ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

кристи3
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот кристи3 » 19 юли 2016 12:19

eMs1 написа:
кристи3 написа:
eMs1 написа:
кристи3 написа:
Според мен, не си прав. Не дружеството прави феновете цесекари, а обратното - цесекарите правят дружеството ЦСКА. Защото не дружеството е първичното, първичното са хората. Когато умря Втората българска държава, трябваше ли и ние да умрем и изчезнем? Не, останахме и сега пак си имаме държава България (може би, според теб, менте, не знам). Защото хората решават кое, какво да бъде - това, че сме прекръстили или създали ново дружество, не може да ни направи нас, хората - цесекарите различни, защото не дружеството ни прави такива, каквито сме - напротив, ние сме тези, които ще направим дружеството, каквото го искаме, а именно - ЦСКА.

Чудесен пример, хората решават.
Ето ти подобен, ако всичкото "мангал" в България се събере на митинг и поиска да вземат Пловдиска област, да я отцепят от България и да си имат те държава, може Цветелин Кънчев за президент да искат, то по твоята логика това трябва да стане, защото това го искат всички мангали (или поне 90-95% от тях ;) ) другите са "моралисти" и искат да си живят в България на соц.помощи.
По-принцип никой не им и пречи да го направят (да поискат), просто няма да им го позволят.
А на ГГ му го позволяват, май само това е разликата :)

Мне, не си ме разбрал правилно....може аз да не съм се изразил точно.
Нямам предвид в България циганите да станат 90%, казвам 90% от циганите в България, има разлика, не мислиш ли? Защото феновете на ЦСКА не са всички фенове в България, както и циганите не са цялото население в България (сравнението е за конкретният пример). БФС в случаят е България, всички останали фенове са останалото население на България. Сега може би ще е по-ясен горният пример :)

Съжалявам, не виждам аналогията в случая. Феновете на ЦСКА няма да отцепват нищо от БФС. Действително, използваме друго дружество, което е функционирало за отбора на Литекс, но първичното там - хората - просто ги няма, затова този отбор нямаше бъдеще. Нали не мислите, че ако Литекс събираше по 10-20 хил. на мач и 50% от зрителската аудитория, ГГ щеше да си помисли да прекратява отбора. А отбор без фенове, е като държава без народ - едно нищо. Така, че ЦСКА не пречи на никого и въпросът за съществуването му е само въпрос на неговите фенове, а не на другите.
Последна промяна от кристи3 на 19 юли 2016 12:20, променено общо 1 път.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 12:20

GOLEADOR написа:Ако в събота сте повече от 10 000 на "Армията" ще призная,че сте повече от нас,но не ми се вярва.За съжаление разделението е факт и ще се види още на мача в събота.

Е ми живи и здрави,ще го преживеем някак си,това е!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 юли 2016 12:29

crvena.zvezda написа:
GOLEADOR написа:Ако в събота сте повече от 10 000 на "Армията" ще призная,че сте повече от нас,но не ми се вярва.За съжаление разделението е факт и ще се види още на мача в събота.

[center]Лека полека всички ще се завърнат в родното гнездо!! Изключвам единици като 1982 и още няколко такива които са твърдо срещу Ганчев ,независимо какво прави. Останалите си ги чакаме обратно.....те са наши момчета,които са леко объркани.Те са си армейци....къде ще ходят :roll: Ако не беше тази злостна медийна атака в последните 2-3 месеца,нямаше да има и чак такива драми около новият ЦСКА!!! Но връщане назад няма!!![/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 12:34

onegavon написа:Радвам се на факта, че не могат да го направят защото сторят ли го става още по - грозно.

Значи не е грозно да прекръстиш Чавдар Етрополе и Литекс, да ги преместиш в София и да им станеш фен, но е грозно фенове на ЦСКА да си основат нов клуб и да почнат с него от нулата ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 12:42

soilwork написа:[center]Днес в 19:48 часа привърженици, ветерани и офицери се събират в зала 1 на Централния военен клуб, за да създадат нов футболен отбор-носител на армейските идеи. Днес ще бъде гласуван Управителен съвет от пенсионирани генерали, ветерани и фенове, както и емблема и име [/center] [center]Изображение[/center] [center]Пари вече са осигурени, като се очаква тимът да се подготвя и играе на Стадион "Летище" - в гр. София[/center] [center]Изображение[/center] [center]Изображение[/center] Отборът ще започне от "А" окръжна група. Акциите на клуба ще са в ръцете на публиката.Айде честито на всички Оздравители!!! Успех и довечера всички на събранието

Преди час ги видях да висят при Черепа,сигурно за парички!Щом и за отбор от А окръжна ходят при милиардер за финансиране...нямам думи 8-)
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 12:44

шивача написа:
boabbb написа:
шивача написа:
MASTER_COOL написа:По - достойно ? Не мисля !
Ще е в пъти по - уродливо !!! И ще обслужва всякакви интереси, но не и тези на ЦСКА и неговите привърженици !
Но аз съм спокоен, ТАКОВА недоразумение няма да има ;)

То няма как да ги "обслужва", като реално няма истински отбор. И двата ще са ментаци, като моето мнение е, че единия ще е гнусен ментак, другия не толкова.

Това вече е пълна простотия ... Гнусен и не толкова гнусен ментак ... Вади 25 млн. и ще е хубава работата ;) Само дето не можеш да извадиш и не само ти :| Ще ме извиняваш, ама такива е най-добре да не посещавате "Българска армия" :|

Доста си плитък, за да го разбереш. Няма как да коментираш времето на върха, като си долу, в ниското. Аз няма да посещавам Армията(не вярвам и ти ходиш), но ще си запазя достойнството. Мастия няма да стана!

Боаба, ако го питаш, ще оправдае Гришата и за гнусната схема с имотите край морето. :lol: :lol: :lol:

Ми, тъй де, що човекът да вади пари за някакви апетитни държавни земи край морето, да не е луд, менкай ги там с малко напълно безполезни ловешки гори, чиято стойност е в пъти по-ниска, дай 2-3 рушвета, за да си затворят очите няколко чиновника и готово. :lol: :lol: :lol:

Същата работа и с ЦСКА върти тая гнусна мутра и престъпник.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 юли 2016 12:44

[center]Любо Пенев поканен за президент на поредния нов клуб ЦСКА :lol: Седалището на клуба пък най-вероятно ще е във Военния клуб.[/center]

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 12:44

soilwork написа:
crvena.zvezda написа:

[center]Лека полека всички ще се завърнат в родното гнездо!! Изключвам единици като 1982 и още няколко такива които са твърдо срещу Ганчев ,независимо какво прави. Останалите си ги чакаме обратно.....те са наши момчета,които са леко объркани.Те са си армейци....къде ще ходят :roll: Ако не беше тази злостна медийна атака в последните 2-3 месеца,нямаше да има и чак такива драми около новият ЦСКА!!! Но връщане назад няма!!![/center]

И аз съм на твоето мнение и поста ми е насочен към тия ,които няма да се върнат :!:
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 12:46

soilwork написа:[center]Любо Пенев поканен за президент на поредния нов клуб ЦСКА :lol: Седалището на клуба пък най-вероятно ще е във Военния клуб.[/center]

Не,трябва да поканят Емо Костадинов,по-достоен е за тях!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 12:49

Аз лично очаквам за събота да има много безплатни екскурзии от провинцията, кебапчета, кренвирши ..... Гришата ще иска да покаже колко е подкрепян, знаем у нас как стават тези мероприятия, няма да е за пръв път.
Последна промяна от 1982 на 19 юли 2016 12:50, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”