Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот HardWork » 31 яну 2017 17:42

Кубемба излгежда съвсем добре като за родната сцена! Няма как супер играч да се навие да дойде в момента в друг български отбор, освен Лудогорец! Другия бразилец който се очаква да дойде Рожерио Турам, изглежда още по впечатляващо! Все ми се струва, че на фона на Преслав новите ще са класа!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 яну 2017 17:47

Дано покажат добра игра и голове.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 яну 2017 20:51

Red joker написа:
шивача написа:Тоя има мачове и в лига 1, което си е супер. Винаги не съм харесвал на статистиките, че пишат предимно колко мача има, а нищо не споменават за головете.още повече като става дума за снажен централен нападател, какъвто е този.
Дано обявят и трансферната сума, щом има и мачове за Конго значи, че струва бая пара.

П.П. Може ли аз да му пусна фен тема на тази машина за голове? Навремето пуснах на Мораес и му бях на късмет :)

Ква тема ше му пускаш,ти нали не си от тоя отбор вече 8-)

Бях забравил, ти му пусни тема, пък аз ще пиша в нея 8-)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 яну 2017 21:50

шивача написа:
Red joker написа:
шивача написа:Тоя има мачове и в лига 1, което си е супер. Винаги не съм харесвал на статистиките, че пишат предимно колко мача има, а нищо не споменават за головете.още повече като става дума за снажен централен нападател, какъвто е този.
Дано обявят и трансферната сума, щом има и мачове за Конго значи, че струва бая пара.

П.П. Може ли аз да му пусна фен тема на тази машина за голове? Навремето пуснах на Мораес и му бях на късмет :)

Ше се сетиш... :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2017 21:56

Red joker написа:
шивача написа:
Red joker написа:

Шивача пък кога е бил от Литекс, че да не е от него "вече" :roll: ?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 яну 2017 22:05

Red joker написа:
шивача написа:
Red joker написа:

братленце, кое от първия ми пост намери за сериозно? Само това с темата за Мораес е факт, а за тоя се гъбаркам.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 31 яну 2017 23:42

Изходящ трансфер!

Офанзивният халф на ЦСКА Диого Виана официално вече е играч на португалския Белененсеш. До този развой се стигна, след като предварително анонсираното му преминаване в унгарския Дебрецен не се финализира. Основните причини за това бяха неудоволетворителните лични условия на фуболиста, както и неговото желание да се завърне в отбор в родината си. Така в последните часове на трансферния прозорец стартираха преговори с португалския клуб, който успя да удовлетвори финансовите условия както на играча, така и на армейците. „ Всичко се разви непредвидено и бързо. Уважихме желанието на нашия състезател. Финансовите параметри по сделката са конфиденциални, но в крайна сметка всички страни са доволни. ", коментираха накратко от ръководството на ЦСКА.

http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=2320

draki75

Мнениеот draki75 » 31 яну 2017 23:54

Успех на пича, след контузията не беше същият.
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 фев 2017 19:11

Сега се прибирам у дома и пуснах мача. На туй нящо Рафа Перез му трябваха 2мин да изведе противников играч на голова позиция, без някой нещо да го притеснява...
Ай дано имаме късмет за силен трансфер... изходящ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 фев 2017 21:30

ivo55 написа:Сега се прибирам у дома и пуснах мача. На туй нящо Рафа Перез му трябваха 2мин да изведе противников играч на голова позиция, без някой нещо да го притеснява...
Ай дано имаме късмет за силен трансфер... изходящ...

:mrgreen:
Тва е щото му натежа капитанската лента.... иначе е бетон! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”