Аз имам и друга версия както писах ,умишлено фалиране на отбора.Но го правят плавно и с финес,като съсипват реномето и марката ,така че да няма кой да го спаси.
Останаха 10-тина дена и ще видим какво ще стане.До тогава стискаме зъби ,дано това направят треньорите и футболистите ни също.
Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Португалците твърдят: Стойчо взима комисиони
Португалският мениджър Франсиско Морено потвърди твърденията, че селекционерът на ЦСКА Стойчо Младенов е взел 10 хил. евро комисиона за трансфера на Нилсон Антонио: "Младенов е получил 10 000 евро. Чака още толкова, когато ЦСКА плати втория транш за Нилсон. После още 15 000 евро за Тенгариня. Когато подписахме, и Младенов, и ръководството на ЦСКА ни обещаха, че ще ни платят. И до днес обаче не са", отбелязва португалецът.
На повторен въпрос дали е сигурен, че Младенов е взел комисиона той отново потвърждава: "Разбира се, че съм сигурен. Руи Гомес лично ми показа платежния документ, видях го с очите си. Тези 10 000 са преведени от Гомес по сметка на Младенов в банка в Лисабон - казва се "Еспирито Санто".
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2738202
На повторен въпрос дали е сигурен, че Младенов е взел комисиона той отново потвърждава: "Разбира се, че съм сигурен. Руи Гомес лично ми показа платежния документ, видях го с очите си. Тези 10 000 са преведени от Гомес по сметка на Младенов в банка в Лисабон - казва се "Еспирито Санто".
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
- damageplan
- Контакти:
Re: Португалците твърдят: Стойчо взима комисиони
Нормално , португалците сигурно не знаят първия прякор на Стойчо - гарсониерата .Преди години,заради една гарсониера в повече,отказва в последния момент на Левски/след като вече се бил договорил и обещал на сините/и отива в ЦСКА . ,
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- radorezila
damageplan написа:Нормално , португалците сигурно не знаят първия прякор на Стойчо - гарсониерата .Преди години,заради една гарсониера в повече,отказва в последния момент на Левски/след като вече се бил договорил и обещал на сините/и отива в ЦСКА . ,
Да, а за разлика от него, всички играчи на Левски са отишли в клуба не заради кинтите, а заради името и огромната чест да са играчи на този клуб...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
damageplan написа:Нормално , португалците сигурно не знаят първия прякор на Стойчо - гарсониерата .Преди години,заради една гарсониера в повече,отказва в последния момент на Левски/след като вече се бил договорил и обещал на сините/и отива в ЦСКА . ,

Нека си взима комисионни, щом може. Вие не сте виждали 10000 евро на едно място, затова по-добре си замълчете. Който си го може, си го може. Като не ви харесва, отидете да копате на село, там е на надник.
Стойчо е голям човек, а този престой яко го нападат отвсякъде, защото знаят, че ако се работи нормално при нас ще има развой като през 2008 година.
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Португалците твърдят: Стойчо взима комисиони
Португалският мениджър Франсиско Морено потвърди твърденията, че селекционерът на ЦСКА Стойчо Младенов е взел 10 хил. евро комисиона за трансфера на Нилсон Антонио.В интервю за "7 дни спорт" днес Франсиско Морено, който се представя като агент на Нилсон Антонио и Тенгариня и който помагал за трансферите на Фабио Нунес и Педро Мендеш, казва, че е работил със Стойчо Младенов през лятото по селекцията на тима. Фабио Нунес и Педро Мендеш в крайна сметка не подписаха с ЦСКА.Според Морено Младенов се отметнал от уговорката за Нунес и Мендеш.
"Подписахме само за Нилсон Антонио, впоследствие и Тенгариня. ЦСКА плати само 50% от сумата за Антонио - 40 000 евро. Тези пари ги разделихме на четири, както се бяхме уговорили предварително", отговоря Морено на въпрос за това какво са представлявали комисионите.
"Младенов е получил 10 000 евро. Чака още толкова, когато ЦСКА плати втория транш за Нилсон. После още 15 000 евро за Тенгариня. Когато подписахме, и Младенов, и ръководството на ЦСКА ни обещаха, че ще ни платят. И до днес обаче не са", отбелязва португалецът."Много некоректно от страна на ЦСКА. Вече изпратихме предизвестие до клуба, че си искаме дължимите пари, но няма никакъв отговор.Това не може да продължава така. Да не говорим, че Нилсон и Тенгариня са вече два месеца в ЦСКА и не са получили и едно евро от заплатите си. Ако в най-скоро време клубът не започне да им плаща, ще поискам разтрогване на договорите на Нилсон и Тенгариня по вина на ЦСКА", добавя Морено.
На повторен въпрос дали е сигурен, че Младенов е взел комисиона той отново потвърждава:
"Разбира се, че съм сигурен. Руи Гомес лично ми показа платежния документ, видях го с очите си. Тези 10 000 са преведени от Гомес по сметка на Младенов в банка в Лисабон - казва се "Еспирито Санто".
"Подписахме само за Нилсон Антонио, впоследствие и Тенгариня. ЦСКА плати само 50% от сумата за Антонио - 40 000 евро. Тези пари ги разделихме на четири, както се бяхме уговорили предварително", отговоря Морено на въпрос за това какво са представлявали комисионите.
"Младенов е получил 10 000 евро. Чака още толкова, когато ЦСКА плати втория транш за Нилсон. После още 15 000 евро за Тенгариня. Когато подписахме, и Младенов, и ръководството на ЦСКА ни обещаха, че ще ни платят. И до днес обаче не са", отбелязва португалецът."Много некоректно от страна на ЦСКА. Вече изпратихме предизвестие до клуба, че си искаме дължимите пари, но няма никакъв отговор.Това не може да продължава така. Да не говорим, че Нилсон и Тенгариня са вече два месеца в ЦСКА и не са получили и едно евро от заплатите си. Ако в най-скоро време клубът не започне да им плаща, ще поискам разтрогване на договорите на Нилсон и Тенгариня по вина на ЦСКА", добавя Морено.
На повторен въпрос дали е сигурен, че Младенов е взел комисиона той отново потвърждава:
"Разбира се, че съм сигурен. Руи Гомес лично ми показа платежния документ, видях го с очите си. Тези 10 000 са преведени от Гомес по сметка на Младенов в банка в Лисабон - казва се "Еспирито Санто".
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Достатъчно ми е да прочета източника.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Една от най-големите легенди на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че сегашният състав на "червените" не е никак лош. Според Коща отборът от Борисовата градина е трябвало да победи и Литекс, и Черноморец, и Локомотив (Пловдив). Бившият изпълнителен директор на армейския клуб добави, че на мястото на наставника Стойчо Младенов би напуснал.
"Съставът на ЦСКА? Тези футболисти, с малки изключения, играят заедно от една година и не може да не са сработени. Реално от основните футболисти си тръгна само Мораеш, но пък с права е Анисе Абел. Когато аз играех, за цял сезон се разчиташе на точно 19 играчи. Това не е било проблем. Този състав не е никак лош и играе в този си вид от година.
Дали ако бях на мястото на Стойчо Младенов, щях да напусна? Да, щях. Аз дълго време се опитвах да направя нещо за ЦСКА, но без резултат. Просто не ми позволиха и заради това напуснах. Мура? Само ще кажа едно - Мура е десет пъти по-слаб отбор от Локо Пловдив. Всички са виновни за отпадането. На мен обаче ми писна от оправдания", коментира пред "Меридиан мач" легендарният №7.
"Съставът на ЦСКА? Тези футболисти, с малки изключения, играят заедно от една година и не може да не са сработени. Реално от основните футболисти си тръгна само Мораеш, но пък с права е Анисе Абел. Когато аз играех, за цял сезон се разчиташе на точно 19 играчи. Това не е било проблем. Този състав не е никак лош и играе в този си вид от година.
Дали ако бях на мястото на Стойчо Младенов, щях да напусна? Да, щях. Аз дълго време се опитвах да направя нещо за ЦСКА, но без резултат. Просто не ми позволиха и заради това напуснах. Мура? Само ще кажа едно - Мура е десет пъти по-слаб отбор от Локо Пловдив. Всички са виновни за отпадането. На мен обаче ми писна от оправдания", коментира пред "Меридиан мач" легендарният №7.