ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 16:29

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Неска пише че още двама си тръгват кви са тея глупости къде почнаха и в отбора да се случват бе немам думи вече

Щели да подпишат с Лудогорец.
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 16:31

sandi.74 написа:
BRF написа:Благодарим за информацията,сега марш оттук!

Не се ядосвай момче,пази си нервичките за окръжните групи,там ще ти трябват много повече. 8-)

Ако трябва и там ще ходим, за да ги подкрепяме!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 юни 2013 17:02

Мале мале, нагледал съм се на секви кретении но това случващото се в момента надминава всичките ми очаквания. Някой ще ми обесни ли какво става ?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 17:22

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Мале мале, нагледал съм се на секви кретении но това случващото се в момента надминава всичките ми очаквания. Някой ще ми обесни ли какво става ?

Промоция :lol:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юни 2013 17:37

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Мале мале, нагледал съм се на секви кретении но това случващото се в момента надминава всичките ми очаквания. Някой ще ми обесни ли какво става ?

Разпродават за да вземат някой лев "като за последно"надявам се!После:
Вариант 1-остават собственици и играем в А група
Вариант 2-остават собственици и отиваме в А или Б окръжна или В група
Вариант 3-с парите от трансфери плюс спечелените дела и очакваните приходи,поемат задълженията и дават отбора на Стойчков!
За вариант 4 не се сещам на този етап,но много скоро накое и друго говедо ще ти даде и други варианти!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 юни 2013 18:03

BRF бате, несигурен съм в момента дори да кажа дано всичко това е за добро..
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2013 18:11

Форумът ще го закриваме ли или??? :)

Майтапа настрана, но да се опитам да поразмишлявам около събитията в ЦСКА от последните часове. Между другото преди 1 час някъде ми откраднаха колелото, сега пък се прибирам и чета че едва ли не свме продала всички най-добри итграчи или ще ги продадем скоро. Изобщо всичко е страхотно :) :geek: Щом продамаме най-добрите цначи за мен поне едно е сигурно- няма да ни бъде в А група, така мисля че ще е на 70-80% някъде. Трябва да се надяваме да сме поне в Б групата според мен на мястото на Чавдар евентуално. Може и да греша, разбира се. Титан продават всичко за да направят последно 10 както се казва, но пък като гледам как го продават на безценица малко кат че ли.. ;) Другият вариант пък е кат се манатг да дойдат звездине от Литекс и да си напраим пак сгоден отбор и в А група пак, а пък Литекс в Б, ама къв е смисълът като няма да играем евротурнири, а Литекс могат да си играят в Европа, от което пък и да печелят повече пари. Не всъщност не мога да го измисля и да го предвидя. Дано боклуците се махнат, мисля че това е неизбежно и трябва да сатне на всяка цена, иначе съм решил да си режа вените. :x то не се издържа вече, бахти разпада.....пълна деградация ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 18:17

Парите от спечелените дела :mrgreen:
И кои са тези спечелени дела, за милиони.И кога очаквате парите от тях :mrgreen:

А кой е СтоЙчков?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 юни 2013 18:18

Ако това ще е цената да се оттървен от боклуците разбирам кво се случва, и нека който не желае да има бъдеще с ЦСКА да напусне сега. От тук нататък това са вариантите + нов клуб от най-долната дивизия. Аз лично съм за това. Ясно е-в момента минаваме през чистилището, това трябваше да се случи както с нас така и с рогата, двата отбора от години дълбаем едно и също всеки сезон, говорили сме че трябва промяна, е ето я. Затова от нищото, но с адекватна политика и управление, ще чакам, готов съм да минат няколко "празни" години. Каква е истината и каква е реалността обаче скоро ще разберем
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 юни 2013 18:19

Не знам за форумът, но така както са тръгнали нещата и тази тема се обезмисля... нито трансфери, нито подготовка, тотален разпад сътворен от едни пернишки мърши :evil:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Архив”