Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Левски
91
75%
равен
13
11%
Литекс
18
15%

Общо гласове: 122

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 20:24

milen.hristov написа:
Thsmith написа:
milen.hristov написа:Не дей така те са безгрешни,пък истинските левскари сега ще почнат да ги защитават,и да псуват теб съответно

Безгрешни хора няма. Който има да казва нещо против Гонзо или който и да е друг в клуба да заповяда на стадион Георги Аспарухов на мач и да го каже! Във форума всеки може.

С голямо удоволствие ще отида да гледам Левски на живо,дори да играе слабо но в 21 часа няма как да го направя,обяснил съм в други теми защо.

чакай сега... от снимката на която се пулиш на В.Левски не изглежда да си тийн..? Какъв ти е проблема да се прибереш в 24? Не, че е удобно... ама това не е оправдание за човек в най-силната си възраст
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 20:46

Thsmith написа:
milen.hristov написа:
Thsmith написа:
Безгрешни хора няма. Който има да казва нещо против Гонзо или който и да е друг в клуба да заповяда на стадион Георги Аспарухов на мач и да го каже! Във форума всеки може.

С голямо удоволствие ще отида да гледам Левски на живо,дори да играе слабо но в 21 часа няма как да го направя,обяснил съм в други теми защо.

чакай сега... от снимката на която се пулиш на В.Левски не изглежда да си тийн..? Какъв ти е проблема да се прибереш в 24? Не, че е удобно... ама това не е оправдание за човек в най-силната си възраст

все още няма транспорт след 23 а трябва да сменям 2,пари за такси няма кой да ми даде.Въпреки че съм с платена карта за сектор В

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 май 2011 20:53

Тоя Димо що не каза какъв гол отмениха на Тасевски, когато гостувахме за купата на Черно Море? Защо изобщо тия неща си остават недоизкоментирани, а видиш ли този бил дръпнат. Абе, пульо, като дръпнат човек той надолу ли пада?! Сложат му ръка на тоя мръсен ц*ган*н някъде и се строполва кат чувал с картофи и после некакви мазньовци ми наизлизали да коментират. Любо Пенев, човек който уважавах и той започна с тия глупости. Ама като е в полза на неговия отбор "не искам да коментирам". Това ли е големият мъж, това ли са мъжките думи и постъпки? Е*а ти и наглостта. Един отбор на Левски, влачен от няколко човека и пълен с НЕфутболисти надиграва и бие уж шампионския и много силен Литекс и наизлизаха от дупките разни змии да съскат. Много дихона тъпота има в тия хора, определено 10 е малко число за горна граница! :evil:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 май 2011 21:03

нещо много са му се променили критериите на Димито, помним миналата година след резилите на неговите подчинени на Черно Море - Левски и Левски - Литекс какви пресконференции правеше да обяснява защо аджеба реферите са били прави, а претенциите на Левски неоснователни :? :roll: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 май 2011 21:46

Не е ли време някой да пита Момиров, дали знае, какво е фистинг?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Reckless

Мнениеот Reckless » 09 май 2011 22:48

Ей, истината е една. За нас този мач не беше от значение, но явно е бил от значение за вас, щом толкова генерални изводи си направихте от него.
Ние си гоним титлата от началото на първенството и по всичко личи, ще си постигнем целта. За нас Левски не е по-специален отбор от останалите и дали ще загубим една среща от тях, или Видима е все тая. Това за нас е една загубена среща, нито повече, нито по-малко.
Левскарите, обаче си направиха някакви генерални изводи и подходиха с такъв възторг, сякаш това им беше мача на живота ! Не всички, но повечето. :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 23:47

milen.hristov написа:
Thsmith написа:
milen.hristov написа:С голямо удоволствие ще отида да гледам Левски на живо,дори да играе слабо но в 21 часа няма как да го направя,обяснил съм в други теми защо.

все още няма транспорт след 23 а трябва да сменям 2,пари за такси няма кой да ми даде.Въпреки че съм с платена карта за сектор В

в кой квартал живееш

и транспорт минава през герена до към 23:30... вчера по това време видях пушещия автобус в който някой явно беше пуснал димка на ОМВ то до стадиона
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 май 2011 00:09

Какво още има за коментиране ?? мача свърши,Левски продължава да е на второ место,въпреки успеха в мача, Литекс е почти сигурен шампион (за да не се разбиват сините илюзии),въпреки загубата...Мислете ,какво ще става на есен.Гара навън,Дарко навън,Кривия в пенсия,Йовов кмет,Минев в затвора :lol: ,Иво Иванов с чартър обратно в Берое,Гаджев навън,за чужденците да не говорим...а Гонзо е сам войн :lol: Лека вечер
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 00:16

Thsmith написа:
milen.hristov написа:
Thsmith написа:чакай сега... от снимката на която се пулиш на В.Левски не изглежда да си тийн..? Какъв ти е проблема да се прибереш в 24? Не, че е удобно... ама това не е оправдание за човек в най-силната си възраст

в кой квартал живееш

и транспорт минава през герена до към 23:30... вчера по това време видях пушещия автобус в който някой явно беше пуснал димка на ОМВ то до стадиона

Сравнително близко съм до Герена ,в Гео Милев съм,но транспорта тук е до 23.Няма как да си хвана 72

would
Контакти:

Мнениеот would » 10 май 2011 00:25

Банда, много си загрижел за синия отбор.На мястото на изброените от теб напускащи играчи, ще дойдат нови.Така че не се притеснявай, Левски най-вероятно пак ще е преди Цска догодина в класирането.

Върни се в “Архив”