Ами това което направи Вуцов си беше за подигравка! Така, че съвсем основателно Дуци му се е присмял. Публиката изгони Херо, защото отбора играеше много грозно при него.
Направи си труда и намери някой мач на Сливен от есента (примерно този срещу ЦСКА) и сега виж някой мача на Спартак Вн.(примерно срещу Локо Пд) и ще видиш най-грамотния футбол показван от на пръв поглед футболисти за Б група. Това което прави Симонович със слабия материал с който разполага е невероятно- сравни играта на Сливен сега и тази на соколите преди, за да разбереш за какво точно ти говоря.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Абсолютно прав е Майк, дано обаче Бай Ганьо да го повика за треньор иначе само си хабим думите.
Дано и най-накрая да продаде отбора, че ми писна да му берем срамовете на тоя дебил!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Георги Василев - треньор на Левски?! И ДУМА ДА НЕ СТАВА!!!
Начетох се на коментари на сини привърженици. Уважавам тяхното мнение, но съм 100% анти Георги Василев. Първо този човек е изкукуригал, заради възрастта си, не заради друго. Левски няма нужда от такъв треньор. Второ - Гочето е старомоден, даже бих казал - прекалено старомоден, по отношение на тактики и други футболни елементи. Аз не искам да гледам антифутбол от страна на Левски, а стила на Гочето е точно такъв. Трето - Стига сме връщали стари муцуни, още повече, че той е бил вече 2 пъти треньор на Левски. ДОКАЗАНО Е, ЧЕ ВТОРИТЕ ОПИТИ НА ТРЕНЬОРИ В ДАДЕН КЛУБ ВИНАГИ, ИЛИ ПОЧТИ ВИНАГИ, СА БИЛИ ПО-НЕУСПЕШНИ(ПРИМЕР - ЛЮПКО ПЕТРОВИЧ).
ТАКА ЧЕ ЛЕВСКИ ИМА НУЖДА ОТ МЛАД ТРЕНЬОР, С МОДЕРНИ ВИЖДАНИЯ ЗА ИГРАТА И С ПЕРСПЕКТИВИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
Вече нееднократно казах, че според мен Ясен Петров, Илия Груев, донякъде може би Едо Ераносян са идеалните варианти за треньор на Левски. Това е мое мнение, никого не ангажирам с него. Аз мисля, че Илия Груев и Ясен Петров имат по-голям потенциал дори и от Мъри Стоилов, просто не са имали необходимата подкрепа (Наско Сираков). И най-важното: и двамата са интелигентни.
ТАКА ЧЕ ЛЕВСКИ ИМА НУЖДА ОТ МЛАД ТРЕНЬОР, С МОДЕРНИ ВИЖДАНИЯ ЗА ИГРАТА И С ПЕРСПЕКТИВИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
Вече нееднократно казах, че според мен Ясен Петров, Илия Груев, донякъде може би Едо Ераносян са идеалните варианти за треньор на Левски. Това е мое мнение, никого не ангажирам с него. Аз мисля, че Илия Груев и Ясен Петров имат по-голям потенциал дори и от Мъри Стоилов, просто не са имали необходимата подкрепа (Наско Сираков). И най-важното: и двамата са интелигентни.
Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *
Питай буферите, примерно birabecks, който е виждал много пъти Спартак Вн, на Лаута, дали някога Локо-то са били така категорично надигравани.
Re: Георги Василев - треньор на Левски?! И ДУМА ДА НЕ СТАВА!!!
Че да махат тогава и Липи и сър Алекс Фергюсън от футбола, сигурно и те са изкукали, по твоята логика.
За Ераносян съм съгласен, Илия Груев не му знам качествата като треньор, но защо не. Ясен Петров като футболист ми беше много симпатичен, обаче ако ми кажеш един отбор, откъдето да не са го изгонили като треньор, ще съм ти много благодарен.
За Ераносян съм съгласен, Илия Груев не му знам качествата като треньор, но защо не. Ясен Петров като футболист ми беше много симпатичен, обаче ако ми кажеш един отбор, откъдето да не са го изгонили като треньор, ще съм ти много благодарен.
- sedem_!_dva
mike28 написа:Ами това което направи Вуцов си беше за подигравка! Така, че съвсем основателно Дуци му се е присмял. Публиката изгони Херо, защото отбора играеше много грозно при него.
Направи си труда и намери някой мач на Сливен от есента (примерно този срещу ЦСКА) и сега виж някой мача на Спартак Вн.(примерно срещу Локо Пд) и ще видиш най-грамотния футбол показван от на пръв поглед футболисти за Б група. Това което прави Симонович със слабия материал с който разполага е невероятно- сравни играта на Сливен сега и тази на соколите преди, за да разбереш за какво точно ти говоря.
Публиката не изгони Херо, защото играеше Левски грозно... напротив, тогава Левски играеше привлекателно, победи на два пъти ЦСКА с по 3:1 в рамките на месец, а това няма как да стане, ако играеш грозен футбол... Изгониха го, защото беше треньор на Литекс през 1998 или 1999, когато станаха шампиони по втория начин и беше говорил и той за Левски глупости... И те така, то и при Вили Вуцов Черно море играеха хубав футбол, биха ЦСКА на Армията, играеха опростено и т.н отново без отбор, същото беше и в Калиакра, с които щеше да влезне в А група, ако не беше дошъл в Левски, стигна 1/2 финал за купата, както и в Спартак Плевен, когато отбора беше в А група...абе беше страшна работа, но на Левски не им трябват такива, които са водили само някакви отбори без сериозна цел, съвсем различно е от това да водиш Спартак ВН, Калиакра, Черно море, Спартак ПЛ и т.н и да си начело на Левски... Затова казах, че трябва доказан треньор-Люпко, от който футболистите ще имат респект от името му- Европейски шампион, който да изкара Левски до края на сезона, а пък тогава да се мисли какво да се прави по-натам и той трябва да бъде назначен незабавно поне според мен...
NON MOLLARE MAI
Да за Вуцов съм съгласен- той ако си спомняш вкара Спартак Пл в А група( като преди това направи Тодор Колев абсолютен голмайстор на Б група), първия полусезон направи фурор,завърши 6-ти, обаче пролетта се накъка и изпадна, няма да забравя и победата на връх рожденния ден на Младенов насред армията с 0-2, в Калиакра не бих казал, че успя да постигне убедителна игра.
Факт е, че никога отборите на Вуцов не са играли агресивно и грамотно, както виждам да го правят водените от Дуци.
Факт е, че никога отборите на Вуцов не са играли агресивно и грамотно, както виждам да го правят водените от Дуци.
mike28 написа:Че да махат тогава и Липи и сър Алекс Фергюсън от футбола, сигурно и те са изкукали, по твоята логика.
Ясен Петров, където и да беше треньор, оставяше добри впечатления. Кой ще го отрече това?! Просто не е имал гръб зад себе си, както Сираков защитаваше Мъри. А според мен ако не беше Сираков, Мъри щеше да си замине от Левски още след Беверен. Така, че Ясен Петров е с модерни виждания, ако не вярва някой, да си спомни какви анализи правеше на евро 2008 по Диема. И Мъри не съм го чувал да говори така за футбол.
П.С Защо Георги Василев няма отбор вече повече от 2 години?
- BiJuTeRa
- Контакти:
Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ
МОМЧЕТО което е направило темата е много право и аз не искам тази ТИТЛА но ме е яд че всички чорбари познати ми го натякват и от това се дразна

▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒
Абе не знам дали Ясен Петров е научил отборите си на модерен футбол ама да ми говориш за липса на гръб, при условие, че беше изгонен по един и същ начин от най- различни отбори, не ми говори добре за него, както и да е- може и да греша.
Хе, хе, анализи след мача по телевизията са едно, да научиш играчите си да играят така е съвсем друго.
Гочето каквото и да говорим за него е направил адски много за бг. футбола през последните 20 години, смятам че трябва да го уважваме. Реално, сравнение с Кокала и него не може да има- просто единия си е жив селянин, а другия е доказан треньор.
Защо не е водил отбор в последните 2 години аз не знам- трябва да питаш него, ти вярваш ли, че ако той пожелае, няма поне 10 отбора веднага да го вземат на работа?
Хе, хе, анализи след мача по телевизията са едно, да научиш играчите си да играят така е съвсем друго.
Гочето каквото и да говорим за него е направил адски много за бг. футбола през последните 20 години, смятам че трябва да го уважваме. Реално, сравнение с Кокала и него не може да има- просто единия си е жив селянин, а другия е доказан треньор.
Защо не е водил отбор в последните 2 години аз не знам- трябва да питаш него, ти вярваш ли, че ако той пожелае, няма поне 10 отбора веднага да го вземат на работа?
-
- Контакти:
аз предлагам да се върне любко петрович