Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- chervenooko
- Контакти:
Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)
втори мач в който литекс не можа да подкупи играчи на другия отбор и втора загуба за тях.това показва само едно,че този отбор ако не си уреди мача по втория начин и го губи.затова в Европа отпадат винаги първи ,а ние и Левски се мъчим да им трупаме точки
ЛИТЕКС - АБОНАТЪТ НА ЦСКА ЗА ЗАГУБИ
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:milen.hristov написа:vvessel написа:И що така мислиш?
Защото като познавам реакциите на Батков ,може и да остави заради нея колкото и сладка да беше тя Г.Иванов и Я.Петров
А можеш ли да обясниш на мен,редовия привърженик на Левски,защо трябва да се кланям пред Гр.Ганчев(за теб Гришата) и то "дълбоко"![]()
![]()
:
"Дълбок поклон пред хора като Гришата,всички собственици трябва да се учат от него"
Това е твое,нали?
Няма да ти оговарям фюдокато не се извиниш пред колегите от форума.Щом ще ми искате извинение от мен където съм говорил срещу Левски,и вие ще се извинявате когато сте сгрешили.
- milen.hristov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:ehh написа:никога не е късно за умен ход от страна на ръководството.
На това ръководство ? ?
По скоро слънцето ще започне да изгрява от към София ...
Не дей така те са безгрешни,пък истинските левскари сега ще почнат да ги защитават,и да псуват теб съответно
- milen.hristov
- Контакти:
vaskonti написа:blue avalanche написа:vaskonti написа:Остава и вие да биете до край, както приляга на всеки морален шампион
Аз не пиша вече във вашия форум.Ти,обаче,не можеш да устоиш на изкушението,нали?Друго си е да черпим с пълни шепи от "извора на мъдростта",бликащ в "червения" форум...
Защо смяташ, че трябва да се съобразявам с това точно ти къде пишеш?
Всички трябва да се съобразяваме със мнението на истинските фенове на футбола.Другите нямаме право на глас,щом мнението ни е различно от тяхното.Аз самият доста време не бях писал във вашият форум,не виждам поне аз какво лошо си написал,в мнението ти няма никаква провокация
-
milen.hristov написа:Не дей така те са безгрешни,пък истинските левскари сега ще почнат да ги защитават,и да псуват теб съответно
Абе доста от тези застъпници за "Гонзо", Ясен, че и Батков виждат, че нещата не са както трябва, но си застават с няква сляпа вяра зад тях ... да, фенско е, можеби понякога така и трябва да се постъпва, но в точно този случай към момента - не е конструктивно !
milen.hristov написа:Не дей така те са безгрешни,пък истинските левскари сега ще почнат да ги защитават,и да псуват теб съответно
Безгрешни хора няма. Който има да казва нещо против Гонзо или който и да е друг в клуба да заповяда на стадион Георги Аспарухов на мач и да го каже! Във форума всеки може.
[center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Добро второ полувреме и заслужена победа за Левски.Най-много ми допадна играта на Гарата, Бижутера и Дани Младенов.Успех на сините в оставащите мачове.
- milen.hristov
- Контакти:
Thsmith написа:milen.hristov написа:Не дей така те са безгрешни,пък истинските левскари сега ще почнат да ги защитават,и да псуват теб съответно
Безгрешни хора няма. Който има да казва нещо против Гонзо или който и да е друг в клуба да заповяда на стадион Георги Аспарухов на мач и да го каже! Във форума всеки може.
С голямо удоволствие ще отида да гледам Левски на живо,дори да играе слабо но в 21 часа няма как да го направя,обяснил съм в други теми защо.
Мнение на най-големия капацитет на българското съдийство Димо Момиров :
Холандският съдия Петер Винк определено не се е справи с мача Левски – Литекс (2:0). С решенията си той повлия върху крайния резултат от двубоя. Ако тези отсъждания бяха на който и да било наш рефер, кариерата му със сигурност приключваше с този мач.
Ще започна с двете нарушения в наказателното поле на Левски, които холандецът подмина с лека ръка. При 0:0 през първото полувреме Дока от Литекс беше дръпнат от защитник на Левски на няколко метра от голлинията в момента, в който се готвеше да засече центриране отдясно. Бранителят е зад Дока и ясно се вижда посягането му с ръка. Това е 100-процентова дузпа.
В края на мача при 1:0 за Левски отново Дока се откъсна и нахлу в наказателното поле на . След като не успя да го настигне, Милиев се опита да избие топката с шпагат, но нападателят бутна топката преди него. Така краката на защитника препънаха Дока, друг е въпросът че и той преигра в ситуацията.
Според мен правилно беше отменен голът на Дембеле заради засада. Защото при удара на Гаджев в гредата футболист на Левски, мисля че беше Иво Иванов, е в зрителното поле на вратаря и оказва влияние върху играта. Заради тази точна реакция на асистент-съдията, съм склонен да му се доверя, че е бил прав да не вдигне флага за засада при първия гол на Левски. Ситуацията е спорна, може би са на една линия, но нито едно повторение не дава точна представа за ситуацията.
Освен това Винк спести и много картони. Веселин Минев трябваше да бъде изгонен много по-рано, тъй като направи много груби фаулове.
Източник - Спортал
Това е по темата за мача.
Холандският съдия Петер Винк определено не се е справи с мача Левски – Литекс (2:0). С решенията си той повлия върху крайния резултат от двубоя. Ако тези отсъждания бяха на който и да било наш рефер, кариерата му със сигурност приключваше с този мач.
Ще започна с двете нарушения в наказателното поле на Левски, които холандецът подмина с лека ръка. При 0:0 през първото полувреме Дока от Литекс беше дръпнат от защитник на Левски на няколко метра от голлинията в момента, в който се готвеше да засече центриране отдясно. Бранителят е зад Дока и ясно се вижда посягането му с ръка. Това е 100-процентова дузпа.
В края на мача при 1:0 за Левски отново Дока се откъсна и нахлу в наказателното поле на . След като не успя да го настигне, Милиев се опита да избие топката с шпагат, но нападателят бутна топката преди него. Така краката на защитника препънаха Дока, друг е въпросът че и той преигра в ситуацията.
Според мен правилно беше отменен голът на Дембеле заради засада. Защото при удара на Гаджев в гредата футболист на Левски, мисля че беше Иво Иванов, е в зрителното поле на вратаря и оказва влияние върху играта. Заради тази точна реакция на асистент-съдията, съм склонен да му се доверя, че е бил прав да не вдигне флага за засада при първия гол на Левски. Ситуацията е спорна, може би са на една линия, но нито едно повторение не дава точна представа за ситуацията.
Освен това Винк спести и много картони. Веселин Минев трябваше да бъде изгонен много по-рано, тъй като направи много груби фаулове.
Източник - Спортал
Това е по темата за мача.
- JackPackage
- Контакти:
Дааам, изключително обективно мнение на Димито Момиров

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center]

[center]