ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 05 сеп 2015 15:30

Beladona написа:
W84me написа:Сега пък не ги пускали в "А" окръжна :mrgreen: Късат месо! :|

Тежко е , казвам ти ...аз не знам как съм от ЦСКА ...гришата ги лъже 100 години и нашите шарани лапат ли , лапат ...Кво ли не беше ЦСКА в А група щеше да играе , локо сф ли щеше да става , литекс ли , после В група играем рзбираш ли , а истината е, че отивме на ново дружество в А окр ...което разбира се пеем от ден 1 , петко ме обвинява , че търсим лайкове тук ...сега ше фърли кърпата и ще ги видим всички, дърпатовци, аписи ,животни къде ще ходят ..... Томов ще се завърне скоро !!!

Ти освен да ни светваш колко сме заблудени и да плюеш наред, нещо градивно ще кажеш ли? Примерно, каква алтернатива виждаш? Ама реална такава, иначе и аз мога да говоря общи приказки за честни милиардери, които да платят всичко, да построят грамаден стадион и ебати базата, ама като не ги виждам да се редят на опашка за клуба, какво?
Разбирам как се чувстваш пред вид факта, че много дългове няма да бъдат платени, ама ще трябва да се примириш някак. Но не като данъкоплатец, още по-малко като фен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 05 сеп 2015 15:30

Beladona написа:
d.milanov написа:
Beladona написа:
d.milanov написа:Сегашната ситуация няма как да се оправи с магическа пръчка, нужно е време. Мога само да ви кажа, че ако продължаваме в тоя дух на терена(с победите), догодина по това време ще сме в Б група и без дългове! Така, че всичко е чесане на езиците и избиване на комплекси. Някои хора вече пиха по една студена вода, ред е и на останалите(затова са и атаките последните дни по медиите).

Извинявай, аз понеже съм редко тъп, ще ме светнеш ли как точно ще минем в Б група ?! Ето за такива неща говоря , Петко ... Като прочета такова нещо как да остана безучастен ????

Като си "РЕДКО ТЪП", както сам казваш, има ли смисъл да те светвам? :mrgreen:

Е,дай малко благотворителност ...светни ни всички ???

Ако ви светна, трябва да закрием темата. А коментарите ви ме забавляват. :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 15:34

d.milanov написа:
Beladona написа:
d.milanov написа:
Beladona написа:
d.milanov написа:Сегашната ситуация няма как да се оправи с магическа пръчка, нужно е време. Мога само да ви кажа, че ако продължаваме в тоя дух на терена(с победите), догодина по това време ще сме в Б група и без дългове! Така, че всичко е чесане на езиците и избиване на комплекси. Някои хора вече пиха по една студена вода, ред е и на останалите(затова са и атаките последните дни по медиите).

Извинявай, аз понеже съм редко тъп, ще ме светнеш ли как точно ще минем в Б група ?! Ето за такива неща говоря , Петко ... Като прочета такова нещо как да остана безучастен ????

Като си "РЕДКО ТЪП", както сам казваш, има ли смисъл да те светвам? :mrgreen:

Е,дай малко благотворителност ...светни ни всички ???

Ако ви светна, трябва да закрием темата. А коментарите ви ме забавляват. :lol:

Вече се опасявам, че ще чуя някаква страшна глупост от сорта на атаката на зоналния съвет !!! Ужас !

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 15:39

vaskonti написа:
Beladona написа:

Тежко е , казвам ти ...аз не знам как съм от ЦСКА ...гришата ги лъже 100 години и нашите шарани лапат ли , лапат ...Кво ли не беше ЦСКА в А група щеше да играе , локо сф ли щеше да става , литекс ли , после В група играем рзбираш ли , а истината е, че отивме на ново дружество в А окр ...което разбира се пеем от ден 1 , петко ме обвинява , че търсим лайкове тук ...сега ше фърли кърпата и ще ги видим всички, дърпатовци, аписи ,животни къде ще ходят ..... Томов ще се завърне скоро !!!

Ти освен да ни светваш колко сме заблудени и да плюеш наред, нещо градивно ще кажеш ли? Примерно, каква алтернатива виждаш? Ама реална такава, иначе и аз мога да говоря общи приказки за честни милиардери, които да платят всичко, да построят грамаден стадион и ебати базата, ама като не ги виждам да се редят на опашка за клуба, какво?
Разбирам как се чувстваш пред вид факта, че много дългове няма да бъдат платени, ама ще трябва да се примириш някак. Но не като данъкоплатец, още по-малко като фен.

Само ако знаеш колко ме боли за дълговете ....каква алтернатива , като клубът си има собственик , а по Конституция частната собственост е неприкосновена ! Все едно да видя кой да ти вземе апартамента , ако имаш такъв ....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 сеп 2015 15:45

Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:

Само ако знаеш колко ме боли за дълговете ....каква алтернатива , като клубът си има собственик , а по Конституция частната собственост е неприкосновена ! Все едно да видя кой да ти вземе апартамента , ако имаш такъв ....

Тогава що 3 месеца не спря да плюеш срещу собственика, не спря да обясняваш на всички тук колко са заблудени, без да кажеш абсолютно грам нищо градивно като алтернатива? Мненията ти са изцяло само и единствено пляене срещу собствениците на клуба и нищо друго! А това започна буквално на следващия ден след като Божков се отказа, а Ганчев излезе на светло - съвпадение, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 сеп 2015 16:13

Като клубът си има собственик и частната собственост е неприкосновена, ти като какъв му броиш стотинките и коментираш какво правил(и) или не правел(и) собствени(кът)ците?

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 16:16

Значи казване на истината и прогнози, които после се сбъдват се наричат плюене ...нали знаеш защо става така ? защото собствениците говорят неща , които са обратни на моите виждания и прогнози...излиза , че познавам винаги и затова става плюене ...после като излезе моето , не дойде да кажеш , абе пич, верно беше прав ...няма признание , братче ! Само Кашо се усети за кво става въпрос след 1 вата прогноза и ме взе насериозно ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 16:20

гражданин от село написа:Като клубът си има собственик и частната собственост е неприкосновена, ти като какъв му броиш стотинките и коментираш какво правил(и) или не правел(и) собствени(кът)ците?

Нали затова са форумите , да си коментираме ....във всички случаи, аз коментирам вашите коментари . Нито съм данъчен, нито дансаджия, нито бфс , нито съдия ...не броя на никой стотинките , да са живи и здрави хората , изкарали са ги някакси !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 сеп 2015 16:26

Толкова хора ти написаха и една друга прогноза, ама ти така и не искаш да ѝ повярваш. :mrgreen:

Върни се в “Архив”