Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот sin4ec » 21 сеп 2013 20:53

Jürgen написа:Кой предложи Пеевски? Кой взима решенията в това правителство? Защо управляващите мълчат?
Е това са интересните неща :!:

Това са стари и безинтересни неща. Нито Пеевски встъпи в длъжност, нито пък има смисъл да се коментира кой го е взел като решение. Аз го взех, е и? Какво от това? Аз определям какво да прави правителството. От това протестиращите ще станат ли повече от 200? Ако е Станишев , какво? Ако Местан го е предложил какво?
Ряпа ще посеете. Кабинетът си има шеф и той взима решенията. Останалото са глупости.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 21 сеп 2013 20:57

sin4ec написа:
Jürgen написа:Кой предложи Пеевски? Кой взима решенията в това правителство? Защо управляващите мълчат?
Е това са интересните неща :!:

Това са стари и безинтересни неща. Нито Пеевски встъпи в длъжност, нито пък има смисъл да се коментира кой го е взел като решение. Аз го взех, е и? Какво от това? Аз определям какво да прави правителството. От това протестиращите ще станат ли повече от 200? Ако е Станишев , какво? Ако Местан го е предложил какво?
Ряпа ще посеете. Кабинетът си има шеф и той взима решенията. Останалото са глупости.

Е как да няма значение? Нали трябва да има що-годе прозрачност. Питат Орешарски-не иска да отговори.Питат Станишев-казва ДПС. Питат Местан- не било важно,не си спомнял и тн. И не един и два пъти им се задават тия въпроси,и все шишалкавят! Ти как мислиш,дали е нормално :roll: ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 сеп 2013 21:05

Ами не, аз лично бих излязъл и казал кой е, каква е била идеята, що не е проработила и прочее... Така и така си признаха грешката, поне да стигнат докрай-само ще спечелят от това...
И аз не разбирам това поведение, но пък ние сме лаици и много неща не разбираме. Чакай да си изгледам юнаците в Бургас, че е страшна мъка!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 21 сеп 2013 21:15

sin4ec написа:Ами не, аз лично бих излязъл и казал кой е, каква е била идеята, що не е проработила и прочее... Така и така си признаха грешката, поне да стигнат докрай-само ще спечелят от това...
И аз не разбирам това поведение, но пък ние сме лаици и много неща не разбираме. Чакай да си изгледам юнаците в Бургас, че е страшна мъка!

Те това е проблема-абсолютно са неадекватни. При такова положение не могат да очакват много подкрепа от улиците....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 сеп 2013 22:04

Пффф, бихме! :) :)
Ами не знам, те са си такива. работа да свършат, пък ме боли оная работа кой определя нещата и кой ги подкрепя. На нас ни трябват действия и отпушване на затлаченото, елементарни условия за бачкане и каквото сабя покаже. Имат още 6 месеца да се докажат, инак...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 сеп 2013 22:11

sin4ec написа:Ами не, аз лично бих излязъл и казал кой е, каква е била идеята, що не е проработила и прочее... Така и така си признаха грешката, поне да стигнат докрай-само ще спечелят от това...

Нищо не са признали. Ако не бяха протестите и до ден днешен Пеевски щеше да си е на тази длъжност.
Вчера Станишев каза, че лично той бил поел политическата отговорност и последствия от тази "грешка". Като го питат в какво се изразява това поемане на отговорност, той отговори ясно - "Извиних се". На това му викам аз достойно поведение при осъзнат извършен гаф на най-високо държавническо ниво. :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 21 сеп 2013 22:22

Много силно участие на Георги Марков,чак Ризова се смути и накрая започна да се извинява
и да обяснява че това било лично мнение и тя не го споделя.
Препоръчвам ви да го изгледате:
http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/vid ... _igri.html

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 сеп 2013 22:22

vaskonti написа:

Нищо не са признали. Ако не бяха протестите и до ден днешен Пеевски щеше да си е на тази длъжност.
Вчера Станишев каза, че лично той бил поел политическата отговорност и последствия от тази "грешка". Като го питат в какво се изразява това поемане на отговорност, той отговори ясно - "Извиних се". На това му викам аз достойно поведение при осъзнат извършен гаф на най-високо държавническо ниво. :|

Какво щеше и какво не щеше е относително понятие... Ако Петков не беше извадил случайно онзи удар в 92 минута, Левски щеше да е шампион. Ако панцерите не бяха свалили Раптора и 4 ракети Томахоук, днес щеше да е война. Да, ама не! Чак пък гаф на нам си кво ниво-айде да не преекспонираме! Всъщност си е обикновена кадрова грешка, и въпреки опитите да се изкара буквално всяко назначение такава, си е единствената... Протестът е в клинична смърт-безспорен факт! На ход са победителите . Ако някой оспорва, че са победители, значи има някакви проблеми.
Няма да се повтарям какво се чака от тях и какво ще стане, ако се провалят.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 сеп 2013 22:28

Що пък някой да си признае, че се изпон**срал. Извинете за изразЪ!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 21 сеп 2013 22:45

sin4ec написа:
vaskonti написа:

Какво щеше и какво не щеше е относително понятие... Ако Петков не беше извадил случайно онзи удар в 92 минута, Левски щеше да е шампион. Ако панцерите не бяха свалили Раптора и 4 ракети Томахоук, днес щеше да е война. Да, ама не! Чак пък гаф на нам си кво ниво-айде да не преекспонираме! Всъщност си е обикновена кадрова грешка, и въпреки опитите да се изкара буквално всяко назначение такава, си е единствената... Протестът е в клинична смърт-безспорен факт! На ход са победителите . Ако някой оспорва, че са победители, значи има някакви проблеми.
Няма да се повтарям какво се чака от тях и какво ще стане, ако се провалят.

Извинявай,но трябва да те поправя. Да поставиш на най-високото ниво на МВР човек,който хал-хабер си няма от борба с организираната престъпност,който няма репутация на човек,който може да се бори с организираната престъпност и на всичкото отгоре е известен с участието си в олигархични кръгове е НАЙ-МАЛКОТО СКАНДАЛНО :!: Айде,да го бяха сложили на някакъв друг пост там в МВР-пак щеше да е скандално,но ....шеф на ДАНС :shock: :shock: :shock: ! Сори,ама в това няма никаква логика. Като сложиме и тоя заем от 1 млрд.който не се знае за какво ще се харчи.....еми имат право хората да протестират!

Върни се в “Архив”