demon777 написа:
Тоя па директиви му в главата осъзнай се свали си сините цайси и прогледни че сте последна дупка на кавала
ъъъ... вие сте след последната дупка на кавала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
demon777 написа:
Тоя па директиви му в главата осъзнай се свали си сините цайси и прогледни че сте последна дупка на кавала
groti написа:Червените живнаха и то след като продадоха мач..Вместо да се скриете от срам някъде вие умирате от кеф. Радвам се.Дерзайте..Догодина пак ще копаете гробове на собствения си терен.
Teo написа:фифи перото написа:БАТКОФ, ЗА КОЛКО ПРОДАДЕ ТИТЛАТА ?
Абе фифи, къде е Тонев, оня ден ревеше от кеф, днеска шумкара се скри като плъх и подаде оставка, явно че с ДРУГИТЕ НАЧИНИ не успя и сега дим да го няма от Левски![]()
denitko1 написа:Везалов си вкара фамозен автогол ------- СРАМОТА................................. А Георги Петков направи така че в последните секунди ЛЕВСКИ да не е ШАМПИОН!
ПРЕДАТЕЛ.
svence написа:Завинаги оставам аз Левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!
Дреме ми на г.за, че Левски не е шампион, честита титла на Лудогорец и лека вечер на всички!
W84me написа:Red_Neck написа:Другата версия е, че няма титла - няма Газпром!
Няма Газпром, няма Боко - стадиончето кабрио остава
Левски има пари за сектор "А", останалата част от стадиона, ако се наложи ще бъде направена с пари на феновете!
фифи перото написа:Teo написа:фифи перото написа:БАТКОФ, ЗА КОЛКО ПРОДАДЕ ТИТЛАТА ?
Абе фифи, къде е Тонев, оня ден ревеше от кеф, днеска шумкара се скри като плъх и подаде оставка, явно че с ДРУГИТЕ НАЧИНИ не успя и сега дим да го няма от Левски![]()
С хора ,привърженици на продажен отбор не искам да общувам.
Играхме квото можахме бихме когото можахме третото ни място си е заслужено от всички гледни точки второ не заслужавахме. Но Заслужавахме да бием синьото отборче защото ги надиграхме
Teo написа:фифи перото написа:Teo написа:фифи перото написа:БАТКОФ, ЗА КОЛКО ПРОДАДЕ ТИТЛАТА ?
С хора ,привърженици на продажен отбор не искам да общувам.
Титлата къде е![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта