Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Към Томето:Ти си ни надеждата да дадеш тон за съдията Спасов

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 12:07

Някой трябва да даде тон и за смяна на комисията. ;) Като ще почвате рефера,довършете и съдийската комисия.Вие знаете как. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 мар 2010 12:10

Човек ето този път наистина не разбирам какво ви е виновен съдията.Вие просто не играхте.Стефан Спасов снощи ме изненада.Аз очаквах да изпусне мача,обаче той се справи.Единствената грешка беше при отменения гол за Левски.И по-точно за това,че даде сигнала много късно.При тези ситуации или свириш на момента или въобще не свириш.Дузпа според мен нямаше.И не само аз мисля така.Само ти и Сашо Диков я видяхте тази дузпа.Чест прави на Гонзо,че този път не изкара съдията виновен.За първи път някой от синия отбор да види реално нещата и да си признае,че грешката е в играчи и треньор.Да предположим обаче,че съдията ви беше пуснал тази дузпа и бяхте стигнали до равен.Теб този резултат щеше ли да те топли на фона на играта?Щеше ли да е заслуйен?Според мен не,макар вероятността резултата да остане 1:1 да е малка в този случай.Все си мисля,че и тогва Литекс щяха да бият само дето резултата нямаше да е 3:0,а 3:1.Знам,че боли от загубата,но виж реалните проблеми.А те са,че ви липсват добри халфове и нападатели.Не може да се оставя един противников играч да си минава както си иска през лявата зона и да стига без проблеми до вратата.Не може такъв играч да се оставя да си играе с топката и в зонатя между центъра и наказателното поле.В първия случай снощи се изложи Телкийски,който често си оголваше зоната,а във втория се изложиха дефанзивните халфове.Вместо янкой от тях да се върне и да отнеме топката на Дока,когато той стигна до позицията,от която шутира те го гледаха като извънземно.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 15 мар 2010 12:11

Стига с тоя съдия.С.Спасов се справи добре.Той е най-добрия съдия в БГ.Винаги като паднем и търсим вина в съдията.Левски е много зле,това е истината.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 мар 2010 12:12

Отново безсрамие и безочие.Нащракал бързо картони....а какво да направи,когато футболните терористи Сърмов,Петраш и Телкийски се изредиха с по един брутален фал в краката на Дока?Какво да направи Пастата,да ги остави да му счупят краката както направиха в София ли,или и тогава Дока симулира,нищо,че после месец-два не игра футбол благодарение на "мъжките ви влизания"?На терена ви попиляха с 3:0,греди удариха,каква дузпа какви 5 лева бе,какъв друг мач?Второто полувреме спряха да играят,иначе щяха да ви нащракат още 3-4 гола и да ви бият 6:0.Вижте си играта,вижте си месията Кривчо,треньора и тогава говорете,защото ако не беше съдията да ви бутне с Миньор щяхте да сте с 1 точица от пролетта....разбриа се не броя служебните от Ботев
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот bono » 15 мар 2010 12:29

Левскари, които говорят каквото и да било в тази ситуация, при този галфон-собственик на Левски, при тази тотална трагичност на управлението на клуба, при тази безобразна некадърност от номер 1 до номер 18 в Левски, при продължаващия три години полет към пропастта, която "ей богу" няма дъно, са СРАМ и ПОЗОР за Великия футболен клуб Левски София.

Вниманието на всички ни трябва да е фокусирано върху основните и най-важни въпроси, а те са:
1. Кой ще поеме отговорността и под каква форма, за Пенсионерския клуб на бивши футболисти, в който се превърна Левски в момента?
2. Кой е отговорен за факта, че Левски София има в нападение две селски балеринки като Еньо и МирУ, които очевидно не знаят на кой свят се намират?
3. Кой е взел решението да се освобождаваме от младите и перспективни ЗЕ Суареш, Миланов, Рабех и още куп други млади играчи, а за сметка на това в отбора играят свиршили за футбола пенсионери като Топчо, Мечо, Йовов, Кривия и т.н.? Ако е Батков, Гонзо що чини в отбора? Ако е Гонзо, НЕ ВИЖДАМ ОСТАВКА?
4. Кой може да каже КАКЪВ Левски ще имаме на есен, след като 7-8 играчи събраха точки за пенсия и лятото или доброволно или насила трябва да бъдат пратени в такава? За нов Левски трябват нови играчи и МНОГО пари. Бай Ганьо и клакьорите му трябва да бъдат изметени на секундата!
5. Ако тази сбирщина некадърници струва 15 милиона Евро, то със сигурност един качествен автомобил на Мерцедес или Бмв трябва да се търгува за около 20 милиона в същата валута.
Накрая : Бай Ганьо - Неадекватник и нещастник, Подаравяй и се МАХАЙ, боклук мръсен!!! Щото ще бъдеш изметен!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 мар 2010 12:31

Иначе за поредна година си беше като домакинство в Ловеч. Голяма публика!

По повод рефера- слабо се справи. Подпря домакините, но очаквано. Като искаме безпристрастно свирене - съдии от Европа.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 мар 2010 12:38

bigbonusprize написа:Иначе за поредна година си беше като домакинство в Ловеч. Голяма публика!

По повод рефера- слабо се справи. Подпря домакините, но очаквано. Като искаме безпристрастно свирене - съдии от Европа.

Нашата агитка не заслужава този отбор ! ФК Литекс : Левски 3:0 ! Публика на Литекс : Ultras LEVSKI -> 0 : Разгром !
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 мар 2010 12:47

Blue_Lion написа:
bigbonusprize написа:Иначе за поредна година си беше като домакинство в Ловеч. Голяма публика!

Нашата агитка не заслужава този отбор ! ФК Литекс : Левски 3:0 ! Публика на Литекс : Ultras LEVSKI -> 0 : Разгром !

И Батков на сапун...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 мар 2010 12:51

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:

И Батков на сапун...

БаткOFF на клада :!:
Изображение

Върни се в “Архив”