percival написа:TristaNNN написа:Наистина ли вярваш, че героите не са знаели какво пият

Остави настрана какво казва лекарят, остави настрана писаниците в медиите, даже ако искаш забрави за целия допинг скандал. Питам те ей така - наистина ли вярваш и си сигурен, че играчите не са знаели какво пият

Ти мислиш ли че Тошко Янчев би пил каквито и да е стимуланти в края на кариерата ? Аз лично не мисля .Казах незащитавам никой за нищо ,но да се хвърляте като гълъби на кифла те тва не е правилно,но пък е типично по български.
За твое сведение примерно и аз съм бил професионален спортист ,и да пил съм неща под формата на сокове /уж витамини/ без да знам какво има вътре след като ми ги дава доктора на отбора е напълно резонно да ги избия все пак той се грижи за възтановяването ми.
Виж, никой не се хвърля като гълъб на кифла, както спомена ти, или поне говоря в първо лице единствено число. Не знам какво си пил ти, важното в случая е какво са пили играчите. Да, може би си прав, едва ли Янчев би пил това в края на кариерата си, но пък как ще ме убедиш, че не е пил нещото през цялата си кариера. Ето ти причина за "сърцето и дробът на отбора"

Просто от цялата тази работа ми е странно дали играчите са знаели какво пият и кой го натопи (освен вечните сини вещици), не можеш да ме убедиш че в този скандал няма завера, просто ми е интересно кой е зад това