Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот deepblue1963 » 26 окт 2010 20:05

vaskonti написа:
deepblue1963 написа:Нищо не сравнявам. Отбелязвам, че съдията грешеше само в едната посока.

Само в едната посока? Само не ми се прави на снизходителен, споменавайки някой сгрешен тъч във вреда на Литекс...

То хубаво,ама си го изкарал,сякаш цитираш мен. :o
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 окт 2010 20:05

vaskonti написа:
deepblue1963 написа:Нищо не сравнявам. Отбелязвам, че съдията грешеше само в едната посока.

Само в едната посока? Само не ми се прави на снизходителен, споменавайки някой сгрешен тъч във вреда на Литекс...

Ти кога се пребоядиса?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 окт 2010 21:17

Абе тея Левскарите грам срама немат. Аз немога да разбера как така се получава, че всеки кръг играч на Левски раздава крушета и шутове на уЕво и дЕсно, и в крайна сметка пак той е ощетен. :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 окт 2010 21:26

Те затова славистите отсега са се завайкали какво ги чака за мача с Литекс.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 26 окт 2010 21:46

Значи играта на Левски е толкова проста ,че скоро всички отбори ще я разгадаят!Каква е разликата от левски от миналата година,Дембеле!И както става в европа хващаго един по-стабилен защитник и цял мач е като муха без глава!Като гледаш един мач на ващия отбор и се вижда само едно сипене на топката кам него и много рядко някой друг играч си позволява да щутира или нещо друго.Но в България с персонален пазач е срамно да се играе,плус две,три сритване по кокалчетата и дембилия е до там.Но отборите взеха да разгадават простата игра и взеха да ва бият!Просто отначало играта на левски беше непозната и с стил който както може.С тоз така наречен треньор скоро ще закъсате а и ще има и смяна! :lol: :lol: :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2010 22:35

teksas_CSKA написа:Значи играта на Левски е толкова проста ,че скоро всички отбори ще я разгадаят!Каква е разликата от левски от миналата година,Дембеле!И както става в европа хващаго един по-стабилен защитник и цял мач е като муха без глава!Като гледаш един мач на ващия отбор и се вижда само едно сипене на топката кам него и много рядко някой друг играч си позволява да щутира или нещо друго.Но в България с персонален пазач е срамно да се играе,плус две,три сритване по кокалчетата и дембилия е до там.Но отборите взеха да разгадават простата игра и взеха да ва бият!Просто отначало играта на левски беше непозната и с стил който както може.С тоз така наречен треньор скоро ще закъсате а и ще има и смяна! :lol: :lol: :lol: :lol:

Не знам виждал ли си го Гарра Дембеле на живо - ами в нашето първенство няма толкова физически мощен играч, нито пък и толкова бърз. Общо взето защитниците в България малко се страхуват да влизат в единоборства с него,а и много често не могат да го стигнат ;) . Това с удрянето по кокалчетата става на махленски мач. Да ти казвам ,че всеки умишлен фаул е картон. Тези защитници ,които го спряха в Европа са от съвсем друга класа,нямащи нищо общо с нашето първенство. Този от Лил ,който най-често играеше срещу него беше малко по-здрав ,малко по-висок и малко по-черен от него ;) . Просто в нашето първенство няма защитник с такава физика. Ще видиш и че и този конгоанеца ,дето го взеха Черноморец е същия тип играч и също ще бъде много труден за спиране от нашите защитници.
А за треньора времето ще покаже ;) . все пак не забравяй ,че е роднина с Боби Михайлов и,а ние винаги държим да има поне един негов роднина в отбора ни да помага шефа :) :) :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 окт 2010 22:45

Не разбирам левскарите, които твърдят, че съдията е виновен за загубата !
Факта е един, докато при 1 : 0 и 1 : 1, ние си седяхме в сосбтвената половина, Литекс атакуваше, търсейки голове и съответно - победата ....
Какъв съдия, какви 5 лева ? ? ?
Мене ме е срам от начина на игра снощи !
Смаян съм, че Левски може да има такъв страх от български съперник ....
И те бяха с 10 човека, и ние също .... само, че хората владееха топката и атакуваха, а ние бранехме ремито !
Незнам кой е виновен, но това не може да продължава така !
Ние нямаме нито едно спечелно гостуване на силен отбор този сезон !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 окт 2010 23:25

THE G.A.M.E написа:Не разбирам левскарите, които твърдят, че съдията е виновен за загубата !
Факта е един, докато при 1 : 0 и 1 : 1, ние си седяхме в сосбтвената половина, Литекс атакуваше, търсейки голове и съответно - победата ....
И те бяха с 10 човека, и ние също .... само, че хората владееха топката и атакуваха, а ние бранехме ремито !

От първата до последната дума съм съгласен. Много точно казано.
Само Левски!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 окт 2010 23:45

siniq_fen написа:
THE G.A.M.E написа:Не разбирам левскарите, които твърдят, че съдията е виновен за загубата !

От първата до последната дума съм съгласен. Много точно казано.

С кое по точно си съгласен? Колко удара имаха те щом са атакували безкрай? Един единствен от игра, всичко друго от фалове подарени от свирчото.

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 27 окт 2010 00:24

При 1:0 Гарата имаше уникална възможност да удвои резултата, тогава очо в очи с вратаря кой му бе виновен съдията ли та не отбеляза? Втори пореден мач Ясен го мъчи до последно, въпреки че се вижда че изнемогва. До последно треньора се бе заинатил да не прави смени въпреки че имаше още две, същото се получи и с мача с Лил. Ние феновете се ядосваме, че съдията ни закла ритуално както си пише по дебелите книги, а от ръководството на любимия ни отбор дори не искат да подадат жалба( били го обмисляли ) срещу това безобразно съдийство,просто да им се чуди човек. А що се отнася до съдията той човека свири това което му бе казано и той все пак храни семейство. Лошото в случая е че Венци Стефанов колкото и да не обича Левски се оказа прав, че това момченце от Шумен ще ни обезглави. Никой изглежда не обърна или не поиска да обърне сериозно внимание на думите му, за да се поиска рефер от чужбина, за да видим тогава какъв отбор са литекс и как щеше да свърши двубоя.

Върни се в “Архив”