Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Според мен спят в църквата, друго обяснение нямам. Футболна логика няма в техните мачове - не разбирам как може да ги разнася всеки цял мач и хоп накрая тия да минават. Вярно, че се нагледахме на редица голове от засади, дузпи, спестени червени картони на Красимиро и т.н., но то сигурно е щото са много добри.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Всеки мач бием по 4/5 дузпи и вкараме по 6 гола от засада.
insaneboy1 написа:Според мен спят в църквата, друго обяснение нямам. Футболна логика няма в техните мачове - не разбирам как може да ги разнася всеки цял мач и хоп накрая тия да минават. Вярно, че се нагледахме на редица голове от засади, дузпи, спестени червени картони на Красимиро и т.н., но то сигурно е щото са много добри.
Ами то в това ви е проблема на нефеновете на Реал. Виждате само как Реал е "разнасян" по време на мачовете, но не виждате футболното от страна на Кралете..а то го има и оказва решаващата си роля, в крайна сметка за триумфа на белите. Не е ядрена физика, че да е толкова трудно да се проумее..просто трябва фенщината, пристрастията и омразата да понамалеят малко...

фаулът срещу Донарума наистина никой не говори за него, ако Барса вкара такъв гол тук ще се ореве целия форум с 20 страници :D :D :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:фаулът срещу Донарума наистина никой не говори за него, ако Барса вкара такъв гол тук ще се ореве целия форум с 20 страници :D :D :D
Не виждам и да говориш за спестения червен на Паредес? Или за гола на Рюдигер след несъществуващ корнер? :D :D :D
Като се класирате на 1/8-финала, може и да говорим какъв фаул сте направили срещу Донарума.
Ако беше малко по-умен щеше да се сетиш, че до мачовете с Челси и съответно този гол на Рюдигер нямаше изобщо да се стигне, ако си беше свирен фала на Донарума :D но и Донарума сам си е виновен де. И все пак беше шок, че голът беше признат за мен. Бензо му връхлетя брутално без изобщо да играе с топката.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Udoji90
- Контакти:
Факт, за мен онова си беше фаул срещу Донарума. От една страна, с него резултатът стана 1-1 или общо 2-1 за ПСЖ, та не беше решаващ за отпадането им, съответно са си сами виновни, че така лесно се нас*аха от страх след въпросния гол и набързо допуснаха нови два. От друга страна, без този гол, не се виждаше особено Реал да имат шансове - ПСЖ до онзи момент бяха по-добрият отбор, изпуснаха някои положения и мачът по-скоро отиваше на 0-2, отколкото на обрат. Само можем да гадаем до какъв сценарий щеше да се стигне, ако бе отменен голът, но за мен трябваше да бъде отменен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- paceto
- Контакти:
Като сме тръгнали да вадим стари ризи да вземем да извадим и гмурканията на играчите на Барселона в онзи мач срещу ПСЖ и дузпите дадени там.
Извинявам се на всички, най - вече на каталунците , за страданията, които Реал им е нанесъл през тези години . Наистина не съм си давал сметка колко сълзи са изляти от злоба и завист .