aleksandrov77 написа:Финал ШЛ: Зенит СП - Байерн М 4:0 (Повторение от 2008г.)![]()
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВПЕРЁД! И да не ходиш на "Сан Сиро" с длето, както Благо на Колизеума, че вече излезе име на българите, живущи в Русия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aleksandrov77 написа:Финал ШЛ: Зенит СП - Байерн М 4:0 (Повторение от 2008г.)![]()
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
Groucho написа:aleksandrov77 написа:Финал ШЛ: Зенит СП - Байерн М 4:0 (Повторение от 2008г.)![]()
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВПЕРЁД! И да не ходиш на "Сан Сиро" с длето, както Благо на Колизеума, че вече излезе име на българите, живущи в Русия
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

pomiqr270 написа:Вече не се разчита на РоБери. Проблемите им миналата година дойдоха от липсата на резервна скамейка. РоБери като се оправят ще са доста напред.
Groucho написа:aleksandrov77 написа:Финал ШЛ: Зенит СП - Байерн М 4:0 (Повторение от 2008г.)![]()
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
aleksandrov77 написа:Няма , стигнем ли на финал няма да рискувам да ме арестуват, защото искам да гледам мача, само че целия сектор за гости ще го налепя с лепенки на Зенит!
Groucho написа:aleksandrov77 написа:Няма , стигнем ли на финал няма да рискувам да ме арестуват, защото искам да гледам мача, само че целия сектор за гости ще го налепя с лепенки на Зенит!
Няма да те пуснат с толкова голяма пачка"Сан Сиро" побира 80 000 зрители. Трябва да си вземеш около 30 000 лепенки, защото горе-долу по толкова места ще получат Зенит и Байерн за финала догодина
aleksandrov77 написа:Groucho написа:aleksandrov77 написа:Няма , стигнем ли на финал няма да рискувам да ме арестуват, защото искам да гледам мача, само че целия сектор за гости ще го налепя с лепенки на Зенит!
Няма да те пуснат с толкова голяма пачка"Сан Сиро" побира 80 000 зрители. Трябва да си вземеш около 30 000 лепенки, защото горе-долу по толкова места ще получат Зенит и Байерн за финала догодина
Ще си нося 20 тогава, финала ще го гледам на всяка цена с цената на всичко, класира ли се Зенит там!
doktora25 написа:aleksandrov77 написа:Groucho написа:aleksandrov77 написа:Няма , стигнем ли на финал няма да рискувам да ме арестуват, защото искам да гледам мача, само че целия сектор за гости ще го налепя с лепенки на Зенит!
Ще си нося 20 тогава, финала ще го гледам на всяка цена с цената на всичко, класира ли се Зенит там!
Ако такъв е финалът директно купувам 4 билета за ВИП ложите и идвам да го гледаме двамата в компанията на 2 рускини, които ти ще доведеш.
doktora25 написа:Ако такъв е финалът директно купувам 4 билета за ВИП ложите и идвам да го гледаме двамата в компанията на 2 рускини, които ти ще доведеш.
Groucho написа:doktora25 написа:Ако такъв е финалът директно купувам 4 билета за ВИП ложите и идвам да го гледаме двамата в компанията на 2 рускини, които ти ще доведеш.
Явно почти всички от темата ще са на финала в МиланоЖивот и здраве, ако имам финансовата възможност, аз мисля да се пробвам за билетите в свободна продажба. Метнете три рускини от ВИП-а и към мен.
Ще сигнализирам за локацията с пакетче "Вуйчо Ваньо"
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта