Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Крисия на второ място на Евровизия!

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 17:44

GOLEADOR написа:Както казах,ТЕЗИ деца ги давам за пример на неграмотните!Както давам за пример проф. Чирков на циганите!
П.П.
Защо не искаш тези деца да са пример за другите?Защо видя ,че момчето пише на български,а не прочете какво е посланието му?Да не би защото посланието му съвпадаше с мойто?Щом не си съгласен с мен какво предлагаш за пример на слабограмотните деца?

Едно и също повтаряш, нека да са пример за всички, но ти искаш да ги изкараш неграмотни и едва ли не олигофрени, без да ги познаваш дори.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2014 17:45

diplomat написа:
GOLEADOR написа:
diplomat написа:Нищо такова, ти в момента се опитваш да ни пробуташ мантрата, че тези деца са глупави и неграмотни, което не е така и е адски подло!

Тези деца ги давам за пример на слабограмотните такива.Както давам за пример проф. Чирков на циганите за да ходят на училище!Както казах,виж националното външно оценяване за кой да е клас и година и къде в това външно оценяване винаги е Разград.За това не ми говори за мантра,а кажи какво да правят тези деца?Като не си съгласен с мен,какво предлагаш на тези деца.Айде,аз съм подъл,че им давам за пример Крисия ,Хасан и Ибрахим ,но ти какво им предлагаш?Какъв живот ги чака тези деца като са слабо грамотни и не развиват своя талант (ако имат такъв).Щом не искаш те да послушат мен,ти какво им предлагаш?

Ама ти откъде знаеш, че точно тези деца са неграмотни? Това, че някаква статистика показвала нещо, не означава че и Крисия и момчетата са глупави, аз съм го слушал момичето как говори, изглежда и звучи много възпитано, и начетено за възрастта си.

Неговата идея е, че щом си от Разград си неграмотен, ядеш само кренвирши и то платени от друг, и си втора ръка човек. Единственият ти шанс да стане нещо от теб, е да спечелиш Евровизия!

Ще помоля някой, по-запознат, да каже защо само 16 държави участваха в този конкурс, при положение, че Европа наброява около 50.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 ное 2014 17:59

Браво на Крисия за това което и се е наложило да изтърпи и въпреки това се представи на ниво.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2014 18:16

diplomat написа:
GOLEADOR написа:Както казах,ТЕЗИ деца ги давам за пример на неграмотните!Както давам за пример проф. Чирков на циганите!
П.П.
Защо не искаш тези деца да са пример за другите?Защо видя ,че момчето пише на български,а не прочете какво е посланието му?Да не би защото посланието му съвпадаше с мойто?Щом не си съгласен с мен какво предлагаш за пример на слабограмотните деца?

Едно и също повтаряш, нека да са пример за всички, но ти искаш да ги изкараш неграмотни и едва ли не олигофрени, без да ги познаваш дори.

Как реши,че изкарвам Крисия,Хасан и Ибрахим неграмотни.Това,че искам те да бъдат пример на неграмотните ли те накара да мислиш така?Какво мислиш за проф.Чирков?Това,че го давам за пример на циганите правили проф. Чирков прост?Не разбирам логиката ти. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 18:21

GOLEADOR написа:
diplomat написа:
П.П.

Как реши,че изкарвам Крисия,Хасан и Ибрахим неграмотни.Това,че искам те да бъдат пример на неграмотните ли те накара да мислиш така?Какво мислиш за проф.Чирков?Това,че го давам за пример на циганите правили проф. Чирков прост?Не разбирам логиката ти. :shock:

В началото точно това казваше, не се прави на пръдня в гащи, ако обичаш.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2014 18:27

Кашчей написа:
Неговата идея е, че щом си от Разград си неграмотен, ядеш само кренвирши и то платени от друг, и си втора ръка човек. Единственият ти шанс да стане нещо от теб, е да спечелиш Евровизия!

Ще помоля някой, по-запознат, да каже защо само 16 държави участваха в този конкурс, при положение, че Европа наброява около 50.

1.Ако за теб резултатите от националното външно оценяване не е мерило за грамотността на децата от даде регион,то какво трябва да е мерилото по което тя да се оценява ?
2.Как може един неграмотен човек да постигне успех в живота?
3.Право на участие в конкурса имат всички държави членки на "Евровизия",но това участие е по желание.Тази година желаещите са 16.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2014 18:32

diplomat написа:
GOLEADOR написа:
diplomat написа:
П.П.

В началото точно това казваше, не се прави на пръдня в гащи, ако обичаш.

Не лъжи!Лесно мога да те оборя като постна всичките си постове!Никъде не съм твърдял,че Крисия,Хасан и Ибрахим са неграмотни,а че те трябва да са пример за връстниците си от региона в който живеят.Подлец излезна diplomat-е,ама това си е за твоя сметка!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 18:37

Нека Крисия, Хасан и Ибрахим служат за пример на разградчани как те може и да не могат да смятат и пишат,но с таланта си да покорят Европа!

Това какво е тогава, Голеадоре? :? :oops:

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 16 ное 2014 18:38

Защо заглавието е само "Крисия на второ място на ЕВровизия!", а не е " Крисия,Хасан и Ибрахим на второ място в Евровизия!" ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2014 18:46

diplomat написа:
Нека Крисия, Хасан и Ибрахим служат за пример на разградчани как те може и да не могат да смятат и пишат,но с таланта си да покорят Европа!

Това какво е тогава, Голеадоре? :? :oops:

Ето и целият ми пост:
Пълна подкрепа за дечицата и поздрави за второто място.Отделно те трябва да се дават за пример (на местното население) който те да следват.Крисия е от Варна,но понеже живее в Разград и нея слагам в примера.Вижте резултатите от националното външно оценяване за коя да е година и възраст и като разберете,че Разград е винаги в тройката с най-слаби резултати , то единствения изход за местните деца да постигнат нещо голямо в живота е да се развият в област като пеене или спорт.Нека Крисия, Хасан и Ибрахим служат за пример на разградчани как те може и да не могат да смятат и пишат,но с таланта си да покорят Европа!
линк:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=185751&st=0&sk=t&sd=a&start=610

Върни се в “Архив”