ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот сини шампиони » 22 окт 2012 14:53

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Да разбираме, че Борат отново е продал мача на Титаните? Има ли ваша загуба в дербито, която да е станала на терена?

Има естествено, но тази последната не е от тях.
Прекалено явно и брутално го направиха тоя път ...

През пролетта ще последва същото, но с обратен знак.
Или може да е някой безличен Х.
Въобще, кой каквото му трябва на някой от двата тима, ще си го получи.
То бива-бива в последните години ( всъщност, от как "Титан-ите" са на власт при вас ) ... Постоянно да побеждава отборът, който е далеч по-зле от опонента си, и има сериозни проблеми с феновете си, но това вече, на нищо не прилича. ;)

Защо изобщо се ядосваме. Отбора играе така както каже този който дава парите, а както знаем това е айдука. Сами видяхте че когато искат могат да играят.Просто така се оцелява в това време на криза. Само едно ме е яд, че не слушам какви ги плещи айдука и да залагам на противоположен знак. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2012 14:56

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Да разбираме, че Борат отново е продал мача на Титаните? Има ли ваша загуба в дербито, която да е станала на терена?

Има естествено, но тази последната не е от тях.
Прекалено явно и брутално го направиха тоя път ...

Не съм си и мислел, че ще кажеш нещо различно. Ама то е до култура. Аз нищо такова не мога да кажа за загубата ни през пролетта, колкото и гадно да ми беше. Но явно вие никога няма да признаете, че сме ви надиграли на терена. Само ми е интересно как влиза някой и казва на целият отбор "вие днес ще загубите дербито". Защото да се каже на двама-трима играчи и след техни грешки или пропуски да се реши мача, бих могъл да се съглася. Ама вие бяхте трагични във всяка една линия. Разбираш ли го това?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 окт 2012 14:59

Трябва да си много тъп човек, за да пуснеш в дербито Йовов като вътрешен полузащитник. Ама много тъп.
Също така Прохазка дясно крило, като той не е играл на тази позиция.
В двата мача срещу Сараево, Левски нямаше никаква идея в играта...Няколко месеца по-късно Левски още няма никаква идея в играта. Илиан на какво ги тренира ? Явно не са футболни тренировки.
Някой да каже на тоя Илиев, че е треньор на Левски и да спре да се оправдава, че противника се е затварял.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 окт 2012 15:03

THE G.A.M.E написа:Въобще не виждам ЦСКА къде се бутат ...
Те са толко посредствени, и като отбор, и като потенциал, че очаквам да загубят точки срещу Гоце Делчев и Монтана.

При нас нещата са според зависи тото настроенията на шефовете и това, кой ще решат да реанимират, за да ни го върнат следващата година ...

Ти понеже си от провинцията и може би не знаеш, има класиране за градски първенец на София. Така,че ние сме се устремили да станем столични първенци.Докато Левски, ако не бие Славия губи реално шансовете си даже и за калъфките.А ,и на литературен български се пише "толкова".Изразът "толко" се използва само от каракачаните- скотовъдци в Източна Стара планина :mrgreen: .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2012 15:18

mistreated написа:Не съм си и мислел, че ще кажеш нещо различно. Ама то е до култура. Аз нищо такова не мога да кажа за загубата ни през пролетта, колкото и гадно да ми беше. Но явно вие никога няма да признаете, че сме ви надиграли на терена. Само ми е интересно как влиза някой и казва на целият отбор "вие днес ще загубите дербито". Защото да се каже на двама-трима играчи и след техни грешки или пропуски да се реши мача, бих могъл да се съглася. Ама вие бяхте трагични във всяка една линия. Разбираш ли го това?

Ае, ти наистина ли вЕрваш, че сте толкова силни, че Левски да не направи нито една атака за последните 15 мин. :shock:

Тц, тц, тц ... На какво отгоре ?
На статистиката помежду ни, на точките, на класирането, на резултатите ???
Не ми казвай - стегнали сте се, за т'ва сте били.
И челна стойка да направите, възможностите на футболистите ви са за 7-8-мо място.

Тези от Левски също са зле, но са с 1-2 идеи по-малко зле от вашите ...
Другото е алабалистики и заблуждения.
Но не ми пречите ...
Дано цял живот - все така да сте !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 22 окт 2012 15:21, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2012 15:20

onegavon написа:Ти понеже си от провинцията и може би не знаеш, има класиране за градски първенец на София. Така,че ние сме се устремили да станем столични първенци.Докато Левски, ако не бие Славия губи реално шансовете си даже и за калъфките.А ,и на литературен български се пише "толкова".Изразът "толко" се използва само от каракачаните- скотовъдци в Източна Стара планина :mrgreen: .

И слава на Бога, че съм от "провинцията". ;)

Ти не бери грижа Левски какви шансове има.
Не си човекът, който ще ни определя приоритетите, капиш ?

И нЕма ли за к'во да се ФАНЕШ, ми за диалекта ?
Ако нямаш, да ти посоча ли ??? :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 окт 2012 15:35

Приоритетите ви не ги знам.Визирах мача със Славия защото имах предвид градското първенство, а " бера грижа " за шансовете на Левски защото сте ни пряк конкурент за столичен първенец и сега в директния двубой ви бихме.Така,че нашите шансове растат, а вашите намаляват, особенно след равния с Локото.

С изненада научих , че на Серж гола срещу вас му е бил сефтето в професионалния футбол.Ставате за прощъпулник на млади африкански надежди.На кой ,ако не на Левски, екстра сте за спаринг партньор.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 окт 2012 15:41

onegavon написа:Приоритетите ви не ги знам.Визирах мача със Славия защото имах предвид градското първенство, а " бера грижа " за шансовете на Левски защото сте ни пряк конкурент за столичен първенец и сега в директния двубой ви бихме.Така,че нашите шансове растат, а вашите намаляват, особенно след равния с Локото.

С изненада научих , че на Серж гола срещу вас му е бил сефтето в професионалния футбол.Ставате за прощъпулник на млади африкански надежди.На кой ,ако не на Левски, екстра сте за спаринг партньор.

Защо не съберете малко пари за футболистите ви, като бонус за победата. Че титан свърши желязото. :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2012 15:47

THE G.A.M.E написа:Ае, ти наистина ли вЕрваш, че сте толкова силни, че Левски да не направи нито една атака за последните 15 мин. :shock:

Тц, тц, тц ... На какво отгоре ?
На статистиката помежду ни, на точките, на класирането, на резултатите ???
Не ми казвай - стегнали сте се, за т'ва сте били.
И челна стойка да направите, възможностите на футболистите ви са за 7-8-мо място.

Тези от Левски също са зле, но са с 1-2 идеи по-малко зле от вашите ...
Другото е алабалистики и заблуждения.
Но не ми пречите ...
Дано цял живот - все така да сте !

Момче, да не би в мача ви срещу Литекс да имахте повече положения за гол, отколко срещу нас? 3 атаки - 2 гола. Това беше срещу Литекс. Откакто "новите" при нас започнаха да играят сме спечелили повече точки, отколкото вие сте спечелили. Защо да не съм убеден, че сме по-добър отбор от вас? Заради загубата ни в Разград ли? Или заради вашите победи над Монтана и Пирин? Втрещяваш ме с твоите постоянни дитирамби, как футболистите на Левски са на някакво уникално световно ниво. Цяла зима ме убеждаваше, че Левски има най-добрите футболисти в България и как пролетта ще мачка всичко наред. Е мачка... до третия кръг.
Сега старата песен на нов глас. Има умни момчета във вашия форум и те отдавна са наясно, че футболисти, като Йовов и Ангелов отдавна са свършили за футбола. Селекцията ви е по-сбъркана от нашата (колкото и смешно да звучи). Навзехте само пенсионери, а от двамата по-млади единият избяга (Опоку), а другия може да си го сложите за колче за доматите (Жоао Силва). Щом разчитате на футболист, изгонен от Локо Пд (моите уважения към Илиян Йорданов ама не е играч за Левски), разбираш ли колко смахната е селекцията ви. Та вие за 2-ра поредна година нямате защитници!
На какво отгоре ти твърдиш, че имате по-добър отбор от наистина слабия ЦСКА. Как може да говориш, че ЦСКА ще завърши на 7-8 място?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2012 16:35

mistreated написа:Момче, да не би в мача ви срещу Литекс да имахте повече положения за гол, отколко срещу нас? 3 атаки - 2 гола. Това беше срещу Литекс. Откакто "новите" при нас започнаха да играят сме спечелили повече точки, отколкото вие сте спечелили. Защо да не съм убеден, че сме по-добър отбор от вас? Заради загубата ни в Разград ли? Или заради вашите победи над Монтана и Пирин? Втрещяваш ме с твоите постоянни дитирамби, как футболистите на Левски са на някакво уникално световно ниво. Цяла зима ме убеждаваше, че Левски има най-добрите футболисти в България и как пролетта ще мачка всичко наред. Е мачка... до третия кръг.
Сега старата песен на нов глас. Има умни момчета във вашия форум и те отдавна са наясно, че футболисти, като Йовов и Ангелов отдавна са свършили за футбола. Селекцията ви е по-сбъркана от нашата (колкото и смешно да звучи). Навзехте само пенсионери, а от двамата по-млади единият избяга (Опоку), а другия може да си го сложите за колче за доматите (Жоао Силва). Щом разчитате на футболист, изгонен от Локо Пд (моите уважения към Илиян Йорданов ама не е играч за Левски), разбираш ли колко смахната е селекцията ви. Та вие за 2-ра поредна година нямате защитници!
На какво отгоре ти твърдиш, че имате по-добър отбор от наистина слабия ЦСКА. Как може да говориш, че ЦСКА ще завърши на 7-8 място?

Какво общо имат положенията ?
А и Литекс въпреки младите състезатели, са доста по-добър отбор от ЦСКА.

В изминалото пародиино "дерби" Левски не че неможеше, а не искаше да направи голова атака в последният четвърт час !
Има разлика между неможене и нежеление ...
И това ясно си личи.
Дори и вие усещате, че победата не ви е нормална, но разбирам ви, много ви се насъбра и към момента ви е през оная работа, как сте ни били.
Дори и извънземни да бяха кацнали след гола ви, за да прекратят мача, пак щяхте да кажете, че победата ви е заслужена ...
И пак посочвам - че ви разбирам.
Проблема за пародийната игра на Левски, не е ваш.
Проблемът си е при нас.
Но продължавам да се същиствам от късопаметноста при вас, и от това, че при никакви обстоятелства не се учите от грешките си.

Но както посочих в предходното мнение - Пожелавам ви, все така да играете, както срещу нас :!:
Ако го направите, то тогава съм спокоен, защото краят ви е много по-близо, от колкото всички предполагаме. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”