Всеки треньор, който ги научи да си подават топката по 3пъти напред, и да се движат без топка ще е с класи над Велев...
Според мен Томето да сложат пак по ще ги нареди...А на някои момчета от типа "депресирани" Г.Христов и Пичо им трябва един хубав бой да ги видя дали ще ми се депресират.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *
Абе колега стига простотии! Как може чужденец без лиценз да дойде и да води отбори в първенството ни?! Толкова ли е трудно да изпусне един сезон и да изкара курса. Това само в БГ може да се случи. Представи си някой българин да отиде в друга държава и да води някой отбор без да има лиценз за треньор. Звучи абсурдно! Иначе и аз мисля че е добър специалист, но не може да си затваряме очите за такива работи. А когато играете в Европа, Дуци пак ли ще се води фиктивен треньор и няма да ходи той на пресконференциите. Ще станете за смях и вие и цялото ни първенство!
Ticha - тук си прав, просто в смешната бг. реалност всичко е възможно
Обаче от друга страна, тук има повече "специалисти" с тапии, дето за нищо не стават и един такъв, без тапия, обаче са сметка на това знае какво иска и как да го постига. Така, че нещата са на кантар.

Обаче от друга страна, тук има повече "специалисти" с тапии, дето за нищо не стават и един такъв, без тапия, обаче са сметка на това знае какво иска и как да го постига. Така, че нещата са на кантар.
- Sleepwalker
- Контакти:
Вижте сега,май всички сме горе-долу на мнението,че по-зле не може да стане.За това е добре да дойде още сега някой треньор,който да има време през оставащите мачове от първенството да опознае отбора, играчите и обстановката,да прецени къде какъв играч му трябва,за да може адекватно да си направи лятната селекция.Ако питате мен,по-добре да дойде някой млад треньор с модерни разбирания и свежи идеи.Гочето го уважавам много,но сякаш вече е попрегорял за тая професия.Люпко също е горе-долу в това положение.За това сякаш Дуци ми се струва най-удачния вариант.Още повече,че надали ще струва скъпо на мишока Батков, щом и Спартак могат да си го позволят...Трябва до началото на лятната подготовка да имаме готов треньор,който да знае и кътните зъби на футболистите,за да може да си направи нужните изводи,трансфери и подготовка.

Обаче това си е далавера отвсякъде- хем Кокала си е треньор и Батков е доволен, хем Дуци ще си реди нещата- така пък ние ще сме доволни.
Просто и вълка сит и агнето цяло.

Последна промяна от mike28 на 12 апр 2009 16:00, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Дуци сменя Кокала- опазил Бог (не че съм религиозен), от трън та на глог!!! Той може и да не е толкова зле, колкото Кокала, но със сигурност не е за отбор като Левски! Що се касае до Гочето, това е треньор с много устарели разбирания за футбола и с него Левски може да се стабилизира само за кратко, той не работи в перспектива.
Според мен най- добрият вариант е да не се бърза със смяната на Велев, докато не се намери наистина качествен трньор, който може да извлече максимума от сегашния ни състав и да го развие по най- оптималния начин. Няма смисъл да си сменяме трньрите по 10 пъти на сезон. Следващият ни треньор би трябвало да е от чужбина, понеже има само двама българи, достойни за поста треньор на Левски, като и двамата са прекалено обвързани с тимовете си в момента: Мъри и Херо.
Според мен най- добрият вариант е да не се бърза със смяната на Велев, докато не се намери наистина качествен трньор, който може да извлече максимума от сегашния ни състав и да го развие по най- оптималния начин. Няма смисъл да си сменяме трньрите по 10 пъти на сезон. Следващият ни треньор би трябвало да е от чужбина, понеже има само двама българи, достойни за поста треньор на Левски, като и двамата са прекалено обвързани с тимовете си в момента: Мъри и Херо.
windowpane- принципно мнението ти звучи логично, обаче имам няколко забележки:
Херо беше треньор на Левски, вярно направи ги шампиони, но нито играчи , нито публика го искаха, поне такива са моите спомени. Мъри- човека направил най- много за Левски в последните 20 години, но също така смятам, че не малка вина за сегашното състояние на отбора има и той. Спомни си начина по който бяха махнати играчи като Топузаков, Илиян Стоянов, Емил Ангелов, избягалия Ст. Ангелов , Бардон , Домовчийски и Милан Коприваров. Защото Мъри в последния сезон когато станахме шампиони не направи никаква селекция през зимната пауза, лятото също го проспахме, защото се разчиташе на старите играчи, които вече видимо нямаха мотивация за игра. Да не говорим, че Мъри твърдо отказа да си смени тактиката и, че и за децата е ясно, че основната движеща сила за успехите на Левски беше неуморната и сърцата игра на 37 !!! годишния Боримиров. Защото в последния сезон на Стоилов отбора играеше точно по същия начин, по който играе и сега- няма и грам разлика.
Много го уважавам Мъри като треньор, ала се радвам, че ще си почине малко от Левски. Ако Ганчев го остави да поработи 2-3 години в Ловеч, аз съм сигурен, че ще си възвърне самочуствието и ще повтори успехите, които постигна с Левски- това е тест, да докаже, че не е треньор само за 1 отбор, като Стойчо Младенов например.
Херо беше треньор на Левски, вярно направи ги шампиони, но нито играчи , нито публика го искаха, поне такива са моите спомени. Мъри- човека направил най- много за Левски в последните 20 години, но също така смятам, че не малка вина за сегашното състояние на отбора има и той. Спомни си начина по който бяха махнати играчи като Топузаков, Илиян Стоянов, Емил Ангелов, избягалия Ст. Ангелов , Бардон , Домовчийски и Милан Коприваров. Защото Мъри в последния сезон когато станахме шампиони не направи никаква селекция през зимната пауза, лятото също го проспахме, защото се разчиташе на старите играчи, които вече видимо нямаха мотивация за игра. Да не говорим, че Мъри твърдо отказа да си смени тактиката и, че и за децата е ясно, че основната движеща сила за успехите на Левски беше неуморната и сърцата игра на 37 !!! годишния Боримиров. Защото в последния сезон на Стоилов отбора играеше точно по същия начин, по който играе и сега- няма и грам разлика.
Много го уважавам Мъри като треньор, ала се радвам, че ще си почине малко от Левски. Ако Ганчев го остави да поработи 2-3 години в Ловеч, аз съм сигурен, че ще си възвърне самочуствието и ще повтори успехите, които постигна с Левски- това е тест, да докаже, че не е треньор само за 1 отбор, като Стойчо Младенов например.
- sedem_!_dva
ДуЗи...
Този ли беше, който се подиграваше на Левски, че дори със Сливен ще отстрани БАТЕ, та този пън никога няма да бъде посрещнат на Герена добре, то Херо, който е доста отявлен левскар и го признава в интервюта публиката го изгони, та за Дуци не ми се и мисли, а те ако го назначат точно преди мач с ЦСКА и го загуби ще се махне по-бързо и от Вуцов...
Абсолютно подкрепям windowpane , че Гочето има остаряли разбирания за футбол и не работи в перспектива, а освен това в момента отбора играе по съвсем различна схема и тактика от разбиранията на Гочето, в състава има доста крила, а Гочето си играе с двама централни нападатели... Както са тръгнали някои медий може да предложат и бай Гроздан
За да смениш даден треньор трябва да си сигурен в качествата на новия, а от спряганите имена единствено Люпко и Гочето са се доказали, та за единия писах вече, така че най-удачно според мен е това да е Люпко, който въпреки че си посръбва може да изкара до края на сезона и да изведе Левски до успешен край в шампионата и за купата...

Абсолютно подкрепям windowpane , че Гочето има остаряли разбирания за футбол и не работи в перспектива, а освен това в момента отбора играе по съвсем различна схема и тактика от разбиранията на Гочето, в състава има доста крила, а Гочето си играе с двама централни нападатели... Както са тръгнали някои медий може да предложат и бай Гроздан
За да смениш даден треньор трябва да си сигурен в качествата на новия, а от спряганите имена единствено Люпко и Гочето са се доказали, та за единия писах вече, така че най-удачно според мен е това да е Люпко, който въпреки че си посръбва може да изкара до края на сезона и да изведе Левски до успешен край в шампионата и за купата...

NON MOLLARE MAI
Гочето отдавна е аут!!! Неговият футбол умря в началото на 90те, нищо няма да направи ако се върне, ще изгони всички млади футболисти и ще докара само пенсионери. В никакъв случай не трябва да се връщат особено пък с Желязков.
Дуци е най-доброто решение и то веднага!!! Аз съм от Сливен, докато Дуци беше треньор Сливен играеха футбол и всеки път бях на стадиона, сега не съм стъпил защото това не е футбол.
Вярно е, че съдиите са ни помагали, но футболистите на Сливен като излезеха на терена знаеха къде да застанат, знаеха какво да направят, как да си подават, Сливен без никакви футболисти създаваше по 5-6 чисти положения за гол и вкарваха поне 2!!!
Дуци разбира играта и с тези футболисти, които са в Левски в момента ще направи пробив в Евротурнирите!
Смешното ни и жалко първенство не ме интересува, и първи да сме и 4ти все ми е тая! Особено ако сме първи като чорбарите с уговорени мачове с дузпи и с не знам си какво по-добре да сме 3ти или 4ти, но да играем честно и да играем футбол!!!!
Дуци е най-доброто решение и то веднага!!! Аз съм от Сливен, докато Дуци беше треньор Сливен играеха футбол и всеки път бях на стадиона, сега не съм стъпил защото това не е футбол.
Вярно е, че съдиите са ни помагали, но футболистите на Сливен като излезеха на терена знаеха къде да застанат, знаеха какво да направят, как да си подават, Сливен без никакви футболисти създаваше по 5-6 чисти положения за гол и вкарваха поне 2!!!
Дуци разбира играта и с тези футболисти, които са в Левски в момента ще направи пробив в Евротурнирите!
Смешното ни и жалко първенство не ме интересува, и първи да сме и 4ти все ми е тая! Особено ако сме първи като чорбарите с уговорени мачове с дузпи и с не знам си какво по-добре да сме 3ти или 4ти, но да играем честно и да играем футбол!!!!
sedem_!_dva написа:ДуЗи...Този ли беше, който се подиграваше на Левски, че дори със Сливен ще отстрани БАТЕ, та този пън никога няма да бъде посрещнат на Герена добре, то Херо, който е доста отявлен левскар и го признава в интервюта публиката го изгони, та за Дуци не ми се и мисли, а те ако го назначат точно преди мач с ЦСКА и го загуби ще се махне по-бързо и от Вуцов...
Ами това което направи Вуцов си беше за подигравка! Така, че съвсем основателно Дуци му се е присмял. Публиката изгони Херо, защото отбора играеше много грозно при него.
Направи си труда и намери някой мач на Сливен от есента (примерно този срещу ЦСКА) и сега виж някой мача на Спартак Вн.(примерно срещу Локо Пд) и ще видиш най-грамотния футбол показван от на пръв поглед футболисти за Б група. Това което прави Симонович със слабия материал с който разполага е невероятно- сравни играта на Сливен сега и тази на соколите преди, за да разбереш за какво точно ти говоря.