Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Томиславе, искам да попитам защо не отразявате контролите на Славия в Анталия ? Отразявате всички отбори - ЦСКА, Локо (Сф), Лудогорец и така нататък, за Левски е ясно - там даже и да пръдне някой - вие го пишете в новините. Отразявате контролите на Ботев, които се подготвят в Кипър. За Славия - нищо, принудени сме да слушаме Венци Стефанов да се прави на журналист, контролата с Баник (Острава) дори не сметнахте за нужно да я предавате. Разбирам, че Славия не плаща за превоз на журналисти и не е сред любимите ви отбори, разбирам че сте се карали с Венци, че Вили също не го харесвате, но в името на професионализма се надявам, че ще си вземете бележка и ще направите корекция. Утре играем със Зимбру и се надявам да предавате контролата, както и останалите ни срещи в Турция, в противен случай си мисля, че става въпрос за лично отношение и което е по-лошото - за непрофесионализъм от ваша странаМалко повече уважение и респект към отбор, който скоро става на 100 години и е на 3-то място във Вечната ранглиста на А група след така наречените грандове.
Уважавам те като журналист и знам че четеш, затова се надявам да направиш нужното.
vaskonti написа:Viktor4o_Rs написа:Томиславе, искам да попитам защо не отразявате контролите на Славия в Анталия ? Отразявате всички отбори - ЦСКА, Локо (Сф), Лудогорец и така нататък, за Левски е ясно - там даже и да пръдне някой - вие го пишете в новините. Отразявате контролите на Ботев, които се подготвят в Кипър. За Славия - нищо, принудени сме да слушаме Венци Стефанов да се прави на журналист, контролата с Баник (Острава) дори не сметнахте за нужно да я предавате. Разбирам, че Славия не плаща за превоз на журналисти и не е сред любимите ви отбори, разбирам че сте се карали с Венци, че Вили също не го харесвате, но в името на професионализма се надявам, че ще си вземете бележка и ще направите корекция. Утре играем със Зимбру и се надявам да предавате контролата, както и останалите ни срещи в Турция, в противен случай си мисля, че става въпрос за лично отношение и което е по-лошото - за непрофесионализъм от ваша странаМалко повече уважение и респект към отбор, който скоро става на 100 години и е на 3-то място във Вечната ранглиста на А група след така наречените грандове.
Уважавам те като журналист и знам че четеш, затова се надявам да направиш нужното.
Контролите на ЦСКА се отразяват от сайта на отбора, а в Гонг просто преписват или правят връзка с пресаташето Ченчев.
Viktor4o_Rs написа:Томиславе, много ми е интересно твоят екип от обективни, безпристрастни и професионални, в никакъв случай нехранещи са не софри и невозещи се в чартъри журналист защо не предаде пък една контрола на Славия от Анталия с отбори като Терек и Васлуй, докато предаваше контроли на Локо (Сф) например с анонимни казахстанци и грузинци и контроли от типа Берое - Нефтохимик (нищо лично към тези отбори и техните фенове, нека всички контроли бъдат предавани, просто сравняваме) ? А новината, че има проблеми със сайта ни е водеща - това ли е най-важното, свързано със Славия според вас ? Значи или сте много слаби журналисти, или има някакви комплекси и злоба към навършващия скоро 100 години бял клуб
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Точно Б. Борисов е пример за непрофесионализъм и пристрастна, необективна журналистика.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта