Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот Red_Pride » 26 юни 2013 16:35

ЦСКА-83 написа:Заради тоя Джони ли е къв е почва да ми става антипатичен Ботев,но знам че той е единствения кретен дето лае.Ония другите ги разбирам,но и там гледам има трезво мислещи .САМО ЦСКА !!!

За щастие повечето са трезвомислещи,само той и ония буфер Себастиян Фетел се правят на интересни
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 юни 2013 16:35

джони написа:
we are the champions написа:Без силен Левски и ЦСКА в българския футбол ,ще умре разберете го !

точно обратното,ще цъфти,това са отбори консуматори,черни дупки,в които само се налива,нищо не се произвежда и комплексирани фенове

По комплексиран тук от теб не виждам,ЦСКА си спечели на терена да играе в ЛЕ,това че титаните се мъчат четири години да разтурят клуба е друга тема.Ти като фен на Ботев Пд вместо да се радваш че отборът ти служебно ще е в Европа благодарение на пернишките мутри, пак си избиваш комплексите с ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 16:36

Син до гроб_ написа:Визираш левскарите, аз също не съм конкретизирал! Мисълта ми е ,че всичко което сега се изсипва върху главите ви е напълно заслужено, но не очаквам и вие пък да го проумеете като гледам долното мнение на шепата хапчета.

Заслужили сме го,така е!Защото сме номер 1 и в момента мишлетата като тебе църкат църкат.....но за наше добро!Това показва,че сме силни!Защото,ако не църкахте...тогава нямаше да е добре! ;)
ЦСКА ще го има,докато живее в нашите...и във вашите сърца!
Иначе аз не съм конкретизирал никого,но ти самия си се издаде като цяло! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 юни 2013 16:36

Eminem написа:Да не се спира. Гаврата с тях е голяма. Ама те го правят още по-смешно. Вчера ни заплашваха с Ганчев, днес искат във В група. Голям таш*к. :lol: :lol: :lol:

Много още имат да страдат заради големите си усти. То не беше хегемония, доминация, 10 поредни титли, финали в ЕКТ......както казах: заслужат всяка една подигравка.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 26 юни 2013 16:37

Eminem написа:Да не се спира. Гаврата с тях е голяма. Ама те го правят още по-смешно. Вчера ни заплашваха с Ганчев, днес искат във В група. Голям таш*к. :lol: :lol: :lol:

Може да се гавриш наум, мен ми е през оная работа, щото нито за миг не съм се притеснил. ЦСКА е номер 1, няма друг, няма кой!? Иначе гавра е това, дето го направи урсула-пълен ташак. А скоро и с ваш ще се гаврим, дълги години при това. както и майка та природа вече се изгаври с вас. Иначе ви признавам наглостта- цялата земя се гаври с вас, в София вали дъжд, в Подуене падат жаби, като задуха на Армията, на вашто стадион става буря. Господ на Везала маникюр му направи в еди си коя минута, на йовов му тури трета гърбица, нещо като тунингована камила, а вие с нас ще се ебавате...Смях :)
Последна промяна от валидол за теб на 26 юни 2013 16:41, променено общо 1 път.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 26 юни 2013 16:37

Levskar_forever написа:Гаврата с тях никога не бива да спира 8-)

Доста евро идиоти станаха в БГ,и вие сте едни от тях.Имате някакви комплекси от ЧЕРВЕНОТО,но то ще бъде вечно,както и това винаги да сте вечно втори.Успех на Иртиш в Л.Е. ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юни 2013 16:38

Red_Pride написа:
ЦСКА-83 написа:Заради тоя Джони ли е къв е почва да ми става антипатичен Ботев,но знам че той е единствения кретен дето лае.Ония другите ги разбирам,но и там гледам има трезво мислещи .САМО ЦСКА !!!

За щастие повечето са трезвомислещи,само той и ония буфер Себастиян Фетел се правят на интересни

Глупости, начетох се тук на папагалски простотии, какво ми защитаваш тези турчета, айде да си **** ******* ...
Последна промяна от 1982 на 26 юни 2013 16:38, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 26 юни 2013 16:38

Гаврата с ЦСКА не бива да спира, още много вересии има да връщат. Б окръжна за комунистическия изрод. След време като винаги вечно втори ще дойде времето и на ФК Доносник 1914
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 16:38

Син до гроб_ написа:
delqnski47 написа:
Обичам Левски написа:
Поредния пример за един здравомислещ фен на ЦСКА,който си заслужава съдбата

Донякъде той е прав!Силният НИКОГА не иска съпричастност и не бива да му се дава! ;) В случая от една страна достойна тема е тази,но от друга страна това не говори добре за нас!Трябва да има постоянни атаки по ЦСКА,защото така се става силен!Всичките тия тука мишки всъщност църкат в наша полза,приятел!Така и трябва да продължи! ;)

Тогава нека е все така във ваша полза, както сега! Съдбата си знае работата.

Нали знаеш:
Съдбата и Господ не закачат мишлетата!Те са родени мишки и мишки ще си останат! ;) Те удрят отгоре силния...за да падне и да се изправи отново,по силен! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 26 юни 2013 16:38

Много като тебе вече плакаха.....

Върни се в “Архив”