Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Батков: Ако не съм аз Левски няма да го има!

Мнениеот obi4am_pirin » 04 ное 2011 16:33

blue avalanche написа:
obi4am_pirin написа:
obi4am_pirin написа:Много сте чувствителни!Като ощипани девици плачете!Левски е обществена институция и още по-малко ваша за да казвате кой кога и какво да пише!

Да,де...Затова "търсим" модераторите.

и по каква причина трябва да махне темата?може би защото не си я писал ти? :shock:

За разлика от теб,не страдам от тщеславие!Колко теми съм "пуснал" в този форум,според теб?Преброй си и твоите.[/quote]
Не ме интересува!Този форум е за хората!А ти казвай направо...колко са?Явно това е твоята мотивираща сила!Да ми броиш темите!Мъкаааа...колко мъка има по тоя свят Боже!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 ное 2011 16:34

Първоначално мислих, че този Костов ще е поредния параван на Гонзо,но това което видях май-вече ще си променя мнението.За първи път от както Гонзо е шеф в Левски( това значи 2.5 години) видях Гонзо стегнал здраво лайното :mrgreen: извинявам се за израза.Но точно това видях,Гонзо заврян в края на пресконференцията без да се прави на мъж,както се прави по-принцип.Дано само не си повярва пак и да си остане така, както е за момента май.А именно трета глуха.Иначе нищо добро не ни очаква ако Гонзо си повярва пак, че е специалист.То и без тва с Тара никога няма да успее тоя клуб,но поне ''треньорът'' да не се бърка!!!

И Тара комунист мръсен много на сериозно си мислиш и си се взел явно като си мислиш, че без тебе Левски няма да го има доносник такъв!!!Не напротив ще го има винаги Левски и с тебе и без тебе,Левски няма да го има само и единствено ако нас ни няма.Единственото важно и ценно в този клуб е именно НЕГОВАТА ПУБЛИКА,а не неговият президент-доносник-комунист!!!

И Тара знай едно нещо,ти никога няма да имаш едни неща като Мъри и Наско, а именно любовта,доверието и признателността на левскарската публика.Напротив ти винаги ще имаш само омраза,недоверие и презрение към тебе.Когато поне един път чуеш на Герена да се скандира твоето име без допълнението Курво,тогава може и да почувстваш това което чувства синя България към Наско и Мъри.Но споко това никога няма да стане или ко стане ще е в някой друг живот не в този другарю Батков!!!

Левски или Смърт!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 ное 2011 16:37

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Red Warrior написа:Темата не е за първо впечатление от треньора, а за изказването на Батков умници!

Очакваме да анализираш изказването, въз основа на който да коментираме...

Аз,пък,чакам "миленчо" да си дойде от работа,или каквото там прави през деня,с връзката с ключовете. :lol: :lol: :lol:

Интерестно защо ключовете са дадени на друг а не на теб?Може би защото хората мислят по-балансирано!На човека му е дадена власт и той ще каже кое може и кое не!Ако на теб ти дадът власт ще стане страшно!За това и не са го направили!Трябва умереност и баланс!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 ное 2011 16:38

Red Warrior написа:
LaRgO написа:
Red Warrior написа:Темата не е за първо впечатление от треньора, а за изказването на Батков умници!

Има и тема за батков. Какво има да му коментираме на тази тема ?

Да не съм ви насочил пистолет към главата да ви карам да коментирате. И темата не е за личността на Тодор Батков, а за негово конкретно изказване.

[offtopic]:lol:[/offtopic]
Последна промяна от modor на 04 ное 2011 16:44, променено общо 1 път.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 ное 2011 16:40

Левски винаги ще го има - с или без Тара! Защото Левски не е Тара или Гонзо ,Левски сме ние ,неговите милиони привърженици! ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 ное 2011 16:42

Red Warrior написа:Тодор Батков заяви по Канал 3, че ако не е той Левски няма да го има до 5-6 месеца. Така сините са щели да последват съдбата на някои големи клубове от Източна Европа, които вече несъществуват. Също така каза, че не е назначил Мъри, защото той "не може да бъде промяната в Левски". "Не съм говорил със Стоилов повече от 2 години." заяви мъстития адвокат на пресконференцията на която се представи новия треньор на Левски - Николай Костов! "Някои хора само се бият в гърдите, че са големи левскари, но нищо не дават на Левски", заяви бившият агент на Държавна сигурност.

Благодаря за информацията...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 04 ное 2011 16:42

[ Николай Костов! "Някои хора само се бият в гърдите, че са големи левскари, но нищо не дават на Левски", заяви бившият агент на Държавна сигурност.[/quote]
И нищо не взимат! ;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 ное 2011 16:43

Avanti_Ragazzi написа:Първоначално мислих, че този Костов ще е поредния параван на Гонзо,но това което видях май-вече ще си променя мнението.За първи път от както Гонзо е шеф в Левски( това значи 2.5 години) видях Гонзо стегнал здраво лайното :mrgreen: извинявам се за израза.Но точно това видях,Гонзо заврян в края на пресконференцията без да се прави на мъж,както се прави по-принцип.Дано само не си повярва пак и да си остане така, както е за момента май.А именно трета глуха.Иначе нищо добро не ни очаква ако Гонзо си повярва пак, че е специалист.То и без тва с Тара никога няма да успее тоя клуб,но поне ''треньорът'' да не се бърка!!!

И Тара комунист мръсен много на сериозно си мислиш и си се взел явно като си мислиш, че без тебе Левски няма да го има доносник такъв!!!Не напротив ще го има винаги Левски и с тебе и без тебе,Левски няма да го има само и единствено ако нас ни няма.Единственото важно и ценно в този клуб е именно НЕГОВАТА ПУБЛИКА,а не неговият президент-доносник-комунист!!!

И Тара знай едно нещо,ти никога няма да имаш едни неща като Мъри и Наско, а именно любовта,доверието и признателността на левскарската публика.Напротив ти винаги ще имаш само омраза,недоверие и презрение към тебе.Когато поне един път чуеш на Герена да се скандира твоето име без допълнението Курво,тогава може и да почувстваш това което чувства синя България към Наско и Мъри.Но споко това никога няма да стане или ко стане ще е в някой друг живот не в този другарю Батков!!!

Левски или Смърт!!!

От 28 мнения до тук, само това си заслужава да се прочете! :idea:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 ное 2011 17:04

S.T.A.L.K.E.R написа:Додо, вижда се че вие подуенските селяни сте много зле дори във четенето.
"Щом аз определям глобалната политика на Левски, значи аз съм най-големият некадърник. Но мен е трудно да ме няма. Ако мен ме няма, клубът няма да го има след 5-6 месеца. Видяхте колко големи отбори от Източна Европа изчезнаха за отрицателно време", заяви Батков.

Аз не се съмнявам че Батков е казал подобна глупост, дори и да не е цитарно 1:1... но всички знаем че това няма как да стане, за това не виждам смисъл да се коментира този доказан глупак :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 ное 2011 17:06

Щеше да е много хубаво, ако копирахме модела със собствениците от Испания- ние да ги избирам. Дали някой щеше да е чувал за лицето Тодор Батков тогава...? За жалост това няма как да стане... :( Но Левски рано или късно ще се отърве от този тумор, който се е залепил за него и не иска да се пусне за нищо на света..

Върни се в “Архив”