mistreated написа:Момче, да не би в мача ви срещу Литекс да имахте повече положения за гол, отколко срещу нас? 3 атаки - 2 гола. Това беше срещу Литекс. Откакто "новите" при нас започнаха да играят сме спечелили повече точки, отколкото вие сте спечелили. Защо да не съм убеден, че сме по-добър отбор от вас? Заради загубата ни в Разград ли? Или заради вашите победи над Монтана и Пирин? Втрещяваш ме с твоите постоянни дитирамби, как футболистите на Левски са на някакво уникално световно ниво. Цяла зима ме убеждаваше, че Левски има най-добрите футболисти в България и как пролетта ще мачка всичко наред. Е мачка... до третия кръг.
Сега старата песен на нов глас. Има умни момчета във вашия форум и те отдавна са наясно, че футболисти, като Йовов и Ангелов отдавна са свършили за футбола. Селекцията ви е по-сбъркана от нашата (колкото и смешно да звучи). Навзехте само пенсионери, а от двамата по-млади единият избяга (Опоку), а другия може да си го сложите за колче за доматите (Жоао Силва). Щом разчитате на футболист, изгонен от Локо Пд (моите уважения към Илиян Йорданов ама не е играч за Левски), разбираш ли колко смахната е селекцията ви. Та вие за 2-ра поредна година нямате защитници!
На какво отгоре ти твърдиш, че имате по-добър отбор от наистина слабия ЦСКА. Как може да говориш, че ЦСКА ще завърши на 7-8 място?
Какво общо имат положенията ?
А и Литекс въпреки младите състезатели, са доста по-добър отбор от ЦСКА.
В изминалото пародиино "дерби" Левски не че неможеше, а не искаше да направи голова атака в последният четвърт час !
Има разлика между неможене и нежеление ...
И това ясно си личи.
Дори и вие усещате, че победата не ви е нормална, но разбирам ви, много ви се насъбра и към момента ви е през оная работа, как сте ни били.
Дори и извънземни да бяха кацнали след гола ви, за да прекратят мача, пак щяхте да кажете, че победата ви е заслужена ...
И пак посочвам - че ви разбирам.
Проблема за пародийната игра на Левски, не е ваш.
Проблемът си е при нас.
Но продължавам да се същиствам от късопаметноста при вас, и от това, че при никакви обстоятелства не се учите от грешките си.
Но както посочих в предходното мнение -
Пожелавам ви, все така да играете, както срещу нас
Ако го направите, то тогава съм спокоен, защото краят ви е много по-близо, от колкото всички предполагаме.