за целия допинг скандал. Питам те ей така - наистина ли вярваш и си сигурен, че играчите не са знаели какво пият :|

Ти мислиш ли че Тошко Янчев би пил каквито и да е стимуланти в края на кариерата ? Аз лично не мисля .Казах незащитавам никой за нищо ,но да се хвърляте като гълъби на кифла те тва не е правилно,но пък е типично по български.
За твое сведение примерно и аз съм бил професионален спортист ,и да пил съм неща под формата на сокове /уж витамини/ без да знам какво има вътре след като ми ги дава доктора на отбора е напълно резонно да ги избия все пак той се грижи за възтановяването ми.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2012 22:51

TristaNNN написа:
msm написа:
PFC Litex написа:
Като те хванат пиян, наказват ли този който ти е давал алкохола?

Тъп пример! Този който ти е дал алкохола , казал ли ти е да го изпиеш, че и да караш? А , ако някой ти сипе отрова в питието, ти ли ще си виновен и после теб ли ще съдят? Правиш ли разлика при употреба по желание, и употреба без твое знание?

Наистина ли вярваш, че героите не са знаели какво пият :?: Остави настрана какво казва лекарят, остави настрана писаниците в медиите, даже ако искаш забрави за целия допинг скандал. Питам те ей така - наистина ли вярваш и си сигурен, че играчите не са знаели какво пият :|

Phenylehtylamine HCL, Synephrine, 1,3-Dimethylamylamine, theobromine, Yohimbe HCL, L-Tyrosine

Това са част от съставките в едната от напитките, които са им давани. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Как мислиш, дали има и един футболист в България, който е наясно какви са тия неща? Те футболистите ако са наясно какво да пият, каква е работата на лекаря в отборите?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 яну 2012 22:53

vaskonti написа:Това са част от съставките в едната от напитките, които са им давани. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Как мислиш, дали има и един футболист в България, който е наясно какви са тия неща? Те футболистите ако са наясно какво да пият, каква е работата на лекаря в отборите?

Това как оневинява футболистите? Взимат им проба, тя се оказва положителна и... ако питаме теб са невинни :o
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2012 22:53

W84me написа:
vaskonti написа:И как става тоя номер да изпиеш шише водка без да разбереш? :shock: Нещо на остроумен ли се опита да се направиш? Щото не успя много.

Никой не говори за цяло шише водка,ти се правиш на ударен май,а?На мен,а сигурно и на други им се е случвало,да им сипят алкохол в питието,без да разберат.Не говоря за 1 литър концентрат.

Няма да разбереш ако е съвсем малко, а това малко дрегера няма да го хване, ако ще е да е пърцуцата на Бай Жоро от Злокучене. Е, ти може да не си усетил например 200мл, ама това не говори добре за теб лично.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2012 22:55

MCMXIII написа:
vaskonti написа:Това са част от съставките в едната от напитките, които са им давани. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Как мислиш, дали има и един футболист в България, който е наясно какви са тия неща? Те футболистите ако са наясно какво да пият, каква е работата на лекаря в отборите?

Това как оневинява футболистите? Взимат им проба, тя се оказва положителна и... ако питаме теб са невинни :o

Е кога съм казал, че ги оневинява или че са невинни! 10 пъти казах, че трябва да бъдат наказани, айде четете малко! Това го написах в отговор на въпроса дали са знаели какво конкретно пият! Те може да виждат какъв сок или хапче пият, ама знаят ли съставките му? Нали точно за това е сложен тоя лекар, да преценява кое става и кое не!
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2012 23:00

percival написа:
TristaNNN написа:Наистина ли вярваш, че героите не са знаели какво пият :?: Остави настрана какво казва лекарят, остави настрана писаниците в медиите, даже ако искаш забрави за целия допинг скандал. Питам те ей така - наистина ли вярваш и си сигурен, че играчите не са знаели какво пият :|

Ти мислиш ли че Тошко Янчев би пил каквито и да е стимуланти в края на кариерата ? Аз лично не мисля .Казах незащитавам никой за нищо ,но да се хвърляте като гълъби на кифла те тва не е правилно,но пък е типично по български.
За твое сведение примерно и аз съм бил професионален спортист ,и да пил съм неща под формата на сокове /уж витамини/ без да знам какво има вътре след като ми ги дава доктора на отбора е напълно резонно да ги избия все пак той се грижи за възтановяването ми.

Виж, никой не се хвърля като гълъб на кифла, както спомена ти, или поне говоря в първо лице единствено число. Не знам какво си пил ти, важното в случая е какво са пили играчите. Да, може би си прав, едва ли Янчев би пил това в края на кариерата си, но пък как ще ме убедиш, че не е пил нещото през цялата си кариера. Ето ти причина за "сърцето и дробът на отбора" :idea: Просто от цялата тази работа ми е странно дали играчите са знаели какво пият и кой го натопи (освен вечните сини вещици), не можеш да ме убедиш че в този скандал няма завера, просто ми е интересно кой е зад това :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 яну 2012 23:01

vaskonti написа:
MCMXIII написа:

Е кога съм казал, че ги оневинява или че са невинни! 10 пъти казах, че трябва да бъдат наказани, айде четете малко! Това го написах в отговор на въпроса дали са знаели какво конкретно пият! Те може да виждат какъв сок или хапче пият, ама знаят ли съставките му? Нали точно за това е сложен тоя лекар, да преценява кое става и кое не!

Тогава ще ми приемеш извиненията, надявам се!

Идеята ми бе, че спортистите са пряко зависими от целия екип, но ако стане издънка са виновни. Виновният трябва да бъде наказан.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2012 23:05

MCMXIII написа:
vaskonti написа:
MCMXIII написа:Това как оневинява футболистите? Взимат им проба, тя се оказва положителна и... ако питаме теб са невинни :o

Тогава ще ми приемеш извиненията, надявам се!

Идеята ми бе, че спортистите са пряко зависими от целия екип, но ако стане издънка са виновни. Виновният трябва да бъде наказан.

Ами трябва и ще бъдат наказани. Въпросът е, че много хора тук очакват едва ли не служебни загуби за ЦСКА, изхвърляне от А група и подобни глупости, каквито въобще не са възможни. Има много примери на играчи, наказани за по 5-6 месеца, а не 2 години. А сега, ако не ги накажат за 2 години, стой та гледай рев, най-вече от бялата лястовица(нямам пред вид твоя отбор).
[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 яну 2012 23:06

След като доктора излиза публично и приема вината което е един вид край на кариерата му като спортен лекар може сам да си отговориш на въпроса кой стои зад това .А дали има някой зад него ,те затова трябва него да питаш !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Архив”