Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честит рожден ден на Ст.Ангелов
ЧРД на Пелето! Да е жив и здрав и все така да ни радва с играта си както в националния , така и на клубно ниво ! 

Формата е временна , класата е вечна !!!
Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?
Какво мислите за варианта Николай Тодоров - Кайзера ??? Той сега е помощник треньор в Миньор
Или пък Славчо Стоилов - в момента е треньор в школата на Левски 1993г. 

- LordVOODOO
Re: Моята истина за Левски
alexpk написа:Случайни неща няма.Един път завинаги трябва да се разбере,че Батков е сложен в ЛЕВСКИ за да разсипе отбора.С действия и бездействия за 2г.той направи всичко възможно за да съсипе отбора.Най-добрият играч на цска е той.
Любопитно ми е защо нямаше такива изказвания, когато Левски игра 1/4 финал за УЕФА? Тогава много го обичахте Батков... разберете, че собственика дава парите за отбора, а този, който трябва да решава как да се използват тия пари е спортният директор на клуба, така че ако имате нещо да казвате... Боримиров е човека, който ви трябва! Но не, понеже за вас той е легенда не можете да приемете, че като директор за нищо не става и срещу него нито една лоша дума... Е хубаво ще бъде някой хора да осъзнаят, че не от всеки добър футболист става добър ръководител! То и Стоичков беше гениален играч, но като треньор...

Треньор на Левски-идеи

Сърбинът направи фурор като треньор на новака в "А" група Сливен, а сега постига добри резултати и с варненския Спартак.
Другият специалист, който е спряган за треньор на Левски е старият познайник Георги Василев. Причина за тези слухове е присъствието на неговия авер Андрей Жлязков на няколко мача на сините през настоящия полусезон. Както е известно Жужо и Гочето работят

63-годишният Василев, който е ставал шампион с Етър, Левски и ЦСКА се води за един от най-успешните български треньори в чужбина. Причина за това е фактът, че преди няколко години Гочето изведе скромният тим на Унион до "Б" групата на Германия, а в последствие и до турнира за купата на УЕФА. Квотата бе спечелена, тъй като берлинчани достигнаха до финал за купата на Германия.
Последна промяна от mike28 на 12 апр 2009 15:58, променено общо 5 пъти.
Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *
От ЦСКА съм всеки знае,но според мен за да тръгне Левски нагоре а наистина и аз това искам...най малкото защото Б-я има нужда от силни Левски,ЦСКА,Локомотв (Сф),Литекс,Славия,Черно Море и Плодвдивските отбори...те тогава можем да имаме силен клубен и национален футбол...
Та според мен Левски за тръгне нагоре,трябва голяма промяна...защото какъвто и треньор да дойде при положение,че има хора като Батков и Марков в Левски няма да го бъде...Чужденец с дисциплина ще свърши работа.
Дуци за мен е недоказан треньор и поредния експеримент за Левски може да е пагубен за дълги години наред . Гочето Василев е известен с това,че залага на доказали се имена тоест,предпочита застаряващи играчи...
Та според мен Левски за тръгне нагоре,трябва голяма промяна...защото какъвто и треньор да дойде при положение,че има хора като Батков и Марков в Левски няма да го бъде...Чужденец с дисциплина ще свърши работа.
Дуци за мен е недоказан треньор и поредния експеримент за Левски може да е пагубен за дълги години наред . Гочето Василев е известен с това,че залага на доказали се имена тоест,предпочита застаряващи играчи...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Добре оформена тема
Искам Мъри и Наско,или поне Наско,но няма да стане сега ! Иначе аз лично предпочитам Гочето измежду двамата ! Не си спомням обаче,залагаше ли на юноши,и създаваше ли такива ? Майки,ще кажеш ли нещо по въпроса ? Май се излагам с този въпрос,ама кво да правя
А не съм за Дуци,защото не смятам,че това което направи в Сливен е плод на уменията му да е треньор,но знае ли човек !

- smash_the_reds
Твърдо съм за Г.Василев.Най-добрия-шампион с Левски,цска и ЕТЪР!!!

Аз мисля ,че Баткоф ще си остане вироглав и няма да смени треньора , но който и да дойде до края на сезона едва ли ще успее да промени кой знае колко с наличните футболисти , но виж за догодина вече е друго. Лошото е ,че и миналата година по-това време се надявах следващата година нещата да стоят по по-добър начин , но ... Е аз лично не виждам изход от кризата със назначаването на някой нов треньор,а смяната на цялата управа и почти да не кажа всички футболисти ! Просто нещата са започнали да гният и за това всичко изгнило трябва да се изреже !
Формата е временна , класата е вечна !!!
- Ticha
- Контакти:
Ебаси пародията! Треньор, който няма лиценз е на път да обиколи половината отбори в първенството ни. 

Честно казано точно сега е времето за експерименти. Наясно съм, че Батков и през акъла не му минава да сменя Кокала, но това не пречи да си кажа мнението.
Не крия, че Гочето ми е любимец- хубавото е, че той върви в комплект с един друг човек, който разбира и чете футбола- адаша Желязков.
Обаче ми се струва, че вече малко поостаря за този занаят, вярно- от действащите треньори в Бг- той е най- успелият- с 3 различни отбора стана шампион, но някак си искам някой по-млад.
Аз гледах есента няколко мача на Сливен, особенно срещу ЦСКА, колкото и да не им се иска да си го признаят червените- воеводите си ги надиграха по всички параграфи и да не беше подпирането от съдията- пак щяха да паднат. Гледах пролетта няколко полувремена на Спартак Вн.- срещу Локо Пд и Славия. Мога да кажа, че моите наблюдения в/у този отбор последните 15-на години са, че соколите никога не са били добър гост, нещо повече навън рядко излизат от собствената си половина и затова и често губят. Сега обаче те показаха много грамотен футбол, бърз, атакуващ и атрактивен. Смятай, ако Дуци дойде в Левски каква игра може да имаме. Гледах сърбина като беше гост в студиото на БНТ за злополучния мач на националите ни със Сърбия и мога да кажа, че се представи много достойно и си личи, че е много интелигентен и внимателен човек. Нещо, което не мога да кажа за Батков и Кокала.
Не крия, че Гочето ми е любимец- хубавото е, че той върви в комплект с един друг човек, който разбира и чете футбола- адаша Желязков.

Аз гледах есента няколко мача на Сливен, особенно срещу ЦСКА, колкото и да не им се иска да си го признаят червените- воеводите си ги надиграха по всички параграфи и да не беше подпирането от съдията- пак щяха да паднат. Гледах пролетта няколко полувремена на Спартак Вн.- срещу Локо Пд и Славия. Мога да кажа, че моите наблюдения в/у този отбор последните 15-на години са, че соколите никога не са били добър гост, нещо повече навън рядко излизат от собствената си половина и затова и често губят. Сега обаче те показаха много грамотен футбол, бърз, атакуващ и атрактивен. Смятай, ако Дуци дойде в Левски каква игра може да имаме. Гледах сърбина като беше гост в студиото на БНТ за злополучния мач на националите ни със Сърбия и мога да кажа, че се представи много достойно и си личи, че е много интелигентен и внимателен човек. Нещо, което не мога да кажа за Батков и Кокала.