terry_lampard написа:Sardukar написа:Изградихме манталитет на победители срещу водещите отбори в първенството? Или не ги поЕбахме всички, поне веднъж?
4-3-3 ми харесва като схема на игра, когато футболистите на фланга са бързи, пресират и участват в двете фази на играта. От наличните футболисти, които използваме на крилата.... Шюрле, Салах и Рамирес имат скоростта да действат по този начин, но ме съмнява да са план "а".
Пак ще кажа, че за мен 4-2-3-1/4-3-3/4-1-4-1 са много условни. Едно е да играеш 4-3-3 с крила Оскар и Азар, друго с Дъф и Робен, трето със Силва и Навас, четвърто с Йозил и Мюлер и т.н.......
Предвид това, че най-вероятно Коста ще започне сезона като основен нападател и неговите характеристики..... По-вероятно е да има човек зад неговия гръб, а защо не и двама?
Говорим като стил, характер .... тези победи бяха най-хубавото нещо миналия сезон, но вече са в миналото и не виждам с какво допринасят за новият сезон? Аз не видях нищо откъм гореспоменатите неща миналата година а да не говориме за мачовете с слабаците...
Нали е ясно, че вторият сезон ще е доста по-добре от първия? Нещото, върху което трябва да се работи много, ама адски много е как да преодоляваме сгъстени защити. Ама то това си е радикален въпрос в цялата игра като цяло. 4-3-3 ми хрумна като идея заради слабата игра на Оскар, а освен него нямаме май кой знае каква алтернатива за човек зад нападателя. Иначе аз съм доволен като първи сезон на Специалния. Вървим в правилен път.