Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Е аз почти всяка вечер излизам насам-натам и протест не съм виждал.Ако ми кажеш къде и от колко са тези протести бих минал да видя за какво става на въпрос, стига да не ме пишат и мен протестиращ.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
dunavfc написа:
Сигурно съм тъп с подобни тъпи мнения,по-умен,надали ще станаСамото ти деление на хората е малоумно,не го разбираш,но това си е твой проблем. Предстаявям си след два месеца нови протести,които този път дават резултат и излиза някой като теб и казва - "Ето казвахме ли ви,ние поискахме и го свалихме".
На протестите сигурно хората ходят с бадж на който е изписано политическата принадлежност на всеки един. Явно няма да разбера и днес,кой бяха на протестите през зимата,ние или вие...
И за социологическите проучвания пак се измъкна доста елементарно,той говори за НИЕ и ВИЕ,а не вижда,че 60 % от хората са против това правителство,ех пуста му наивност....
Що бягаш от предложението? И що не коментираш Наполеон? Много си далече от истината и специално на Наполеон да кажеш, че снощи ебах жена му в гъза! Ама да не забравиш!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
daduradam написа:Е аз почти всяка вечер излизам насам-натам и протест не съм виждал.Ако ми кажеш къде и от колко са тези протести бих минал да видя за какво става на въпрос, стига да не ме пишат и мен протестиращ.
Братко,какво печелиш с постоянното изместване на темата в друга посока ? Първо,каза,че имало само един протест от 100 човека,аз ти казах,че такива имаше много повече от веднъж и ти се захвана със положението в момента. Къде съм казал,че в Пловдив в момента се протестира масово,споменах само конкретен повод 6 септември...
Моето мнение за протестите през зимата е следното. Протестиращите основно са включвали недоволни хора от високите си сметки за ток (част от тях симпатизанти на БСП и със сигурност не е имало от ентелегентите, защото тях сметки и такива неща слабо ги вълнуват). Част от протестиращите действително искаха оставката на правителството, но не всички, чуха се и много различни искания по много въпроси, но единственото което беше основна цел и се отстояваше до края бе борбата с ЕРП-тата и високите сметки за ток. Може би част от протестиращите бяха доволни от подадената оставка (аз също), но друга част може би основателно приеха оставката като бягство от отговорност и към отлагане решаването на проблемите им за неопределен период от време. Протестите през зимата бяха може би първият опит за формиране на гражданско общество, имаха малко по-голяма обществена представителност, видя се многообразието на идеи които се генерираха, в това число и противоречиви, видя се и липсата на лидери, които да канализират тези идеи, но те постигнаха все пак частичен успех. Общото между тези хора е че те искаха работещо правителство, което да се грижи за техните интереси, а в момента ентелегентите предлагат само деструкция и изменения в изборния кодекс, които максимално да увеличат шансовете да се върнат ГЕРБ и РБ на власт. Но с всеки изминал ден тези шансове като гледам намаляват.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
sin4ec написа:dunavfc написа:
Сигурно съм тъп с подобни тъпи мнения,по-умен,надали ще станаСамото ти деление на хората е малоумно,не го разбираш,но това си е твой проблем. Предстаявям си след два месеца нови протести,които този път дават резултат и излиза някой като теб и казва - "Ето казвахме ли ви,ние поискахме и го свалихме".
На протестите сигурно хората ходят с бадж на който е изписано политическата принадлежност на всеки един. Явно няма да разбера и днес,кой бяха на протестите през зимата,ние или вие...
И за социологическите проучвания пак се измъкна доста елементарно,той говори за НИЕ и ВИЕ,а не вижда,че 60 % от хората са против това правителство,ех пуста му наивност....
Що бягаш от предложението? И що не коментираш Наполеон? Много си далече от истината и специално на Наполеон да кажеш, че снощи ебах жена му в гъза! Ама да не забравиш!
Какво ти е предложението,аз такова не виждам,изгубило се е някъде в опитата ти за оригиналност. Не мога да те разбера,какво се опитваш да ми подскажеш с Наполеон,ако го разбирах,щях да ти отговоря. Не мога да разбера и на кого да кажа,че снощи си **** жена му

doktora25 написа:Моето мнение за протестите през зимата е следното. Протестиращите основно са включвали недоволни хора от високите си сметки за ток (част от тях симпатизанти на БСП и със сигурност не е имало от ентелегентите, защото тях сметки и такива неща слабо ги вълнуват). Част от протестиращите действително искаха оставката на правителството, но не всички, чуха се и много различни искания по много въпроси, но единственото което беше основна цел и се отстояваше до края бе борбата с ЕРП-тата и високите сметки за ток. Може би част от протестиращите бяха доволни от подадената оставка (аз също), но друга част може би основателно приеха оставката като бягство от отговорност и към отлагане решаването на проблемите им за неопределен период от време. Протестите през зимата бяха може би първият опит за формиране на гражданско общество, имаха малко по-голяма обществена представителност, видя се многообразието на идеи които се генерираха, в това число и противоречиви, видя се и липсата на лидери, които да канализират тези идеи, но те постигнаха все пак частичен успех. Общото между тези хора е че те искаха работещо правителство, което да се грижи за техните интереси, а в момента ентелегентите предлагат само деструкция и изменения в изборния кодекс, които максимално да увеличат шансовете да се върнат ГЕРБ и РБ на власт. Но с всеки изминал ден тези шансове като гледам намаляват.
На 90 % си прав и няма как да не те подкрепя,когато си обективен и казваш истината

Най-важното нещо на света е един кабинет да има доверието на хората,а след като 60 % ( не си ги измислям аз тези числа ) от хора искат ОСТАВКАТА на това правителство за каква деструкция говорим ?
dunavfc написа:daduradam написа:Е аз почти всяка вечер излизам насам-натам и протест не съм виждал.Ако ми кажеш къде и от колко са тези протести бих минал да видя за какво става на въпрос, стига да не ме пишат и мен протестиращ.
Братко,какво печелиш с постоянното изместване на темата в друга посока ? Първо,каза,че имало само един протест от 100 човека,аз ти казах,че такива имаше много повече от веднъж и ти се захвана със положението в момента. Къде съм казал,че в Пловдив в момента се протестира масово,споменах само конкретен повод 6 септември...
Аз пък ти казвам, че на 6 септември имаше 100 човека на протест и хиляди излезнали за празника.Толкова беше сериозен протеста, че половината викаха " герб" другата половина "фустафка" и нищо не им се разбираше.Другия път когато протеста е масов ме уведоми, моля

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Ако си присъствал на събитието и смяташ,че е имало 100 човека,така да бъде
А за масовите протести,трябваше да те уведомя в началото
Нищо,скоро ще има поводи отново,ще те имам в предвид 

- liliputchica

[offtopic]нямам[/offtopic]
- alexveselinov
- Контакти:

Вижте какво представляват част от протестиращите

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"