AREA BIANCONERA написа:ktulu. написа:Супер-шампОАни станахте с ДОПИНГ, мухльо, с ДОПИНГ. Затова на арменското лайно му взеха лиценза! МИЖИТУРКИ

С този отговор да разбирам ли, че много те е яд, или още го изживявяш така болезнено.....но мисля, че трябва да се успокоиш и да се прiмириш със съдбата, защото се очертава още доста годинки да сте зад нас, такa че свиквай

Смешна работа сте вие. Винаги гледате към нас. Аз си мисля, че ако изпаднем вие ще страдате повече от нас, че вие без нас неможете. Пък, ако Ботев го няма, сигурно репертуара ви от песни ще остане празен, дразнителчета. Вижте си мястото във вечната ранглиста. Зад нас сте и "се очертава още доста годинки да сте зад нас", а пък успехите ни, съм сигурен никога няма да ги стигнете. Най-смешни ми ставате, когато се опитвате да изкарате, че имате история като нашата. В Пловдив винаги сте били втори. По успехи дори сте 3-ти

Когато стане въпрос за нови собственици, винаги първо искат нас. Жори Илиев искаше първо нас, Гергов искаше първо нас. Но виж ти, вижте турчина си е само ваш, гордейте се