1982 написа:Да, вярно е, и съм се обосновал още миналата пролет, когато убийците на ЦСКА - Манджуков и Инджов, взеха клуба от Томов.

Гледай сега брат, верно е че се изпоядохме последната година (и аз не останах длъжен на никой

), ама все си мисля че е време да си подадем ръце. Това чудо, не може да продължава до безкрай! Станахме за смех и на Марсианците. Даже и от Юпитер ни се смеят!
На всички ни е тежко, на всички ни е болно, но всички сме закърмени с една идея - ЦСКА! Хубав, лош - наш си е!
Всички ние бяхме общи свидетели, как се гавреха с нас по всякакви схеми и на всички нива с години на ред, и източваха клуба от вътре. Това е положението! И как ти викаш, "живеем в Булгаристан". Нали знаеш какво викаше бай Тошо? :"Как ще решиш проблема? Може да решава тоя ,който има пари бе! Щом немаш пари,какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!" Може да е вулгарно, ама си е абсолютната истина!
Та те така и ние. Може да продължаваме да се самоизяждаме, а може и да погледнем напред.
Ела у събота на Армията, накефи се на отбора. Ако ти хареше - хареше, ако не - отеби го. Но това ежедневно храчене по форумите, не помага на никой.
Нека мине малко време, да видим какво ще стане със старото дружество. Представи си че господата вземат та платят нещо на някой, получи се правоприемственост! А кажи тогава, как да се срещнем пак на стадиона след всичките тея псувни?