mistreated написа:Avanti_Ragazzi написа:Кви защитници бе човек, ти са на нивото на Пирин ГД, щом и вкараш един гол още до 20 минута и мача ще свърши 5-0! А с трима дефанзивни халфа нема да стане никога, като нема кой и един пас да даде! Не случайно двата най-добри мача на Левски пролетта бяха с Литекс като гост и ЦСКА! Я познай кой игра тогава плеймейкър и кон не! Влади Гаджев не става за тая работа просто, при него го няма последният завършващ пас пред зашитата да не говорим, че все го дърпа към средата на терена! Докато един истински плеймейкър поема отговорност пред пенала да измисли нещо, Гаджев само я разтяга към крилата или я връща назад! Влади не е лош футболист ама изобщо, не е за тази позиция а си е чист дефанзивен халф! Не случайно и Пенев го използва именно за това в националният! Рамос или Вутов е в пъти по-добро решение за този пост от колкото Гаджев!
А относно положенията, те са допуснаха след грешни пасове на защитниците, защото защитата си е такава некадърна от години! А и основно бяха второто полувреме след като вече се по умориха, каквото и да си говорим на 4 юли няма как да си готов дори на 50% да играеш! И това е също една от грешките на Митов, че се изиграха само 3 контроли! А с три контроли няма как да стане и сега ако го питам що в последната контрола играха резервите, смислен отговор няма да ми даде?
Нещата са комплексни и за да не биеш с поне 3-0 отбор като тия, вината си е само на треньора и никой друг! Ако Херо ни беше треньор със същият състав вчера мача щеше да е 5-0, обеден съм на 100%!
На Пирин ГД им вкарахте гол до 20-тата минута, но пак не успяхте да ги биете...
Същото го говорехте и за Сараево мин. година, а дори не искам да се връщам и по-назад. Нямате треньор, не мисля, че имате и играчи.
Когато ви казах, че е срамно да загубиш купата от 7-мия в нашето първенство, вие се надпреварвахте да говорите колко добре сте играли. Е ей затова после загубихте титлата срещу 8-мия, а пък сега вашите ръководители се радват на 0:0 срещу шестия в Казахстан. Звучи абсурдно, но е факт. Не сте мръднали с нищо нагоре от пролетта, напротив. Даже мисля, че сте по-зле. А тоя Бру дето 3 години го чакахте.... Ужас...
Не забравяй, че Сараево и Спартак ги бихме тук и там и двата мача ги играхме супер надменно, като футболистите не смятаха, че има как да отпаднат? А сега не победихме и ще е съвсем друга мотивацията и постройката за игра! Едно е да излезеш предварително с настройката да пазиш резултат, друго е да излезеш с настройката, че трябва да вкараш задължително гол или голове! Двете неща са прекалено различни и следващият мач в Казахстан няма да има нищо общо с онези два!