Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот matador » 26 юни 2013 16:31

джони написа:УМРЯ ЛИ ФУТБОЛА В ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ,ГДР КАТО ЗАКРИХА ТАМОШНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОРИ?

От ГДР е имало доста силни отбори сега един отбор няма в Бундеслигата.В Чехия и Унгария футбола е бил по силен от сега и на клубно и на национално ниво.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 юни 2013 16:32

delqnski47 написа:
Син до гроб_ написа:
delqnski47 написа:
Обичам Левски написа:Аз като болен фен на Левски ми писна гаврата с една от емблемите на българския футбол.Призовавам феновете на ЦСКА да се обединят и да направят национален протест срещу Титаните.Напред Армейци ние сме с вас !!!

Виж,призивът ти е леко нереален!Тук всеки си пише каквото си иска,защото никой не познава никого и е анонимен!Тук не сме приятели!
Иначе и аз имам приятели левскари,но никога не съм се гаврел на техен гръб!Но затова сме приятели...докато тука едно 90% са шайка зомбирани и самолишили са се от реалния свят хора,които след време и те ще страдат,защото колелото се върти,по принцип!Те го подценяват,но това си е техен проблем!
Затова ти казвам,че призивът ти е невъзможен,но достоен! ;)

Именно, колелото се завъртя прекалено бързо и то не във ваша полза! Отвори си темите след злополучния мач със Славия и тогава давай определяния!

Аз не съм конкретизирал точно за кои хора става въпрос и от кой отбор са!Мнението ми е общо,но явно има някои тука,които са гузни и ми отговориха ;)

Визираш левскарите, аз също не съм конкретизирал! Мисълта ми е ,че всичко което сега се изсипва върху главите ви е напълно заслужено, но не очаквам и вие пък да го проумеете като гледам долното мнение на шепата хапчета.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 16:32

Обичам Левски написа:
Поредния пример за един здравомислещ фен на ЦСКА,който си заслужава съдбата

Донякъде той е прав!Силният НИКОГА не иска съпричастност и не бива да му се дава! ;) В случая от една страна достойна тема е тази,но от друга страна това не говори добре за нас!Трябва да има постоянни атаки по ЦСКА,защото така се става силен!Всичките тия тука мишки всъщност църкат в наша полза,приятел!Така и трябва да продължи! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юни 2013 16:33

Да не се спира. Гаврата с тях е голяма. Ама те го правят още по-смешно. Вчера ни заплашваха с Ганчев, днес искат във В група. Голям таш*к. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 26 юни 2013 16:33

ВАН БОКЛИЦИТЕ ОТ ЦСАК!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 26 юни 2013 16:34

ralka_levskarka написа:
Обичам Левски написа:Аз като болен фен на Левски ми писна гаврата с една от емблемите на българския футбол.Призовавам феновете на ЦСКА да се обединят и да направят национален протест срещу Титаните.Напред Армейци ние сме с вас !!!

Защо говориш в множествено число :?:
Говори за себе си.

ИСКАМ ДА ТЕ Ч...М В ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО,СТАВА ЛИ?
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 юни 2013 16:34

delqnski47 написа:
Обичам Левски написа:
Поредния пример за един здравомислещ фен на ЦСКА,който си заслужава съдбата

Донякъде той е прав!Силният НИКОГА не иска съпричастност и не бива да му се дава! ;) В случая от една страна достойна тема е тази,но от друга страна това не говори добре за нас!Трябва да има постоянни атаки по ЦСКА,защото така се става силен!Всичките тия тука мишки всъщност църкат в наша полза,приятел!Така и трябва да продължи! ;)

Тогава нека е все така във ваша полза, както сега! Съдбата си знае работата.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 юни 2013 16:35

след отпадането от Павлодар, абсолютно същите циркове ще ги играят и милиционерите в Подуяне. така ше подарят "акциите" на Наск. още седмица и ше чуете как свинята от държавна сигурност ще каже, че няма смисъл да летят за казахстан след като са загубили първия мач. всъщност кой въобще им е дал лиценз с този взривен "стадион"? на васил левски не могат да играят, защото има митинг.

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 26 юни 2013 16:35

ralka_levskarka написа:

Защо говориш в множествено число :?:
Говори за себе си.

Гълташ ли?

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 26 юни 2013 16:35

ЦСКА-83 написа:Заради тоя Джони ли е къв е почва да ми става антипатичен Ботев,но знам че той е единствения кретен дето лае.Ония другите ги разбирам,но и там гледам има трезво мислещи .САМО ЦСКА !!!

нали,антипатичен ти е ,защото няма да ви даде лиценза за а група,няма да ви даде всеки футболист,който пожелаете,няма и да легне след обаждане на добри джуров.

Върни се в “Архив”