ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 09:33

valero80 написа:
Beladona написа:
valero80 написа:
Beladona написа:Точно така ! Ще има мач с локо сф !!!

Литексчо няма да посмее една година да пропилее във В група , още сега ще ни свали в А окр !!!

Ей говедо марш да правиш дудуци на Пеевски знам кой си.

Градев съм и съм в русия !

Аз знам че си Градев и то от доста добър източник. И знам че си ебеш с оня другия как му беше името ада Радостин Василев. И малоумнико а кой издържа борбата бе и клубовете по-борба Миньор Перник и Ловеч. Ти си уникално тъпо и просто момче и си за една клиника по-специализирана за кукувици. А нищо не споменаваш за академията му в Ловеч. Градве цял живот ще си останеш прост, нещастник и мазен педал.

ЛИТЕКС КОМЕРС АД е основен спонсор на редица спортове – футбол, борба, мото крос, бокс, самбо, волейбол. Заедно с община Ловеч, ЛИТЕКС прави смесеното дружество Ловеч Спорт 96, което през 1999 година е пререгистрирано в акционерно.

• За градския стадион в Ловеч са направени инвестиции в размер на 13 200 000 лева. За да отговори на международните стандарти. Отделно са вложени средства за поддръжка на съоръжението, построяването на ново тренировъчно игрище с изкуствен терен за 360 000 евро и два тревни терена на стойност 400 000 евро.

• Значителна инвестиция е направена и в общежитието към футболната академия. За подготовка на цялото общежитие са вложени 1 800 000 лева

• Именно добрият мениджмънт и средствата на фирмата превръщат фирмения футболен клуб – ПФК ЛИТЕКС АД, в ключов фактор на родната сцена. За шестнадесет години отборът става 4 пъти шампион, печели четири пъти Купа на България, една Суперкупа на България и изиграва 60+ мача в Евротурнири като баланса му е Победи: 29 Равни: 12 Загуби: 27, голова разлика: 100-85.

• Не по-малки са успехите в борбата. Благодарение на ЛИТЕКС България има европейски, световни и олмпийски шампиони по борба и бокс. Сред първенците са: Армен Назарян, Николай Гергов, Явор Янакиев, Анатоли Гуйдя, Борис Георгиев, Кубрат Пулев и др. През 2000 година на игрите в Сидни, Армен Назарян взима златен медал. Той става още три пъти световен и шест пъти европейски шампион. Най-пресният успех в този спорт е от април 2010 г и 2011 са Христо Маринов и Елис Гури.

• Състезателите по мото крос и самбо също получават отличия, откакто са спонсорирани от ЛИТЕКС КОМЕРС АД.

А и Градев теб никой не те смята за юристи защото не си.

Че тези неща да съм ги оспорил някъде ?!? Сигурно са така , макар и преувеличени ,защото при такива рекламни брошурки това е практика ... Интересно ми е делянски какво ще те направи теб за тези обидни думи, че мен си ме баннват за чуждицата ретард , която не знам дали е влязла в бг правоговорен речник дори ! Аз съм му фен обаче , опитва се да е принципен , един път ме банна защото не съм спазвал темата ... Ти с тези обиди си за ..... Не знам , има ли такъв член в правилниците ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2015 09:50

RockSeeker написа:
Кашчей написа:Ти си човекът, и правото, и истината! Кой съм аз, та да споря с горд армеец, който предвкусва припознаването на Литекс за ЦСКА. На това му се казва Възраждане, както се възражда Феникса на ГОЛЕАДОР :mrgreen:

Като няма какво да кажеш по въпроса, щото си се издънил и обръщаш веднага посоката - типично, но скучно. Но не съм и очаквал да признаеш грешка и за съжаление, не ме изненада. Едно е какво мисля, че ще стане, друго какво ми е мнението за което. И понеже едното не съм го споделил, явно имаш и свръхестествени способности, освен всичко друго! А бе ти си бил феномен, аз тука да се съмнявам в тебе :) Пу, пу... от утре ще съм по-малко горд за самоназидание :lol:

Как да ти обясни с думи прости човек, че играчите на ЦСКА в момента нямат трудови договори с отбора и няма какво да разтрогват догодина!
Аз затова и ти казах, че ти си човекът, истината и правото, който ще е първият президент на отбор от аматьорския футбол, сключил трудов договор с футболисти, които да работят като футболисти, а това, че съм ти смешен изобщо не ме притеснява. То се вижда по твърденията кой е по-смешен, но жив и здрав бъди!

ПП- Аз ви бях смешен и преди 3 години, когато твърдях, че ще гризете дървото, като бобри, заради Анисе, но тук яко обясняваха, как ЦСКА е безкрайно прав. Видя се накрая кой е бил прав!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 сеп 2015 12:34

EmilCSKASOFIA написа:Чекай бе.Идва несъстоятелност, защо Ганчев като има възможност да остави ЦСКА с по 15-16 млн. дългове,защо да не се възползва.За всичко си има време.

СЪДЪТ СПРЯ ДЕЛОТО ЗА ОБЯВЯВАНЕ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, КОЕТО БЕШЕ ОБРАЗУВАНО ПО МОЛБА НА ЦСКА!

Търговско дело 5188 от 2015г. По новия ГПК Търговско отделение ТО VI-5 състав
500 Несъстоятелност

Разпореждане за образуване от 31.7.2015г.
Образувано на 31.7.2015г. по Молба за обявяване в несъстоятелност
Входящ документ 97101 от 30.7.2015г.
Фирмено дело (на длъжника) Фирмено дело 16207/1999г. СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД

Молител ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА АД

Закрито/разпоредително заседание от 2.9.2015
Резултат: Спряно
СПИРА производството по т.д. ном. 5188/2015 г. по описа на VI - 5 състав , СГС .Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред САС в едноседмичен срок от съобщаването му на страните.

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 12:37

petko.h.markov написа:
EmilCSKASOFIA написа:Чекай бе.Идва несъстоятелност, защо Ганчев като има възможност да остави ЦСКА с по 15-16 млн. дългове,защо да не се възползва.За всичко си има време.

СЪДЪТ СПРЯ ДЕЛОТО ЗА ОБЯВЯВАНЕ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, КОЕТО БЕШЕ ОБРАЗУВАНО ПО МОЛБА НА ЦСКА!

500 Несъстоятелност

Молител ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА АД

СПИРА производството по т.д. ном. 5188/2015 г. по описа на VI - 5 състав , СГС .Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред САС в едноседмичен срок от съобщаването му на страните.

Какво е това ???

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 05 сеп 2015 13:09

От сега да кажа,че Литекс Комерс не е собственик на ПФК Литекс АД от 3 години насам !

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 13:33

Пич, аз съм много ок гришата да си нбива парите в ЦСКА ! Колкото е минуса му в ловеч, в ЦСКА ще е по 5 ...за мен е идеално ! Лошото е , че го усещам , че скоро ще хвърля кърпата и ще се измъкне от това наливане на пари !!!! Не съм се обидил , просто призовавам, както мен ме наказват , същото да те споходи и теб . Елементарен зов за справедливост .

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 13:46

petko.h.markov написа:

500 Несъстоятелност

Молител ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА

Това май е някаква формалност , защото всички дела за Н се присъединяват към делото заведено от пернишката строителна фирма за 24 ти този месец !!! Но някой по-компетентен от мен в правото може да каже ...не може да има 10 дела за едно и също нещо !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 сеп 2015 13:52

Beladona написа:Пич, аз съм много ок гришата да си нбива парите в ЦСКА ! Колкото е минуса му в ловеч, в ЦСКА ще е по 5 ...за мен е идеално ! Лошото е , че го усещам , че скоро ще хвърля кърпата и ще се измъкне от това наливане на пари !!!! Не съм се обидил , просто призовавам, както мен ме наказват , същото да те споходи и теб . Елементарен зов за справедливост .

Беладона/мекатоплина/вече сигурно два месеца повтаряш едно и също всеки ден.Правиш се на гадател,понякога изпадаш в еуфория от собствените си мнения.
Във форума комплекси ли избиваш,почит и уважение ли търсиш?Ако не си успял в личния си живот-забрави.
Колкото и да скачаш,пишеш,обиждаш,даже и да успееш всички тук в правотата си,това няма да промени нищо.Защото от феновете не зависи плащанията,решенията
на бфс,УЕФА,ФИФА,съда.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 05 сеп 2015 14:02

Сегашната ситуация няма как да се оправи с магическа пръчка, нужно е време. Мога само да ви кажа, че ако продължаваме в тоя дух на терена(с победите), догодина по това време ще сме в Б група и без дългове! Така, че всичко е чесане на езиците и избиване на комплекси. Някои хора вече пиха по една студена вода, ред е и на останалите(затова са и атаките последните дни по медиите).

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 сеп 2015 14:04

За теб, Петко !!! От русия с любов .

Наясно съм напълно, че тук само си чешем езиците и от нас не зависи нищо ! Аз поне това съм си избрал да правя, знам, че е безполезно и си го приемам като хоби ....

ПП кипи безсмислен труд !

BTW ти правиш същото !

Върни се в “Архив”