ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2015 11:59

Tommi написа:
petko.h.markov написа:
1982 написа:
OMID написа:ОБЩОТО СЪБРАНИЕ СВЪРШИ !!!

Избрани са нови шефове - бушони, които да фалират дружеството. Причината е ясна - членове на управителни органи на фалирали дружества не могат да стават шефове на други др-ва известен период от време.

Това е всичко. Нищо друго няма - няма бюджети, няма лицензи, няма сливания...

Мда, 3 месеца Манджуците работеха упорито за фалита на ЦСКА, макар да лъжеха как правели всичко възможно да го спасят и т.н. лъжи, на които, уви, мнозина се бяха вързали.

Дойдоха, фалираха ЦСКА и си отиват. Мисия изпълнена.

Не пропускай ОГРОМНИТЕ ЗАСЛУГИ на лупи и стойчо.Явно ще влиза синдик,който за разлика от теб,надявам се да не ги
пропусне.Все пак лупи до днес е бил БОСЪТ.

И какво ще им направи синдикът?

За да разчисти бардака,може да проверява всички финансови операции.Така си мисля аз,но явно ти както винаги знаеш повече.С такова мнение съм останал,четейки мненията ти по финансови,правни,счетоводни въпроси.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 12:02

Tommi написа:
1982 написа:
Ти наистина ли вярваш, че били прецакани ??! :lol: :lol:

Дърта ДС лисица като агент Пампоров ?!?!

Едно от двете неща, които съм написал. Най-малкото да вземеш такова обезпечение за заема, който си дал, си е набутване отвсякъде.

Всеки в България знае, че да даваш големи суми на Томов е рисково. Как мислиш, дъртата ДС лисица дали не го знае също ??!
И, ако го знае, дали не играе някаква игра тогава, щом му се е "вързал" ?!?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 22 юни 2015 12:04

sinyoebe написа:ЦСКА без друго вече е опозорен. Опозорена е и агитката му, която направи така, че отборът им да падне от Ботев, за да иде Левски във втората шестица. Подобна мерзост и падение доведоха до състоянието им днес. Те обаче продължават да копаят дъното. Еми, с това поведение, до тук.

Опозорена е майка ти. Колкото и да си пишете простотите ЦСКА ще вечен.Дали със старо или ново (дружество) няма никакво значение.Старото няма как да го стигнете поне още 100г.А за новото може и да ви направи още по смешни.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2015 12:08

1982 написа:
Tommi написа:
1982 написа:

Едно от двете неща, които съм написал. Най-малкото да вземеш такова обезпечение за заема, който си дал, си е набутване отвсякъде.

Всеки в България знае, че да даваш големи суми на Томов е рисково. Как мислиш, дъртата ДС лисица дали не го знае също ??!

Ако го подгонят лупи,значи му се е вързал.Все пак става дума за доста пари.Както се казва"следва продължение"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 12:08

petko.h.markov написа:За да разчисти бардака,може да проверява всички финансови операции.Така си мисля аз,но явно ти както винаги знаеш повече.С такова мнение съм останал,четейки мненията ти по финансови,правни,счетоводни въпроси.

Просто се съмнявам да открие нещо незаконно, някакво престъпление. Най-малкото всичко ще е вследствие на напълно редовни търговски сделки и финансови операции и ще е много, много трудно да се докажат някакви злоумишлени действия. ЦСКА е в технически фалит от много време, а за това, че Лупи си говори приказки от 1001 нощ и ви баламосва, няма как да му се повдигне обвинение. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 12:12

petko.h.markov написа:
1982 написа:Всеки в България знае, че да даваш големи суми на Томов е рисково. Как мислиш, дъртата ДС лисица дали не го знае също ??!

Ако го подгонят лупи,значи му се е вързал.Все пак става дума за доста пари.Както се казва"следва продължение"

ОК, щом желаеш да вярваш как наивният "г-н Манджуков" се е вързал на злия Лупи, твоя си работа.

Затова 3 месеца лъгаха как спасявали лиценза на ЦСКА, криеха се, отлагаха, а накрая излезе малък Пампорко и призна днес, че от 31-и март насам не са плащали нищо. Като ги е излъгал Томов, тях - честните и наивни хорица, милеещи иначе за ЦСКА, защо лъгаха толкова време, защо не излезнаха и да го кажат още на 1-и април ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 юни 2015 12:13

И какво направиха "умниците" от сектора?! Май се изсраха на метеното! С това малоумно решение да поискат новия отбор да започне от окръжните групи - по този начин дадоха огромен коз в ръцете на минджите, които днес стана ясно, че няма да се откажат! :o :shock:
Ако днес Литекс не се превърне в ЦСКА, тогава аз и много други като мен(поне 80 % от всички ЦСКА-ри) ще се откажем от БГ футбола!!!
Ще останат само привържениците на минджите и лузърите от сектора да припознават два различни отбора, които никога няма да бъдат ЦСКА!!
Това е, честито на печелившите! Който надвие другия ще се радва на кратък живот по долните групи, докато на един от двата отбора не бъдат дадени базите, след това ЦСКА отива в небитието ... GAME OVER!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2015 12:15

Tommi написа:
petko.h.markov написа:За да разчисти бардака,може да проверява всички финансови операции.Така си мисля аз,но явно ти както винаги знаеш повече.С такова мнение съм останал,четейки мненията ти по финансови,правни,счетоводни въпроси.

Просто се съмнявам да открие нещо незаконно, някакво престъпление. Най-малкото всичко ще е вследствие на напълно редовни търговски сделки и финансови операции и ще е много, много трудно да се докажат някакви злоумишлени действия. ЦСКА е в технически фалит от много време, а за това, че Лупи си говори приказки от 1001 нощ и ви баламосва, няма как да му се повдигне обвинение. ;)

Ако си си направил труда,да четеш писаното от мен,ще разбереш,че никога не съм бил в тази група.За лупи термини като
редовни е силно преувеличено.Какво има като документи не знам,но все има нещо за което да се захванат.А и сагата
с Кремиковци все още не е приключила.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 12:15

1982 написа:
Tommi написа:
1982 написа:

Нямам представа какви са им били договорките с Томов. Просто коментирам видимите събития. Защо пък да не се е вързал на Томовите приказки за светло бъдеще на ЦСКА? Няма да е нито първият, нито последният.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 12:17

1982 написа:
petko.h.markov написа:
1982 написа:Всеки в България знае, че да даваш големи суми на Томов е рисково. Как мислиш, дъртата ДС лисица дали не го знае също ??!

ОК, щом желаеш да вярваш как наивният "г-н Манджуков" се е вързал на злия Лупи, твоя си работа.

Затова 3 месеца лъгаха как спасявали лиценза на ЦСКА, криеха се, отлагаха, а накрая излезе малък Пампорко и призна днес, че от 31-и март насам не са плащали нищо. Като ги е излъгал Томов, тях - честните и наивни хорица, милеещи иначе за ЦСКА, защо лъгаха толкова време, защо не излезнаха и да го кажат още на 1-и април ??!

Тук вече може да става дума за надценяване на собствените възможности, след като са подкарали влака. ;) Затова съм го сложил и това като вариант.

Върни се в “Архив”