Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Кривия в Ботев(Пд)

Мнениеот Месершмит » 06 юни 2011 19:48

PLOVDIV PEE 1912 написа:
100% подкрепа за Хубчев и избора му.

+1
На хубчев му е гласувано пълно доверие.Дано знае какво прави с тези трансфери.

Дано.
В крайна сметка това е нашия треньор, трябва да му дадем кредит на доверие за следващия сезон. Трябва да стиснем зъби и да преглътнем тези тренфери, колкото и да е трудно. Макар че на мен лично ще ми е много трудно.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 юни 2011 19:51

Ще преглъщаме къде ще идем.Щом вчера позлатихме Курдовия и това ще изживеем

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 06 юни 2011 19:59

Кривия!!! Вземаме 100 годишен левскар?!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 юни 2011 20:02

publicimage написа:Кривия!!! Вземаме 100 годишен левскар?!

И аз съм ЗА налагането на млади играчи.Все пак Хубчев си преценява.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 юни 2011 20:16

Да не спорим ама Видолов игра най-добрия си футбол за мен първо в ЦСКА 96 г. в първия си период там и Бурса ,после в Унион Берлин при Гочето.При вас игра много силно последната си година преди до отиде при розовите.Също играеше страшен футбол и през сезона 99/2000 тогава беше не 50% от той отбора на Ботев а 100%.Тогава играеше супер футбол.Иначе аз винаги ще го уважаем защото помогна да бием розовите на армията в последните 5 минути от 1-0 до 2-1.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 юни 2011 20:21

Avanti_Ragazzi написа:Да не спорим ама Видолов игра най-добрия си футбол за мен първо в ЦСКА 96 г. в първия си период там и Бурса ,после в Унион Берлин при Гочето.При вас игра много силно последната си година преди до отиде при розовите.Също играеше страшен футбол и през сезона 99/2000 тогава беше не 50% от той отбора на Ботев а 100%.Тогава играеше супер футбол.Иначе аз винаги ще го уважаем защото помогна да бием розовите на армията в последните 5 минути от 1-0 до 2-1.

Имаш логични изречения,но някак не си актуален.Взимате ни ги млади и ни ги връщате "величия".Сърдечно благодаря,но не мерси.Може би Кривия щеше да Ви е нужен да речем срещу Жилина след месец.Хха ,помня и бенефиса на гонзо,цирк с контузия срещу ЦСКА
Последна промяна от hetfield на 06 юни 2011 20:23, променено общо 1 път.

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 06 юни 2011 20:33

urbano написа:Кривия горе-долу мога да го преглътна, за Б група става и дано ни е от полза, обаче този кюстендилски манго Мечкаджиев :twisted: И все пак - 100% подкрепа за Хубчев!

Всеки има право на грешка и на прошка. Не мисля, че Мечечиев е кюстендилски манго и това че е играл в Локомотив не пречи да бъде посрещнат добре на Колежа. Май някой от нас не помнят, че от Локомотив дойде и Костадин Видолов, но това не попречи днес да е любимец на всички.

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 06 юни 2011 20:40

Месершмит написа:След романтиката от вчера дойде и отрезвяването. :o
Някъв пенсионер свършил с футбола и накъв дето за първи път го чувам(от коментарите в темата разбирам, че е играл за мангалите), това ли е бъдещето на Ботев?
Ако целта е да влезем в А група то и с наличните играчи без никакви грижи влизаме, защо са ни тия пенсии, нали идеята е да мачкаме в А група, да обиграваме млади момчета, които да са бъдещето на отбора.

Изобщо не харесвам Кривия и съм го псувал повече от всички вас, ама факт е че неговите функционални показатели са най-добрите в Левски и затова мисля, че ще бъде полезен на отбора. Освен това кои сме ние, та да определяме селекцията и да се бъркаме в работата на треньора. Нека оставим Хубчев на спокойствие да направи селекция и проведе подготовка каквато на него му харесва, а не постигне ли резултати ще си го изпратим по живо по здраво.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 06 юни 2011 21:07

Аре квот си спорим спорим ама да не слагаме за сравнение МАГЬОСНИКА и кват ще да е мишка от съвременния футбол до него а???Молбата ми е главно към привържениците на други отбори.Хората се радваха вчера добре красива работа ама и малко тъжна КОСТАДИН ВИДОЛОВ няма повече да играе футбол.Една утеха имам и тя е че имаше на кой да подари своята фланелка.
Относно трансферите не виждам за кво спорим!!!Те са факт вече и трябва да ги приемем!
За футболистите които идват при нас-МИСЛЕТЕ МНОГО МАЙНА И ТО НА МАЙНА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2011 22:00

Parmalat написа:Flash1912 толкова ще взима бадема.Той ще е най-скъпоплатения им игач досега,а за Димо Бакалов от Сливен Домусчиев е платил 350 000 лева. ;) За Сравнение Левски ще плати 200 000 лева за Тодор Христов от Берое.После не се чудете,защо клубовете предпочитат да продадат играчи на Лудогорец вместо на Левски и ЦСКА.Ще вземат по-добри пари за футрболиста си,които са сигуни и няма да има цигански номера,а и футболиста ще взима и по-голяма заплата.

" ...за Димо Бакалов от Сливен Домусчиев е платил 350 000 лева. ;) За Сравнение Левски ще плати 200 000 лева за Тодор Христов от Берое."
Не мога да кажа нищо друго,освен,че Домусчиев се е "набутал".Ама много яко се е "набутал"! :mrgreen: Трябваше да плати 500 000,за да му е още по-верен Бакалов.

Върни се в “Архив”