Кристиано Роналдо - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо - фен тема

Мнениеот sapio0o » 25 авг 2016 21:04

Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 авг 2016 11:55

[center][rimg]https://pbs.twimg.com/media/CquSAblW8AAyoTI.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 авг 2016 19:34

Роналдо с амбициозно изказване, иска в Реал до 41 години

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че има желание да играе в Кралския клуб до навършване на 41 години. Той коментира, че целта му сега е да поднови контракта си с „белия балет“ и сподели оценката си за отминалия сезон за него.

„Годината бе незабравима година – както в клубния ми тим, така и в националния отбор. Незабравимо изживяване“, започна Роналдо.

Запитан за наградата „Най-добър играч на Европа“, Роналдо обясни: „Това е важно отличие. Трябва обаче да благодаря на колегите ми в Реал Мадрид и в националния“.

„Целта ми сега е да запазя нивото си – да мога да вкарам голове, да имам асистенции. Искам да спечеля Ла Лига, Купата на Краля, Шампионската лига и да се класирам за Световно с Португалия“, добави Роналдо.

„Искам да подновя с Реал Мадрид. Играя в най-добрия клуб в света и искам да съм тук поне до 41 години. Целта ми е да преподпиша с Реал и да остана“, коментира трикратният носител на Златната топка.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 авг 2016 21:05

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 01 сеп 2016 13:23

Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 сеп 2016 19:56

[center] [/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 окт 2016 08:26

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 ное 2016 17:08

Cristiano Ronaldo:
"I renew my contract with RMadrid, a club in my heart and mind. I didn't wait to make history with the biggest club in the world.
People know what I want; continue making history and give everything for this shirt. I'm sure I'll do it in next five years.
Retire here? We will see, I want to retire here, but you can't predict the future, I want to play for a few more years here.
For me, Di Stefano and Raul are role models, and no doubt they are happy for what I'm doing, I want to score more goals here.
5 more years in the biggest club in the world and no doubt there will be good and bad moments like the life of every footballer.
Goals are not that important for me as you think. But when you always score and then you don't, you feel something's wrong.
I'm not worried about not scoring, every player goes through a tough patch. That's all I have to say about this.
Balón d'Or? I can't vote for me but I'm calm. I'm not obsessed but individual awards come after collective which is what I won."

Florentino Perez:
"Cristiano, I don't doubt Bernabéu and Di Stéfano will be proud of this moment. You're a symbol and legend of this great club.
With your (Cristiano) accomplishments last year, it would be only fair if you win the Golden Ball for the fourth time.
When we signed you in 2009, we knew you were a special player. Your name will forever be connected with Real Madrid's.
You joined us to be part of Real Madrid's legends and now your future and Real Madrid's will forever be connected."

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 ное 2016 19:22

Роналдо парафира с Реал и каза: Няма да спирам до 41

Изображение

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо днес тържествено подписа своя нов контракт с клуба. Споразумението обвързва двете страни до лятото на 2021 година, а португалецът изуми с думите си, че планира то да не е последното в кариерата му. Ако той го изпълни докрай, ще бъде вече на 36 години и ще е играл 12 сезона с екипа на „белия балет“. Минути след като той и президента на „кралете“ Флорентино Перес официализираха контракта, футболистът обяви, че възнамерява да играе до 41-годишна възраст.

След процедурата по подписването Кристиано, неговата майка и Перес позираха пред 11-те трофея от Шампионската лига в клубната витрина. 31-годишният футболист играе за Реал от 2009 година, като бе част от последните два знаменити триумфа в турнира на големите. Като футболист на испанския гранд той спечели 2 от 3-те си Златни топки, а също така и веднъж стана шампион на Испания. „Благодаря на Реал Мадрид, на града Мадрид, на моите колеги и на всички хора, които ми помогна да стигна до този етап от моята кариера, до този специален ден за мен. Винаги съм казвал, че Реал е отборът на сърцето ми“, коментира Кристиано.

„Уникално е, че преподписвам за още 5 години. Това обаче не е последният ми договор, нека да е ясно. Искам да играя до 41 години. В следващите 5 сезона ще продължа по същия начин.“„Щастлив съм, че преподписвам с Реал Мадрид. Това е специален ден. Искам да продължа да пиша история с най-добрия клуб в света.“„Дали имам бъдеще в Реал, след като спра с футбола? Ще видим, човек никога не знае. Това не е последният ми договор, но искам да остана тук още много години. Мадрид винаги ме е правил щастлив, моят син е щастлив тук да гледа баща си на терена. Моите семейство и приятели също са доволни.“

„Имам големи мечти за предстоящите 5 години, няма да ви лъжа. Не очаквах и да натрупам толкова много голове за толкова кратко време. Моите постижения дължа на отбора. Благодаря още веднъж на феновете и на президента. Пет години са дълго време и ще дам най-доброто от себе си. В живота винаги ще има добри и лоши моменти, футболът и спортът като цяло могат да те научат на много неща. Моята цел е да продължа да печеля и да се уча.“

„500 гола? Преди никога не ми е минавало през главата, че мога да подобря рекорда на Раул (за най-добър реализатор в историята на Реал – б.р.). 500 гола са напълно възможна цел, но не съм обсебен от нея. По-важни са титлите, головете са неизменна част от процеса“, добави Роналдо.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 19 ное 2016 09:44

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LnespGAwP_Q[/youtube]

Върни се в “Архив”