Левски - Локо София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Кирил Домусчиев: Пастата спаси Левски
Тука гледам доста дрогирани има и им се привиждат некви фифи-та.що не спрете да се друсате бе момичета, та да се върнете в реалността ,където не фифи-мифи, а боко -картофа ше ви друса?

blue magic написа:Ей, злобата към ЛЕВСКИ ще ви направи експерти на фотошопа.
Ама разбира се, че гола от засада на Локо Сф или червения картон на Михелич няма да покажете. Нито двата червени картона по учебник за Черно море. Що пък не се коментира червения картон в 20-тата секунда на вратаря на Етър срещу ЦСКА или гола с ръка на Мишо Венков от същия мач. А срамния съдийски реверанс в полза на Лудогорец на мача му с Черно море при първия гол?
Но не, все ЛЕВСКИ ви е в устата. Защото дори и да не сме във форма пак сме фаворити, пак се борим за титла и купа. Защото ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ. Не сме отбора на пернишките боклуци, делиорманския дерибей или Металик Сопот под друго име.
Формата е временна, но класата е вечна.
Каква засада виждаш при гола бе момче,ти репортаж и снимки от положението не си ли гледал или не знаеш правилото за засада.Или само се опитваш да дразниш

Абе не знам кой кого е спасил, ама Локомотив в мачовете срещу Левски и Лудогорец остава с човек по малко до 25 мин, а с Левски и дузпичка за гарнитура. При това супер смешни картони и дузпа. Факт
Ах мед Ах мед написа:Bourgas написа:Ах мед Ах мед написа:Темата е провокативна и дава поле за изява на хора с неравностойно умствено положение, избягали от надзор.Ключ
Тук си прав, особено за себе си
Ти мен не ме мисли, а мисли как ще се нахраниш утре от гьола наречен от вас море.Че сезона е далече и руснаците дето ги обирате също.
Сезона почна вече , чакаме те и теб да оберем

-
anker1878 написа:Ах мед Ах мед написа:Bourgas написа:Ах мед Ах мед написа:Темата е провокативна и дава поле за изява на хора с неравностойно умствено положение, избягали от надзор.Ключ
Тук си прав, особено за себе си
Ти мен не ме мисли, а мисли как ще се нахраниш утре от гьола наречен от вас море.Че сезона е далече и руснаците дето ги обирате също.
Не идвам на вашето блато от хиляди години ,рибарю.ти затова чакаш, си умираш от глад.

Прав е Кирчо парахода.
-
sandi74 написа:Прав е Кирчо парахода.
и теб са те изпуснали пак от котелното.

Ах мед Ах мед написа:Тука гледам доста дрогирани има и им се привиждат некви фифи-та.що не спрете да се друсате бе момичета, та да се върнете в реалността ,където не фифи-мифи, а боко -картофа ше ви друса?![]()
Като щраус си, но щом ти е интересно да си шут, бъди.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
[/quote]
[/quote]
Не идвам на вашето блато от хиляди години ,рибарю.ти затова чакаш, си умираш от глад.
[/quote]
Морето от няколко години насам се очиства от замърсителите , завръщат се позабравни видове риба , а улова е в обилни количества ,може би има връзка с Вашето отсъствие .Тези които чакаме вече ги посрещаме , не ни мисли
Вие , обаче кои бяхте

Морето от няколко години насам се очиства от замърсителите , завръщат се позабравни видове риба , а улова е в обилни количества ,може би има връзка с Вашето отсъствие .Тези които чакаме вече ги посрещаме , не ни мисли

Вие , обаче кои бяхте

-
BadBoy написа:Ах мед Ах мед написа:Тука гледам доста дрогирани има и им се привиждат некви фифи-та.що не спрете да се друсате бе момичета, та да се върнете в реалността ,където не фифи-мифи, а боко -картофа ше ви друса?![]()
Като щраус си, но щом ти е интересно да си шут, бъди.
искаш да ти бия шута?