Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Батков: Ако не съм аз Левски няма да го има!

Мнениеот Red Warrior » 04 ное 2011 16:21

LaRgO написа:
Red Warrior написа:Темата не е за първо впечатление от треньора, а за изказването на Батков умници!

Има и тема за батков. Какво има да му коментираме на тази тема ?

Да не съм ви насочил пистолет към главата да ви карам да коментирате. И темата не е за личността на Тодор Батков, а за негово конкретно изказване.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 ное 2011 16:24

blue avalanche написа:
obi4am_pirin написа:Много сте чувствителни!Като ощипани девици плачете!Левски е обществена институция и още по-малко ваша за да казвате кой кога и какво да пише!

Да,де...Затова "търсим" модераторите.

и по каква причина трябва да махне темата?може би защото не си я писал ти? :shock:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 ное 2011 16:26

obi4am_pirin написа:
blue avalanche написа:
obi4am_pirin написа:Много сте чувствителни!Като ощипани девици плачете!Левски е обществена институция и още по-малко ваша за да казвате кой кога и какво да пише!

и по каква причина трябва да махне темата?може би защото не си я писал ти? :shock:

Просто има 2-3 хейтъра, които не протестират когато се пусне тема "Пръднята" каквато имаше, а когато има някоя нормална тема.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 ное 2011 16:27

Red Warrior написа:Да не съм ви насочил пистолет към главата да ви карам да коментирате. И темата не е за личността на Тодор Батков, а за негово конкретно изказване.

Ако батков не се изцепи пред камера, това означава, че не е говорил пред камера. То трябва цял един форум, за да му коментираме глупостите му. Той това го е казвал милион пъти, не е нещо ново. Ясно е, че си мисли, че е месия за Левски.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 ное 2011 16:29

Red Warrior написа:Темата не е за първо впечатление от треньора, а за изказването на Батков умници!

Очакваме да анализираш изказването, въз основа на който да коментираме...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 16:29

obi4am_pirin написа:
blue avalanche написа:

За разлика от теб,не страдам от тщеславие!Колко теми съм "пуснал" в този форум,според теб?Преброй си и твоите.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 ное 2011 16:30

Red Warrior написа:
obi4am_pirin написа:

Просто има 2-3 хейтъра, които не протестират когато се пусне тема "Пръднята" каквато имаше, а когато има някоя нормална тема.[/quote]
Съгласен съм!Най-добре да ги оставим да си се нерват без да им обръщаме внимание!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 04 ное 2011 16:31

Red Warrior написа:
LaRgO написа:

Има и тема за батков. Какво има да му коментираме на тази тема ?

Да не съм ви насочил пистолет към главата да ви карам да коментирате. И темата не е за личността на Тодор Батков, а за негово конкретно изказване.

Е ние какво да коментираме? Да ревем че няма да има ЛЕВСКИ или какво? То на всеки му е ясно че клубовете НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ СОБСТВЕНИ доходи (билети, тв права и реклама не стигат за заплатата само на Гонзи примерно) Така, че ако не дойде друг да си излива парите Левски до два месеца фалира. И какво му е новината на това. То се знае от години насам. И важи за всеки един клуб в БГ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 16:31

BLUE CHAMPIONS написа:

Аз,пък,чакам "миленчо" да си дойде от работа,или каквото там прави през деня,с връзката с ключовете. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 ное 2011 16:33

BLUE CHAMPIONS написа:

Анализа оставям на вас. Достатъчно съм си изгубил времето да напиша темата след като гледах прякото предаване по Канал 3. Оттук нататък, който иска коментира, който не иска...

Върни се в “Архив”