Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот Groucho » 07 окт 2015 19:49

aleksandrov77 написа:Финал ШЛ: Зенит СП - Байерн М 4:0 (Повторение от 2008г.) 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ! :!:

ВПЕРЁД! И да не ходиш на "Сан Сиро" с длето, както Благо на Колизеума, че вече излезе име на българите, живущи в Русия :!:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 окт 2015 19:51

Groucho написа:
aleksandrov77 написа:Финал ШЛ: Зенит СП - Байерн М 4:0 (Повторение от 2008г.) 8-)

ВПЕРЁД! И да не ходиш на "Сан Сиро" с длето, както Благо на Колизеума, че вече излезе име на българите, живущи в Русия :!:

Ако драска в интеристкия сектор, аз одобрявам. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 окт 2015 21:17

pomiqr270 написа:Вече не се разчита на РоБери. Проблемите им миналата година дойдоха от липсата на резервна скамейка. РоБери като се оправят ще са доста напред.

"Удължаването" на резервната скамейка и оправянето на РоБери са в обратна зависимост с оставането на горепосочения подиндивид на треньорския пост. Лесно може да се установи какъв е бил броят на контузените при Хайнкес, при КБХГ, в предишния отбор на КБХГ под негово ръководство и след като се е махнал. Той беше и в сериозен конфликт с дългогодишния лекар, в следствие на което докторът бе уволнен. Та през изминалите 2 години Рибери бе контузен близо през половината от времето, Робен през 1/3, двамата не са играли заедно може би от началото на годината, Мартинез и Бадщубер - почти през цялото време (единствено Бадщубер бе контузен и при Хайнкес от основните играчи, както и Кроос за известен период), Алаба и Тиаго и те пропуснаха немалко мачове (при КБХГ). Не ми се мисли кой ще е следващият контузен и кой ще е следващият изгонен след Кроос, Швайнщайгер и Манджукич (няма нищо по-хубаво от това отбор да притежава 2 качествени 9-ки, така бе и през 2013).
Проблемите през миналите 2 години дойдоха и защото отборът бе в доста лоша форма и функционално състояние (заради кого ли) преди най-важните си мачове, за разлика от предишните няколко години (в т.ч. и през недобрата 2011 г., когато Байерн успя да се пребори за участие в ШЛ в последните кръгове).
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 21:22

Groucho написа:

Няма , стигнем ли на финал няма да рискувам да ме арестуват, защото искам да гледам мача, само че целия сектор за гости ще го налепя с лепенки на Зенит! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 окт 2015 21:33

aleksandrov77 написа:Няма , стигнем ли на финал няма да рискувам да ме арестуват, защото искам да гледам мача, само че целия сектор за гости ще го налепя с лепенки на Зенит! 8-)

Няма да те пуснат с толкова голяма пачка :lol: "Сан Сиро" побира 80 000 зрители. Трябва да си вземеш около 30 000 лепенки, защото горе-долу по толкова места ще получат Зенит и Байерн за финала догодина :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 21:38

Groucho написа:
aleksandrov77 написа:Няма , стигнем ли на финал няма да рискувам да ме арестуват, защото искам да гледам мача, само че целия сектор за гости ще го налепя с лепенки на Зенит! 8-)

Няма да те пуснат с толкова голяма пачка :lol: "Сан Сиро" побира 80 000 зрители. Трябва да си вземеш около 30 000 лепенки, защото горе-долу по толкова места ще получат Зенит и Байерн за финала догодина :lol:

Ще си нося 20 тогава, финала ще го гледам на всяка цена с цената на всичко, класира ли се Зенит там! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 окт 2015 22:18

aleksandrov77 написа:
Groucho написа:

Ще си нося 20 тогава, финала ще го гледам на всяка цена с цената на всичко, класира ли се Зенит там! :!:

Ако такъв е финалът директно купувам 4 билета за ВИП ложите и идвам да го гледаме двамата в компанията на 2 рускини, които ти ще доведеш.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 окт 2015 22:29

doktora25 написа:
aleksandrov77 написа:
Groucho написа:

Ако такъв е финалът директно купувам 4 билета за ВИП ложите и идвам да го гледаме двамата в компанията на 2 рускини, които ти ще доведеш.

Ще бъда с агитката на Зенит! От там е най-хубаво! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 окт 2015 23:45

doktora25 написа:Ако такъв е финалът директно купувам 4 билета за ВИП ложите и идвам да го гледаме двамата в компанията на 2 рускини, които ти ще доведеш.

Явно почти всички от темата ще са на финала в Милано :lol: Живот и здраве, ако имам финансовата възможност, аз мисля да се пробвам за билетите в свободна продажба. Метнете три рускини от ВИП-а и към мен.
Ще сигнализирам за локацията с пакетче "Вуйчо Ваньо" :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 окт 2015 09:50

Groucho написа:
doktora25 написа:Ако такъв е финалът директно купувам 4 билета за ВИП ложите и идвам да го гледаме двамата в компанията на 2 рускини, които ти ще доведеш.

Явно почти всички от темата ще са на финала в Милано :lol: Живот и здраве, ако имам финансовата възможност, аз мисля да се пробвам за билетите в свободна продажба. Метнете три рускини от ВИП-а и към мен.
Ще сигнализирам за локацията с пакетче "Вуйчо Ваньо" :lol:

Бих се включил в твоята делегация с рускините :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”