Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Левски взима вратаря на Стяуа

Мнениеот Santiago Munezz » 01 дек 2010 17:24

veni__85 написа:
big4eto написа:охохохохохоох няма такъв смях :lol: :lol: :lol: Каква шампионска лига ще играе Левски бре :?: На футбол няма как да е там е ЛИТЕКС,на волейбол също нямат шанс понеже и мъжете и жените на ЦСКА са шампиони,на баскет мисля Лукоил няма кой да ги спре остава хандбал но там мисля Добрич и Варна спорят,значи сигурно е на водна топка :lol:

Ако ЛИТЕКС влезне в групите на ШЛ аз ще стана трамвай............

По-вероятно е аз да стъпя на Луната отколкото литекс да играе в ШЛ,иначе щом футболист от румънското първенство Флорин Брату дойде в отбор като литкес,защо тоя да не дойде в ЛЕВСКИ и да играе в Европа?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 01 дек 2010 17:39

AnalBreaker написа:Да вземат вратаря на Доростол. Много е куц в краката, но има хубав рефлекс

:) :) :)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 01 дек 2010 17:45

на колко е години този струва ми се на...около 32,а и щом е резерва сигорно не е в добра форма!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Painch0
Контакти:

Мнениеот Painch0 » 01 дек 2010 17:46

big4eto написа:охохохохохоох няма такъв смях :lol: :lol: :lol: Каква шампионска лига ще играе Левски бре :?: На футбол няма как да е там е ЛИТЕКС,на волейбол също нямат шанс понеже и мъжете и жените на ЦСКА са шампиони,на баскет мисля Лукоил няма кой да ги спре остава хандбал но там мисля Добрич и Варна спорят,значи сигурно е на водна топка :lol:

Бе нека Литекс влезе в ШЛ. Те и тази година щеше да влизат,ама отпаднаха и от ШЛ и от ЛЕ, а ЛЕВСКИ и Цска се класираха за ЛЕ. Изображение

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Робинзон в Левски

Мнениеот dindan » 01 дек 2010 20:49

Ръководството на Левски е на път да осъществи солиден трансфер.
Това обаче вероятно ще стане след края на сезона. "Сините" почти сигурно ще привлекат колумбийския вратар на Стяуа Робинзон Сапата, твърди "Тема Спорт".
Договорът на стража на румънците изтича през лятото, а Сапата няма намерение да го подновява, тъй като в момента е резерва. Не е изключено все пак той да разтрогне по взаимно съгласие и да дойде на "Герена" още през следващите седмици.
Вратарят е с впечатляваща кариера, като пази за Стяуа в групите на Шампионската лига преди няколко сезона. За румънския гранд Сапата е изиграл над 90 мача, а има и записани три срещи за националния отбор на Колумбия.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 01 дек 2010 22:51

Не ни трябва този Сабата!
Имаме си Митрев и Акалски.
Ако вземем и Илиев от Видима още по-добре, защото ще има конкуренция, между 3-мата млади вратари.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 дек 2010 10:43

Blue_Girl написа:Не ни трябва този Сабата!
Имаме си Митрев и Акалски.
Ако вземем и Илиев от Видима още по-добре, защото ще има конкуренция, между 3-мата млади вратари.

Даже и да не го земем Илиев пак не ни трябва тоя пенсионер.....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 дек 2010 11:07

Венков в Левски без пари
Ръководството на Левски ще си реши проблемите с левия бек с привличането на Михаил Венков. Бившият национал със сигурност ще бъде освободен от Литекс още след двубоя на "оранжевите" за Купата на България срещу Черноморец (Поморие) през уикенда, твърди "Тема Спорт". Преди няколко дни бранителят отказа да продължи контракта си с ловчанлии и Любослав Пенев е заявил, че повече няма никакво намерение да разчита на него. "Сините" отдавна следят Венков, но от Литекс искаха голяма трансферна сума за него. Сега обаче Михаил ще може да премине на "Герена" без за него да бъде платена и една стотинка.

Както е известно, "сините" искат на всяка цена да привлекат поне един ляв бек. От клуба вече обявиха, че ще позволят на национала Веселин Минев да премине в чуждестранен клуб. Каращият проби в тима французин Жан-Кристоф Вержерол пък няма да получи договор, защото не е одобрен от спортния директор Георги Иванов - Гонзо.
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 дек 2010 12:51

Халфове ни трябват, поне двама разиграващи и дясно крило.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 02 дек 2010 14:39

Ако запазим състава ни трябва крило, вътрешен халф, и адекватни алтернативи на левия и десния бек ,както и в центъра на защитата. Задължително един лек нападател за да се сменя тактиката и облика на тима когато се налага.

Върни се в “Архив”