Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот yavorescu » 02 юли 2015 09:16

greenpeak написа:Основният ми извод е, че имаме колосален проблем с централните ни защитници.

При схема с трима в защита, предполагам титуляри ще са Станчев-Жиньо-Венков. Когато Венков трябва да почива, Жиньо ще играе на негово място, а в центъра ще се намърда Живко. Кулибали ще сменя Станчев. При четирима в отбрана един измежду Живко или Кулибали трябва да партнира на Жиньо, а двамата да играят като ЦЗ ( :!: ), когато португалеца е на левия бек. Паланков също е опция, както и разбира се новия защитник, който чакаме. Дано Жиньо и новия се окажат качествени попълнения, иначе не ми се мисли...

Притеснително е положението по крилата. Райков с тия цигарки няма въздух за цял мач, а и с него в състава не сме толкова комбинативни. Курьор и той имаше слаби мачове, а заместниците им никак не вдъхват доверие. Миналия сезон се въртяха двамата + Коконов, сега на практика са само двамата. Огромен процент от головете и головите опасности ни идваха от крилата; играта ни страда сериозно при калпави крила.

Интересно е, че втори мач Кольо твърдо държи на тази формация, може би така ще играем и срещу Динамо?

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 02 юли 2015 09:21

Не мога да ви разбера какво се плашите толкова от селекцията?Ние си запазихме отбора което мисля че е най важното ,взехме доста класен халф в лицето на Бурабия а другият класен футболист Жиньо не игра заради травма но когато и той влезе мисля че всичко ще се нареди.Относно другите ,за Варея и аз съм на мнение че нещо му куца ,малко е бавничък иначе има наистина добра техника нека да му дадем време ,за Васев също смятам че има качества доста добре спира топката и има поглед ,естествено 1ви мач сигорно е поналял гипса малко ,но на мен михареса как се движи по терена.Аматьорчето пък вкара много добър гол и направи един ,два не лоши пробива ,също има добра техника ама малко се олива мисля че Спасов ще може да изчисти това в играта му.Двамата ни юноши особенно Костадинов показаха също че ще може да се разчита на тях ,за вчера искам да отлича Дани ,Райков ,Бурхард и Бурабия и пак казвам повече оптимизъм най вайното е че си запазихме обиграният отбор ,този който спечели купата!!ЧРД на ИЛИАН ИЛИЕВ да е жив и здрав и успех в професионален план (може и при нас винаги е добре дошъл).

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 юли 2015 12:09

Забравете я тази схема с трима в защита. :mrgreen:
Излезем ли с нея с/у Динамо или Лудогорец сме обречени.
Схемата с/у беларусите от сега е ясна 4-2-3-1.

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 02 юли 2015 12:47

Адмиралът игра Финал,и го спечели с един ляв бек,а ти говориш за 4 защитници...
Кощунство!
Всички играчи в защита,при защита и всички в атака,когато атакуваме:-)

Кой е този от Лига 1,който чакаме за бек?
Нямаш ли някое франсе да ти е харесало канала в ю тюб?
Последна промяна от ВАРНА на 02 юли 2015 12:51, променено общо 2 пъти.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 02 юли 2015 12:47

Аз не мога да разбера как футболисти като Романов, Даниел Генов, Цветанов и Пламен Крумов избраха безпаричието в Ботев Пд и Локо Пд, а някои избраха и да играят във В група с измисленото Цска на Ганчев?Сложи един Николай Костов за треньор, щеше да ти направи страхотен екип от хора, който да направи адекватна селекция, сигурен съм, че много от играчите, които ни отказаха сега щяха да са при нас. Един Романов беше абсолютно задължително да вземем(който отива в Цска В група или Ботев Пд - срам!), не може само чужденци да ти е селекция, да не сме отбор от Патагония, единственото ти българско попълнение да е от В група, за какво говорим?!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 02 юли 2015 13:23

..а созопол има страхотни футболисти..как никой не се сети за тях..тц тц тц ;)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 02 юли 2015 13:35

100-килограмовия шопар Пламен Крумов да стои по-далеч от Тича! Ботев и Локо Пд не са толкова зле финансово, а ЦСКА ще плаща космически заплати във В група. Българските футболисти са алчни, какво може да направим. Не виждам проблем да привличаме чужденци, стига да са добри футболисти.
А Николай Костов похарчи немалко подуенски парици и се провали с гръм и трясък. Дай да махнем най-успешния треньор в новата история на Черно море, току що спечелил първия трофей от десетилетия насам, и да го заменим с тоя толбухинец... само защото селекцията не ни (ти) харесва, още преди да сме изиграли и един официален мач.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 02 юли 2015 14:12

Александров93 Ернандес защо го слагаш в състава?
Още не е сигурно, че е подпише, макар че ще е идеално , ако го вземем!

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 02 юли 2015 14:12

Николай Костов е ниво и ще ти направи прекрасен екип от хора, които ще гепят играчи от къде ли не. Спасов не можа да убеди едно свястно българско име да дойде в Черно море, неговата селекция стигна до безработен аматьор от цирка в Америка и футболист доказал се единствено във В група с Дунав, за какво говорим?Чужденците, които идват в Черно море ги докарва Маринов и мениджърката агенция, с която работи от години, Спасов няма заслуги с тези трансфери. Но за мен не е сериозно български отбори с претенции за сериозни неща да се излага така и да прави селекция само от чужденци, без нито едно класно българско име, вижте в Берое как надградиха, а ние какво правим, нищо!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 02 юли 2015 14:16

Чужденците в Черно море ги водят паразитиращите около клуба футболни мениджъри. Важно е кой ги одобрява. Българите се пазарят като цигани за всеки лев, това и Гонзо го каза. Какво може да направи Кольо, да извади пари от джоба си само и единствено защото искаме българи?

Върни се в “Архив”