Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Левски
91
75%
равен
13
11%
Литекс
18
15%

Общо гласове: 122

Потребителски аватар
chervenooko
Контакти:

Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Мнениеот chervenooko » 09 май 2011 15:02

втори мач в който литекс не можа да подкупи играчи на другия отбор и втора загуба за тях.това показва само едно,че този отбор ако не си уреди мача по втория начин и го губи.затова в Европа отпадат винаги първи ,а ние и Левски се мъчим да им трупаме точки
ЛИТЕКС - АБОНАТЪТ НА ЦСКА ЗА ЗАГУБИ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 16:18

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
vvessel написа:И що така мислиш?

Защото като познавам реакциите на Батков ,може и да остави заради нея колкото и сладка да беше тя Г.Иванов и Я.Петров

А можеш ли да обясниш на мен,редовия привърженик на Левски,защо трябва да се кланям пред Гр.Ганчев(за теб Гришата) и то "дълбоко" :shock: :shock: :shock: :
"Дълбок поклон пред хора като Гришата,всички собственици трябва да се учат от него"
Това е твое,нали?

Няма да ти оговарям фюдокато не се извиниш пред колегите от форума.Щом ще ми искате извинение от мен където съм говорил срещу Левски,и вие ще се извинявате когато сте сгрешили.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 16:22

THE G.A.M.E написа:
ehh написа:никога не е късно за умен ход от страна на ръководството.

На това ръководство ? ?
По скоро слънцето ще започне да изгрява от към София ... :lol:

Не дей така те са безгрешни,пък истинските левскари сега ще почнат да ги защитават,и да псуват теб съответно

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 16:28

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Остава и вие да биете до край, както приляга на всеки морален шампион ;)

Аз не пиша вече във вашия форум.Ти,обаче,не можеш да устоиш на изкушението,нали?Друго си е да черпим с пълни шепи от "извора на мъдростта",бликащ в "червения" форум...

Защо смяташ, че трябва да се съобразявам с това точно ти къде пишеш? :shock:

Всички трябва да се съобразяваме със мнението на истинските фенове на футбола.Другите нямаме право на глас,щом мнението ни е различно от тяхното.Аз самият доста време не бях писал във вашият форум,не виждам поне аз какво лошо си написал,в мнението ти няма никаква провокация

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2011 17:28

milen.hristov написа:Не дей така те са безгрешни,пък истинските левскари сега ще почнат да ги защитават,и да псуват теб съответно

Абе доста от тези застъпници за "Гонзо", Ясен, че и Батков виждат, че нещата не са както трябва, но си застават с няква сляпа вяра зад тях ... да, фенско е, можеби понякога така и трябва да се постъпва, но в точно този случай към момента - не е конструктивно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 17:36

milen.hristov написа:Не дей така те са безгрешни,пък истинските левскари сега ще почнат да ги защитават,и да псуват теб съответно

Безгрешни хора няма. Който има да казва нещо против Гонзо или който и да е друг в клуба да заповяда на стадион Георги Аспарухов на мач и да го каже! Във форума всеки може.
[center]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

would
Контакти:

Мнениеот would » 09 май 2011 19:17

Добро второ полувреме и заслужена победа за Левски.Най-много ми допадна играта на Гарата, Бижутера и Дани Младенов.Успех на сините в оставащите мачове.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2011 20:01

Thsmith написа:

Безгрешни хора няма. Който има да казва нещо против Гонзо или който и да е друг в клуба да заповяда на стадион Георги Аспарухов на мач и да го каже! Във форума всеки може.

С голямо удоволствие ще отида да гледам Левски на живо,дори да играе слабо но в 21 часа няма как да го направя,обяснил съм в други теми защо.

would
Контакти:

Мнениеот would » 09 май 2011 20:11

Мнение на най-големия капацитет на българското съдийство Димо Момиров :
Холандският съдия Петер Винк определено не се е справи с мача Левски – Литекс (2:0). С решенията си той повлия върху крайния резултат от двубоя. Ако тези отсъждания бяха на който и да било наш рефер, кариерата му със сигурност приключваше с този мач.
Ще започна с двете нарушения в наказателното поле на Левски, които холандецът подмина с лека ръка. При 0:0 през първото полувреме Дока от Литекс беше дръпнат от защитник на Левски на няколко метра от голлинията в момента, в който се готвеше да засече центриране отдясно. Бранителят е зад Дока и ясно се вижда посягането му с ръка. Това е 100-процентова дузпа.
В края на мача при 1:0 за Левски отново Дока се откъсна и нахлу в наказателното поле на . След като не успя да го настигне, Милиев се опита да избие топката с шпагат, но нападателят бутна топката преди него. Така краката на защитника препънаха Дока, друг е въпросът че и той преигра в ситуацията.
Според мен правилно беше отменен голът на Дембеле заради засада. Защото при удара на Гаджев в гредата футболист на Левски, мисля че беше Иво Иванов, е в зрителното поле на вратаря и оказва влияние върху играта. Заради тази точна реакция на асистент-съдията, съм склонен да му се доверя, че е бил прав да не вдигне флага за засада при първия гол на Левски. Ситуацията е спорна, може би са на една линия, но нито едно повторение не дава точна представа за ситуацията.
Освен това Винк спести и много картони. Веселин Минев трябваше да бъде изгонен много по-рано, тъй като направи много груби фаулове.
Източник - Спортал
Това е по темата за мача.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 май 2011 20:23

Дааам, изключително обективно мнение на Димито Момиров :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][/center]
[center][/center]

Върни се в “Архив”