Имам чувството,че сме по-слаби и от ерата на ЦСКА и Томов.Трагедии на всички нива.
Да се твърди,че не ни трябват футболисти е пълна глупост.
Илиян Илиев НЕ става за треньор.
Тонев НЕ става за директор.
Аз не виждам по какъв начин ще се представим достойно в Европа.Трябват ни нови поне 8 човека и те да станат титуляри.И всичко това с пари и през зимната пауза.
Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
С футболистите който разполагате трябва да сте с 10 точки пред Лудогорец бате, просто ви казвам неща като фен на ЦСКА... определено е слаб треньор Илиан и доста голям страхливец, да излизаш да играеш за равен и да пазиш резултата след 2:1, какво друго може да се каже....
И кои са тези футболисти които са класи над момчетата събрани в Разград?
То в цялата ни А група има 5 футболиста на кръст от средно ниво ти онясняваш какви футболисти играели в Левски!!!
Същата "класа" като наще са и Левски добре че имаха по-лесна програма есента и ние играхме 4 мача със супер
измислен отбор иначе щяхме да сме горе долу с равни точки.
Както много пъти съм казвал след поредния кръг в роданото първенство -> ЖАЛКО ЗА ТОПКАТА !!!
БОТЕВ 1912 написа:Илиан не е мъжкар, личи си по начина му на изразяване, поведение и излъчване. Нормално е Левски да играе страхливо, а мога да кажа, че по същият начин изглеждаше и бившият му клуб - Берое.
най-накрая човек който мисли като мен. Илиан като го видиш и от него аз респект не мога да получа... колкото по рано го махнат толкова по-добре... викайте Кокола е, поне със Стойчо преди големи мачове става мазало, хора който удрят по масата, а не мишкари !

- Обичам Левски
- Контакти:
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви след поредната загуба от Лудогорец, че футболистите му са били твърде пренапрегнати в дербито, което шампионите спечелиха с 2:1 в Разград.
„Неприятна загуба. Откъм желание показаха момчетата, че имат огромно желание. На моменти обаче избързвахме. През второто полувреме им казах да се успокоят. Лошото е, че Лудогорец вкараха гол след тъч, а се бяхме се прибрали като за корнер. Не толкова класа, а повече спокойствие ни липсваше“, коментира Илиев след мача.
„Бяхме пренапрегнати във всяка една ситуация, особено през първото полувреме. Втората част бе равностойна, но ни трябваше повече спокойствие. Можеше да подходим по-добре с двама нападатели на терена, особено в последните минути. Като желание добре, но повече нервност видях във футболистите ми. Трябваше да побеждаваме във всички мачове до края, надявам се отново да се върнем на първото място“, сподели още той.
Тоя мишок кой мач е гледал ???
„Неприятна загуба. Откъм желание показаха момчетата, че имат огромно желание. На моменти обаче избързвахме. През второто полувреме им казах да се успокоят. Лошото е, че Лудогорец вкараха гол след тъч, а се бяхме се прибрали като за корнер. Не толкова класа, а повече спокойствие ни липсваше“, коментира Илиев след мача.
„Бяхме пренапрегнати във всяка една ситуация, особено през първото полувреме. Втората част бе равностойна, но ни трябваше повече спокойствие. Можеше да подходим по-добре с двама нападатели на терена, особено в последните минути. Като желание добре, но повече нервност видях във футболистите ми. Трябваше да побеждаваме във всички мачове до края, надявам се отново да се върнем на първото място“, сподели още той.
Тоя мишок кой мач е гледал ???
Жоржиньо написа:Живко6461 написа:"Левски" отново бе надигран. И загуби. Заслужено.
Вече няколко години "Левски" печели много рядко важни мачове срещу преки съперници. Не е неочаквано. Това са възможностите. Причините? Ръководство, футболисти, стил, манталитет ...
Смениха се през това време 40,50 играчи сигурно 4,5 треньора ама то си е същото....
Потвърждение на казаното от мен в последното изречение.
siniq_fen написа:Teo написа:kempesmario написа:Оставка за Илиан Илиев. Толкова слаб Левски не съм виждал , пълни нещастници е безхаберници.
С футболистите който разполагате трябва да сте с 10 точки пред Лудогорец бате, просто ви казвам неща като фен на ЦСКА... определено е слаб треньор Илиан и доста голям страхливец, да излизаш да играеш за равен и да пазиш резултата след 2:1, какво друго може да се каже....
Какви футболисти, пълни смешничета, като треньора си. Къде ти е извинението?
Взимайте централния нападател на

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Обичам Левски
- Контакти:
Teo написа:БОТЕВ 1912 написа:Илиан не е мъжкар, личи си по начина му на изразяване, поведение и излъчване. Нормално е Левски да играе страхливо, а мога да кажа, че по същият начин изглеждаше и бившият му клуб - Берое.
най-накрая човек който мисли като мен. Илиан като го видиш и от него аз респект не мога да получа... колкото по рано го махнат толкова по-добре... викайте Кокола е, поне със Стойчо преди големи мачове става мазало, хора който удрят по масата, а не мишкари !
Точно !!!
- levskar_95
- Контакти:
Грозно,грозно,грозно....................Друго не мога да кажа за мача

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]
delqnski47 написа:Спокойно,ЛАВИНА!Ние,АРМЕЙЦИТЕ,ще отмъстим за ВАС за КУПАТА!![]()
НАПРЕД,АРМЕЙЦИ.....ЗА НАШТЕ СИНИ БРАТЯ!!!
[offtopic]:lol:![]()
[/offtopic]
Ах как предчуствам,че Лудогорец ще ви тресне здраво в София...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Не само Кокала а дори и Сухия е много по-добър треньор от Ил. Илиев !!!