ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 14:27

d.milanov написа:Сегашната ситуация няма как да се оправи с магическа пръчка, нужно е време. Мога само да ви кажа, че ако продължаваме в тоя дух на терена(с победите), догодина по това време ще сме в Б група и без дългове! Така, че всичко е чесане на езиците и избиване на комплекси. Някои хора вече пиха по една студена вода, ред е и на останалите(затова са и атаките последните дни по медиите).

Извинявай, аз понеже съм редко тъп, ще ме светнеш ли как точно ще минем в Б група ?! Ето за такива неща говоря , Петко ... Като прочета такова нещо как да остана безучастен ????

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 05 сеп 2015 14:29

За дълговете на ЦСКА:

"Само през август научихме за нови няколко милиона лева задължения. И идват и още, и още…В последните години не знам умишлено или не, но ЦСКА е бил тикан към ситуация, от която да няма как реално да бъде спасен".

Къде са Томовците? Другия път слушайте като ви пее радиото! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2015 14:42

Можело да ни вземат 270 точки... :shock: :shock: :shock: :lol: Просто епик... :lol:
На тва му казвам critical damage(който е цъкал RPG игра ще ме разбере) :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 05 сеп 2015 14:48

Това за точките не е вярно, далеч не са 270. :) Това е подметнато, за да се създаде по-лесно нов клуб. :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 05 сеп 2015 14:52

Кашчей написа:
RockSeeker написа:
Кашчей написа:Ти си човекът, и правото, и истината! Кой съм аз, та да споря с горд армеец, който предвкусва припознаването на Литекс за ЦСКА. На това му се казва Възраждане, както се възражда Феникса на ГОЛЕАДОР :mrgreen:

Като няма какво да кажеш по въпроса, щото си се издънил и обръщаш веднага посоката - типично, но скучно. Но не съм и очаквал да признаеш грешка и за съжаление, не ме изненада. Едно е какво мисля, че ще стане, друго какво ми е мнението за което. И понеже едното не съм го споделил, явно имаш и свръхестествени способности, освен всичко друго! А бе ти си бил феномен, аз тука да се съмнявам в тебе :) Пу, пу... от утре ще съм по-малко горд за самоназидание :lol:

Как да ти обясни с думи прости човек, че играчите на ЦСКА в момента нямат трудови договори с отбора и няма какво да разтрогват догодина!
Аз затова и ти казах, че ти си човекът, истината и правото, който ще е първият президент на отбор от аматьорския футбол, сключил трудов договор с футболисти, които да работят като футболисти, а това, че съм ти смешен изобщо не ме притеснява. То се вижда по твърденията кой е по-смешен, но жив и здрав бъди!

ПП- Аз ви бях смешен и преди 3 години, когато твърдях, че ще гризете дървото, като бобри, заради Анисе, но тук яко обясняваха, как ЦСКА е безкрайно прав. Видя се накрая кой е бил прав!

И как по-точно се оказа прав? Нещо съдебно решение да излезе? Решение на ФИФА да имаше по случая? Не нали? Тогава ми кажи как излезе прав? Защото ако беше прав Анисе сега тепърва трябваше да си подновява кариерата. Ама нейсе момчето смени куп отбори след това. Че даже и всички отбори след ЦСКА трябваше да бъдат наказани според действащите правила тогава доколкото си спомням. След като няма съдебно решение или такова на ФИФА по казуса няма как да сметна лично аз, че ти си бил прав. Само не изтъквай онова смешно наказание за трансферите на ЦСКА на БФС, че ще падна от смях. Там причината беше съвсем друга, а наказанието беше формално.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 сеп 2015 14:53

Сега пък не ги пускали в "А" окръжна :mrgreen: Късат месо! :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 сеп 2015 14:55

Rivaldo10 написа:Това за точките не е вярно, далеч не са 270. :) Това е подметнато, за да се създаде по-лесно нов клуб. :)

Той не говори пред сериозни медии,та пред тези малко вероятно.А относно отнемането на точки,твърде е вероятно,да не кажа почти сигурно.Но никой не ни е
виновен за това."Докато умните се наумуват,лудите се налудуват"

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 05 сеп 2015 15:19

Beladona написа:
d.milanov написа:Сегашната ситуация няма как да се оправи с магическа пръчка, нужно е време. Мога само да ви кажа, че ако продължаваме в тоя дух на терена(с победите), догодина по това време ще сме в Б група и без дългове! Така, че всичко е чесане на езиците и избиване на комплекси. Някои хора вече пиха по една студена вода, ред е и на останалите(затова са и атаките последните дни по медиите).

Извинявай, аз понеже съм редко тъп, ще ме светнеш ли как точно ще минем в Б група ?! Ето за такива неща говоря , Петко ... Като прочета такова нещо как да остана безучастен ????

Като си "РЕДКО ТЪП", както сам казваш, има ли смисъл да те светвам? :mrgreen:
Последна промяна от d.milanov на 05 сеп 2015 15:22, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 15:22

W84me написа:Сега пък не ги пускали в "А" окръжна :mrgreen: Късат месо! :|

Тежко е , казвам ти ...аз не знам как съм от ЦСКА ...гришата ги лъже 100 години и нашите шарани лапат ли , лапат ...Кво ли не беше ЦСКА в А група щеше да играе , локо сф ли щеше да става , литекс ли , после В група играем рзбираш ли , а истината е, че отивме на ново дружество в А окр ...което разбира се пеем от ден 1 , петко ме обвинява , че търсим лайкове тук ...сега ше фърли кърпата и ще ги видим всички, дърпатовци, аписи ,животни къде ще ходят ..... Томов ще се завърне скоро !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 15:23

d.milanov написа:
Beladona написа:

Като си "РЕДКО ТЪП", както сам казваш, има ли смисъл да те светвам? :mrgreen:

Е,дай малко благотворителност ...светни ни всички ???

Върни се в “Архив”