Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rocknrolla
- Контакти:
Re: Георги Василев - треньор на Левски?! И ДУМА ДА НЕ СТАВА!!!
Смяната на треньора е най-малкият проблем на ЛЕВСКИ,в момента най-важното е смяната на собственика-лицето БАЙ ГАНЬО БОРАТКОВ и агент доносника Николай незабавно трябва да се махнат от клуба.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *
sedem_!_dva написа:mike28 написа:Ами това което направи Вуцов си беше за подигравка! Така, че съвсем основателно Дуци му се е присмял. Публиката изгони Херо, защото отбора играеше много грозно при него.
Направи си труда и намери някой мач на Сливен от есента (примерно този срещу ЦСКА) и сега виж някой мача на Спартак Вн.(примерно срещу Локо Пд) и ще видиш най-грамотния футбол показван от на пръв поглед футболисти за Б група. Това което прави Симонович със слабия материал с който разполага е невероятно- сравни играта на Сливен сега и тази на соколите преди, за да разбереш за какво точно ти говоря.
Публиката не изгони Херо, защото играеше Левски грозно... напротив, тогава Левски играеше привлекателно, победи на два пъти ЦСКА с по 3:1 в рамките на месец, а това няма как да стане, ако играеш грозен футбол... Изгониха го, защото беше треньор на Литекс през 1998 или 1999, когато станаха шампиони по втория начин и беше говорил и той за Левски глупости... И те така, то и при Вили Вуцов Черно море играеха хубав футбол, биха ЦСКА на Армията, играеха опростено и т.н отново без отбор, същото беше и в Калиакра, с които щеше да влезне в А група, ако не беше дошъл в Левски, стигна 1/2 финал за купата, както и в Спартак Плевен, когато отбора беше в А група...абе беше страшна работа, но на Левски не им трябват такива, които са водили само някакви отбори без сериозна цел, съвсем различно е от това да водиш Спартак ВН, Калиакра, Черно море, Спартак ПЛ и т.н и да си начело на Левски... Затова казах, че трябва доказан треньор-Люпко, от който футболистите ще имат респект от името му- Европейски шампион, който да изкара Левски до края на сезона, а пък тогава да се мисли какво да се прави по-натам и той трябва да бъде назначен незабавно поне според мен...
Бе ако ще е до края на сезона да звънна на Гуус Хидинк ? Честно казано вариант Люпко е добър,но чужд треньор няма да използва юноши,а измежду родните,Онзи който ни трябва го изгониха и сега няма как да се прибере у дома !

- delqnski47
- Контакти:
Оставете Велев в Левски!
Извинявайте ме,че се бъркам във вашите работи,но ми направи впечатление,че 90% от вас левскарите искате Кокъла да си бие шута!Моето лично мнение е,че ако го оставите човека да си работи на спокойствие и му дадете още 1-2 години време ще видите,че всичко ше бъде окей! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: Оставете Велев в Левски!
Ако го оставим още 1-2 години може да се борим и за оцеляване тогава.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Може всичко да е ОК,но не за нас,а за другите отботи!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- delqnski47
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Може всичко да е ОК,но не за нас,а за другите отботи!![]()
Бе де да знам ама до колкото знам,първите ви години с Мъри не са били много успешни!Поправи ме ако греша,защото не съм много сигурен!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
delqnski47 написа:Извинявайте ме,че се бъркам във вашите работи,но ми направи впечатление,че 90% от вас левскарите искате Кокъла да си бие шута!Моето лично мнение е,че ако го оставите човека да си работи на спокойствие и му дадете още 1-2 години време ще видите,че всичко ше бъде окей!
Дори и за вас няма да е добре пич

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Прав си, че в началото при Мъри имаше колебaния, но такова нещо не е имало никога играчите да нямат желание да се затичат цял мач.
delqnski47 написа:Cesc Fabregas написа:Може всичко да е ОК,но не за нас,а за другите отботи!![]()
Бе де да знам ама до колкото знам,първите ви години с Мъри не са били много успешни!Поправи ме ако греша,защото не съм много сигурен!
Разликата м/у Мъри и кокала се казва Наско Сираков

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
ricco написа:Прав си, че в началото при Мъри имаше кол****ия, но такова нещо не е имало никога играчите да нямат желание да се затичат цял мач.
Не си прав