Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот L_Messi » 12 апр 2009 12:22

Inchtall написа:Правилни разсъждения. Само една забележка: не голът на Симонович в 90-ата минута, а отмененият редовен гол на Котев ви изкачи на първо място есента.

Този гол съдията ви го компенсира с измислена дузпа срещу Манчев, айде отивай да грухтиш в червения форум.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Има и денонощни аптеки, вече не е смешно

Мнениеот Sleepwalker » 12 апр 2009 12:25

Абе вярно е,че тая пролет събрахме добър отбор и от досегашните мачове имаме само една загуба с 0:1 от Берое,но пак не ми се струва реално да бием Дунав и то в Русе,някак не ми се връзват нещата.Силно се надявам мачът да се е играл.Ако е така, много се радвам,че отборът живна и най-вероятно няма да изпадне,все пак на полуисезона бяхме последни с едва 8 точки и на 4 от предпоследния... :)
Изображение

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 12 апр 2009 13:09

DrAvalanche написа:
shammi написа:
DrAvalanche написа:Хайде да оставите Батков на мира.......quote]

Това е абсолютно вярно!!! И само да добавя - Батков може да е всякакъв, но осигурява футболистите на Левски тотално. От кухнята знам - там няма нито едно забавяне на заплати, карат служебни коли, осигурен им е модерен спортен комплекс, сега възстановителен център ще прави..... И кое му е лошото на Батков??? Единственото е, че човека просто не разбира от футбол, а около него има сума ти лумпени, които го подвеждат и "съветват" - като П. Заберски, преди Н. Сираков и т.н.т.
Моята истина за Левски е, че при такова безпрецедентно осигуряване някои хора просто се подиграха с доверието и авторитета на Т. Батков.

Недей така, че ще излезе че го защитаваме. Той има толкова трески за дялане, говори толкова безмислици и според мен далеч не е най-идеалния вариант за президент, но осигурява финансиране, плащат се редовно заплати, инвестира се в терена, тренировъчна база... нашите ритнитопковци имат всичко осигурено и трябва да мислят само за футбол но те се подиграват с доверието на публиката и честта и авторитета на Левски

Именно това имам предвид. Не защитавам никого, но трябва да гледаме обективно. Мен ако питаш тези футболисти им трябва на всяка тренировка химна на България и химна на Левски, докато не го научат наизуст за да знаят за какво играят и да им се даде по една минимална заплата, а ако играят и печелят бонуси. Не да ми правят бойкоти и да казват "няма пари - няма игра"
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Честит рожден ден на Ст.Ангелов

Мнениеот L_Messi » 12 апр 2009 13:22

Честит рожден ден на универсалния играч Ст.Ангелов - Пелето. Да е жив и здрав и успех с националния отбор, а също и в борбата за оцеляване в Бундеслигата. Вчера успя да си направи хубав подарък, вкарвайки победен гол за Енерги срещу Арминия.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 апр 2009 13:24

Извинявайте, че пиша по тема, която не би трябвало да коментират цесекари чак толкова. Ама не разбирам защо всички се карате на Боримиров? Каква селекция сте очаквали от него за без пари? За Кокала както и да е, още повече, че за българските футболисти той е имал последната дума. И за Батков, колкото и да не ми е симпатичен, не мога да разбера, по-добре ли щеше да бъде да направи като Томов - да вземе играчи на които после не може да плаща.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 12 апр 2009 13:25

Случайни неща няма.Един път завинаги трябва да се разбере,че Батков е сложен в ЛЕВСКИ за да разсипе отбора.С действия и бездействия за 2г.той направи всичко възможно за да съсипе отбора.Най-добрият играч на цска е той.
Баткоff вън

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Re: Честит рожден ден на Ст.Ангелов

Мнениеот ricco » 12 апр 2009 13:25

ЧРД и наистина той си направи най-добрия подарък вчера. Пожелавам му дца има още достатакива подаръци.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 12 апр 2009 13:27

ЧРД-да е все така универсален ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 апр 2009 13:27

защо написа:Извинявайте, че пиша по тема, която не би трябвало да коментират цесекари чак толкова. Ама не разбирам защо всички се карате на Боримиров? Каква селекция сте очаквали от него за без пари? За Кокала както и да е, още повече, че за българските футболисти той е имал последната дума. И за Батков, колкото и да не ми е симпатичен, не мога да разбера, по-добре ли щеше да бъде да направи като Томов - да вземе играчи на които после не може да плаща.

Така е,имаш право ! Но Мъри и Наско взеха играчи за без пари и видя кво стана ! Въпроса е с малко средства да се постигнат повече резултати,и то положителни !
Изображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 12 апр 2009 13:34

ч.р.д. и от мен ! Да е жив , здрав и да вкара още 2-3 такива гола и да измъкне Енерги от дъното ;)
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Архив”