Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Re: Честит рожден ден на Ст.Ангелов

Мнениеот LoLo » 12 апр 2009 14:24

ЧРД на Пелето! Да е жив и здрав и все така да ни радва с играта си както в националния , така и на клубно ниво ! :)
Формата е временна , класата е вечна !!!

evelinho
Контакти:

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот evelinho » 12 апр 2009 14:37

Какво мислите за варианта Николай Тодоров - Кайзера ??? Той сега е помощник треньор в Миньор :) Или пък Славчо Стоилов - в момента е треньор в школата на Левски 1993г. :!:

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот LordVOODOO » 12 апр 2009 15:12

alexpk написа:Случайни неща няма.Един път завинаги трябва да се разбере,че Батков е сложен в ЛЕВСКИ за да разсипе отбора.С действия и бездействия за 2г.той направи всичко възможно за да съсипе отбора.Най-добрият играч на цска е той.

Любопитно ми е защо нямаше такива изказвания, когато Левски игра 1/4 финал за УЕФА? Тогава много го обичахте Батков... разберете, че собственика дава парите за отбора, а този, който трябва да решава как да се използват тия пари е спортният директор на клуба, така че ако имате нещо да казвате... Боримиров е човека, който ви трябва! Но не, понеже за вас той е легенда не можете да приемете, че като директор за нищо не става и срещу него нито една лоша дума... Е хубаво ще бъде някой хора да осъзнаят, че не от всеки добър футболист става добър ръководител! То и Стоичков беше гениален играч, но като треньор... ;)
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Треньор на Левски-идеи

Мнениеот mike28 » 12 апр 2009 15:22

Водещият се за треньор на Спартак (Варна) Драголюб Симонович, който обаче не може да изпълнява официално тази длъжност поради липса на лиценз, се счита за абсолютен фаворит да смени Емил Велев като старши треньор на Левски.

Сърбинът направи фурор като треньор на новака в "А" група Сливен, а сега постига добри резултати и с варненския Спартак.

Другият специалист, който е спряган за треньор на Левски е старият познайник Георги Василев. Причина за тези слухове е присъствието на неговия авер Андрей Жлязков на няколко мача на сините през настоящия полусезон. Както е известно Жужо и Гочето работят в тандем и не е изключено появите на Желязков да са именно подготовка за връщането на Георги Василев на "Герена".
63-годишният Василев, който е ставал шампион с Етър, Левски и ЦСКА се води за един от най-успешните български треньори в чужбина. Причина за това е фактът, че преди няколко години Гочето изведе скромният тим на Унион до "Б" групата на Германия, а в последствие и до турнира за купата на УЕФА. Квотата бе спечелена, тъй като берлинчани достигнаха до финал за купата на Германия.

Лично мнениеЗа мен това са двамата треньори които бих желал да видя начело на Левски. Балъков досега не постигна никъде убедителни резултати и не мисля, че е добър вариант, а Мъри си има сериозна работа в Литекс, където едва ли му се месят в работата и не вярвам да се върне скоро на Герена. Петрович също ми е любимец и в момента е свободен, така че също ще се радвам на евентуално негово завръщане.

*Статията е взета от тук
Последна промяна от mike28 на 12 апр 2009 15:58, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот Angoff » 12 апр 2009 15:31

От ЦСКА съм всеки знае,но според мен за да тръгне Левски нагоре а наистина и аз това искам...най малкото защото Б-я има нужда от силни Левски,ЦСКА,Локомотв (Сф),Литекс,Славия,Черно Море и Плодвдивските отбори...те тогава можем да имаме силен клубен и национален футбол...

Та според мен Левски за тръгне нагоре,трябва голяма промяна...защото какъвто и треньор да дойде при положение,че има хора като Батков и Марков в Левски няма да го бъде...Чужденец с дисциплина ще свърши работа.

Дуци за мен е недоказан треньор и поредния експеримент за Левски може да е пагубен за дълги години наред . Гочето Василев е известен с това,че залага на доказали се имена тоест,предпочита застаряващи играчи...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 апр 2009 15:32

Добре оформена тема :)Искам Мъри и Наско,или поне Наско,но няма да стане сега ! Иначе аз лично предпочитам Гочето измежду двамата ! Не си спомням обаче,залагаше ли на юноши,и създаваше ли такива ? Майки,ще кажеш ли нещо по въпроса ? Май се излагам с този въпрос,ама кво да правя :oops: :oops: А не съм за Дуци,защото не смятам,че това което направи в Сливен е плод на уменията му да е треньор,но знае ли човек !
Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 12 апр 2009 15:32

Твърдо съм за Г.Василев.Най-добрия-шампион с Левски,цска и ЕТЪР!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 12 апр 2009 15:34

Аз мисля ,че Баткоф ще си остане вироглав и няма да смени треньора , но който и да дойде до края на сезона едва ли ще успее да промени кой знае колко с наличните футболисти , но виж за догодина вече е друго. Лошото е ,че и миналата година по-това време се надявах следващата година нещата да стоят по по-добър начин , но ... Е аз лично не виждам изход от кризата със назначаването на някой нов треньор,а смяната на цялата управа и почти да не кажа всички футболисти ! Просто нещата са започнали да гният и за това всичко изгнило трябва да се изреже !
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 12 апр 2009 15:34

Ебаси пародията! Треньор, който няма лиценз е на път да обиколи половината отбори в първенството ни. :D

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 апр 2009 15:43

Честно казано точно сега е времето за експерименти. Наясно съм, че Батков и през акъла не му минава да сменя Кокала, но това не пречи да си кажа мнението.
Не крия, че Гочето ми е любимец- хубавото е, че той върви в комплект с един друг човек, който разбира и чете футбола- адаша Желязков. 8-) Обаче ми се струва, че вече малко поостаря за този занаят, вярно- от действащите треньори в Бг- той е най- успелият- с 3 различни отбора стана шампион, но някак си искам някой по-млад.
Аз гледах есента няколко мача на Сливен, особенно срещу ЦСКА, колкото и да не им се иска да си го признаят червените- воеводите си ги надиграха по всички параграфи и да не беше подпирането от съдията- пак щяха да паднат. Гледах пролетта няколко полувремена на Спартак Вн.- срещу Локо Пд и Славия. Мога да кажа, че моите наблюдения в/у този отбор последните 15-на години са, че соколите никога не са били добър гост, нещо повече навън рядко излизат от собствената си половина и затова и често губят. Сега обаче те показаха много грамотен футбол, бърз, атакуващ и атрактивен. Смятай, ако Дуци дойде в Левски каква игра може да имаме. Гледах сърбина като беше гост в студиото на БНТ за злополучния мач на националите ни със Сърбия и мога да кажа, че се представи много достойно и си личи, че е много интелигентен и внимателен човек. Нещо, което не мога да кажа за Батков и Кокала.

Върни се в “Архив”